Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne:)))

Przesadna czystosc??

Polecane posty

Gość best mama
A mycia 3 razy dziennie,nawet 2 razy dziennie też nie rozumiem.Jak człowiek codziennie wieczorem weźmie prysznic, to rani wystarczy tylko szybka toaleta, jak umycie twarzy, zębów i naprawdę człowiek jest czysty i świeży. No i nie dość, że 3 razy dziennie mycie, to jeszcze co dzień depilacja, to naprawdę, jak dołożysz sprzątanie do tego, to Ty nic innego w ciągu dnia nie robisz, tylko czyścisz i myjesz. Gdzie Ty czas znajdujesz na to wszystko ?

ale tu nie zajmuje nic duzo czasu :) sie nie zgodze z toba :) Na obiad surowke : robie pod wieczor - z reguly na 2 dni . Wiec wystarczy ziemniaki obrac i wstawic mieso itp. Na noc oczywiscie zostawic w lodowce do rozmrozenia;) Odkurzanie i mycie podlog sporo czasu nie zajmuje:) Mi jakies 30min. Kurze to doslownie 10min max. w kuchni po obiedzie od razu sprzatnac i juz jest ok:) I tak samo reszte naczyn na bierzaco. Prasowanie - prasuje sobie rano co drugi dzien jak nie mam zaminy w pracy.

gdzie czas znajduje napisalam wczesniej:) A czasu z dzieckiem i wolnego mam mase:)

Gość best mama
Na moje to przesada. Sprzątanie wystarczy kilka razy w tygodniu, nie po kilka razy dziennie.Kąpiel codzienie, nie po kilka razy dziennie,a pościeli nie trzeba zmieniać co tydzień.

Gość goliatczyk
Wg mnie przesadzasz. A dziwne jest jeszcze to, ze sama się kąpiesz 3 razy dziennie, a córkę tylko 2 razy.

Gość best mama
Skoro zatem Tobie tak odpowiada i znajdujesz na to czas, to w porządku, tyle żeco do Twojego pytania,to ja podobnie jak Twój mąż powiedziałabym, że przesadzasz.

ja akurat też porządku szybko potrafię zrobić, jak jest dobry plan idzie szybciej. Ty masz co drugi dzień wolny a nawet jak jesteś w pracy to krócej. Więc mogę się zgodzić na to, ze jest czas. Tylko nie wiem czemu maż narzeka, może jego zaniedbujesz?? wieczorem możecie wziąć kąpiel wspólnie. Wilk syty i owca cała. :P

Gość best mama
Ja powiem Ci, że po ścieraniu kurzów, odkurzeniu i zmyciu podłóg w całym domu jestem nieźle styrana i to nie jest taka chwilka.Bo jednak chcąc przejechać wszystkie meble i podłogi od A do Z dokładnie, to nie jest taka chwilka. I jak bym miała to robić po kilka razy dziennie, to bym padła.

No ponoc 2 razy dziennie to za duzo;) Ok uciekam po corke ;) Milego dnia dziewczyny zycze

maz ma pretensje bo sie go czepiam o to ze sie kladzie spac w gaciach po calym dniu przechodzonych i ze sie kapie raz dziennie i spocony do lozka kladzie;) Dodatkowe pretensje to sa takie , ze wydaje kasy duzo na plyny itp . :) Za to kiedys mu to bardzo odpowiadalo;) No ale co zrobic.. taka mnie poznal i chyba sobie zdawal sprawe, ze po slubie nie zmienie swoich zwyczajow;) Oki uciekam! Jeszcze raz milego dnia

tu się z Tobą zgodzę. jeśli bierze kąpiel raz dziennie, niech robi to wieczorem i czysty i apetyczny przychodzi do łóżka-w czystej bieliźnie!!

Gość gfgvdgvdgdgv
kąpie się raz dziennie, nie wiem jak Wy sie w nocy pocicie, może macie gorąco w pokoju??? szkoda zycia na ciagle sprzatanie,