Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takieZycieee

Jaki rok był w waszym życiu przełomowy?

Polecane posty

Gość takieZycieee

u mnie bez wątpienia 2009... zdałem prawko a później utraciłem prawictwo i zakochałem się na amen w pewnej dziewczynie :) ... szkoda, ze nie moglismy byc razem, ale to juz mniejsza o to ;p ważne, że spędziłem z nią najlepsze noce w moim zyciu ehhe

Gość karino czerwone wino
u mnie 2011 :P dostałam się na studia prawnicze i jestem singielką nadal :P

Gość nie bylo by tematu
moim rokiem to 2007 trafiłem do więzienia z którego po 3 miesiącach uciekłem i wylądowałem na pół roku na Panamie tam poznałem piękną kolumbijke z którą wziąłem ślub pod koniec roku... to że mnie rzuciła w nastepnym roku to kolejny rozdzial , ale w 2007 bylo kozacko

nie było takiego roku, każdy wnosi coś nowego - dobrego lub złego, ale nie wydarzyło się jeszcze w moim życiu nic definitywnie nieodwracalnego (oprócz tego, że się starzeję)

Gość fwefwe
karino czerwone wino to że w takim wieku nadal jestes singielką raczej nie jest powodem do dumy... śmiem twierdzić, ze ostry z ciebie bazyl w takim wypadku :)

Gość zxderr
2008 :) Zakochałam się na zabój i tak jest do dzisiaj :)

Gość Thiery Henry
Rok 2002 wraz z moją drużyną francuską zdobyliśmy mistrzostwo europy w piłce nożnej... ahh ten finał z Włochami, przegrywaliśmy do 92 minuty 0:1 i w ostatniej minucie Wiltord strzelił na 1:1 a później w dogrywce łupnął Trezeget... cieszyłem się wtedy jak dziecko, mało tego wybrali mnie najlepszym zawodnikiem turnieju

NIe jestem bazyle m :O lubię być sama po prostu. Taka już charakter.

*taki

Gość vxcvxcvx
pierwsza mysl: 2006. bylam w grecji,pracowalam w barze w hotelu. bylam chorob;liwie niesmiala i udalomi sie ja pokonac, rozmawilam z ludzmi godzinami. kazdego dnia poznawalam kogos nowego-kazdy z innego kraju, umawialam sie z facetami na wieczorne spacery lub do miasta, i wtedy tez obiecalam sobie ze wyjde zamaz za obcokrajowca i nie bede mieszkac w polsce, 3 lata pozniej moje marzenia sie spelnily

Gość czerwona malva
2007, całkowicie przebudowałam swoje życie tzn. zakończyłam długoletni toksyczny związek, poznałam swojego obecnego faceta, znalazłam nową, dobrą pracę, kupiłam mieszkanie i to wszystko w ciągu 3 miesięcy :)

Gość BaraninaPruszkow
vxcvxcvx wypierdalaj kurwo ciapata!! tutaj w polsce i na forum gardzimy szmatami, ktore sie prują z obcokrajowcami!! co kurwo jebana.. pewnie jeszcze jakies ciapate cwele cie rzneły? ahh ty kurwo

Gość vxcvxcvx
zona swojego meza-poznalas meza w 2010??to ile wy byliscie razem zanim slub wzieliscie, 2 miesiace???? dlaczego ludzie sa tacy glupi i niedojrzali przeciez prawdziwy zwiazek zaczyna sie dopiero po dwoch latach. po tym okresie wszytsko mozse sie zmienic miedzy ludzmi...\bozenie ograniam glupoty

Gość vxcvxcvx
baranina otoz mylisz sie!!!! jestem rasistka i neinawidze ciapatych, zdziwiony??? chodzimi o arabow. ja jestem wzwiazku z holendrem

vxcvxcvx zona swojego meza-poznalas meza w 2010??to ile wy byliscie razem zanim slub wzieliscie, 2 miesiace???? dlaczego ludzie sa tacy glupi i niedojrzali przeciez prawdziwy zwiazek zaczyna sie dopiero po dwoch latach. po tym okresie wszytsko mozse sie zmienic miedzy ludzmi...\bozenie ograniam glupoty znalismy sie rok.. i ogolem to nic ci do tego :P pluj się dalej ... widać brakuje ci czegos :p

Gość vxcvxcvx
znalismy sie rok-para ludzi pozbawionych mozgu. nic dodac nic ujac.

Gość taka jestem ja -miska
vxcvxcvx---dlaczego tk sobie obiecalas?az tak zle doswiadczenia z polakami? gratuluje zmiany, super;) opowiedz cos jeszcze:)

2007. Rzucił mnie facet-dupek, z rozpaczy zawaliłam studia, kilka miesięcy przebalowałam, a potem znalazłam sobie super pracę(którąnadal mam i uwielbiam), po pierwszej wypłacie kupiłam motocykl, w trakcie drugiego miesiąca pracy zdałam egzamin kat.A.

Gość andrzej podaj
nogogłaszczka co to za praca?

niezla robota, ze po pierwszej wyplacie stac cie bylo na motocykl:P

Gość vxcvxcvx
dlaczego tk sobie obiecalas?az tak zle doswiadczenia z polakami? hmm nie, nie mialamzadnych traumatycznych przezyc z polakami,ale w porownaniu do obcokrajowcoiw ktorych poznalam: anglicy, australijczycy,amerykanie, holendrzy,norwegowie, dunczycy polacy wypadli baaaardzo blado. chodzi glownie o postawe zyciowa ipodejscie do tradycji. obcokrajowcy sa bardziej ptwarci, uprzejmi, usmiechnieci i nie oczekuja od kobiet ze te beda imgotowac prac itd... tam panuje rownosc w zwiazku0-to pojecie jest dla nich mega wazne.tak ogolnie...no nie wiempoprostu cudownie sie czulam z obcokrajowcami z polakami Ktorrzy maja tendencje do zgrywania troche macho zawsze jakos tak sztywno mi bylo...

Gość Good Time All The Time...
rok 2008 dostałem zajebistą prace wziąłem ślub z zajebistą kobietą urodził nam się synek kupiłem mieszkanie kupiłem samochód -tak jak wspomniałem zajebista praca= to również zajebista pensja

Gość kiepsko....
kiedy trafiłam na forume :P

Gość kiepsko....
vxcvxcvx hehe, co wiecej maz zony swojego meza jest od niej młodszy( jakis gówniarz chyba 24 lata ma ) a ona sama za bardzo nie grzeszy inteligencja, sadzac po jej wypowiedziach :D

vxcvxcvx--super! tezostatanio sobie myslalam, ze moze fajnie byloby miec meza obcokrajowca z jakimis normalnym podejsciem do zycia. jak trafilas do Grecji? znalas grecki? zaryzykowalas wyjazd, bo potrzebowalas zmiany w zyciu, czy moze inny powod?

Gość zarobkowa ekipa jest zdrowa
już widzę jak ona się pruła w tej grecji... nikt jej nie kontrolował, robiła co chce.. pewnie już pół narodów na swiecie było w niej

Gość vxcvxcvx
nie znalam greckiego, mowilam po angielsku. a wyjechalam tambo moja ciotka pracowlaaw tymhotelu a jej maz byl prawa reka szefa, tak mnie tam wkrecila. oczywiscie mozliwosc zarobienia kasy byl jakims powodem ale glownie chcialam sprobowac czegos niowego. a ty...moze glupio to zbrzmi le chcialamzapytac czy jestes przypadkie artystka/ malujesz?

Gość vxcvxcvx
już widzę jak ona się pruła w tej grecji... nikt jej nie kontrolował, robiła co chce.. pewnie już pół narodów na swiecie było w niej otoz nie nie jestem typowa polka dajaca dupy na prawo i lewo, przespalamsie tylko zjednym facetem poniewaz zakochalam sie w nim na zaboj i planowalismy przyszlosc....zawisc ludzka nie zna granic