Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12 no własnie

Czemu mamy karmia swoje dzieci w miejscach publicznych...

Polecane posty

Gość 12 no własnie

Ja rozumiem wszystko ale na plaży cycki w parku cycki w sklepie cycki itd Czy one sie nie krepują ? Przeciez każda matka wie kiedy jest pora karmienia i czy nie moze sie udac w jakies ustronne miejsce a nie obnaża sie na srodku miasta i każdy co przechodzi patrzy na nią z niesmakiem....

Gość adsdsfdfa
Nie przesadzaj. Nie każdemu to przeszkadza. Ale czy to się komuś podoba czy nie karmienie w miejscach publicznych nie jest zabronione. A ty też nie musisz się przyglądać.

Gość barbarastraiszend
ktoś każe ci się patrzyć? normalna czynność

Gość hahahahha
na kafe w kółko są takie tematy, tymczasem częściej widuje się facetów sikających bez skrępowania w miejscach publicznych. I jakos nikt nie zakłada o nich tematów.

Gość ethetgtegetgteg
nie mam nic przeciwko!! a wy nie badzcie takie delikatne ps, nie mam dzieci

Gość 12 no własnie
ale chodzi mi o nie same czy sie poprostu nadzwyczajniej w świecie nie wstydzą??? Nie wyobrażam sobie wyciągnąć cycka w parku na ławce gdzie przechodza tłumy ludzi!!!!!!

Gość hahahahha
Jak dziecko płacze, bo jest głodne, to co mają zrobić? A kulturalny człowiek po prostu nie będzie się gapił.

Gość ethetgtegetgteg
przeciez zadna ci cyca pod nos nie podstawia :o widzialam takie matki zazwyczaj przyslaniaja piers jakas chusteczka i odwracaja sie bokiem zadnej cyca nie widzialam zeby zobaczyc trzeba byloby wetknac nos miedzy cycki:o

kazda wie kiedy pora karmienia tak? bardzo ciekawe skad ona ma wiedziec skoro takie male dizeci jedza co 15 minut albo cogodzine-nie przewidzisz.Widac, ze nie masz dzieci i dopoki ich miec nie bedziesz tego nie zrozumiesz. Tez tak mialam, dopoi sama nie urodzilam i nie bylam zmuszona wystawic cyca np w parku:)