Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackmamba90210

Prosze o pomoc w sprawie studiów ! Pilne

Polecane posty

Mam prosbe.Czy ktos z was orientuje sie czy moge wystosowac pismo do mojego rektora.Mianowicie wraz z mezem studiujemy na 1 roku i kierunku na studiach zaocznych. W naszej szkole na studiach dziennych jesli ma miejsce cos takiego to jedna z osob (maz lub zona) nie placi.Jestesmy w szkole prywatnej i zastanawiam sie czy takie pismo mogloby cos wskórac.A jesli nie przejdzie to,ze jedno z nas mialoby nie placic to moze o zmniajszenie rat za platnosc ? czy ktos z was pisal cos teiego ? prosze o pomoc. Pozdrawiam.

Gość adsfdsa
A nie możesz zapytać w szkole?

Powiem szczerze,ze panie w dziekanacie na kazde pytanie dotyczace tego czy mozna cos zrobic zdeczko taniej nie odpowiadaja chetnie a jak sie prosi o kontakt do rektora to to zlewaja i mowia ze on nie ma czasu na glupoty ..tak wiec zasatanawiam sie czy ktos z was juz pisal takie pismo.

Gość adsfdsa
Ja nie wiem, nie pisałam. Ale wiem, że niektóry sprawy dobrze jest załatwiać właśnie z rektorem albo dziekanem. Musisz dowiedzieć się kiedy oni będą na uczelni. Chyba w każdym dziekanacie baby robią problemy, więc tam wizyty sobie daruj.