Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce jestem i już

Czym najchętniej bawią się roczne i starsze dziewczynki ?

Polecane posty

Proszę o jakieś wskazówki,bo chcę kupić prezent dla córeczki kuzyna. Co mogę fajnego kupić na roczek ? Pojęcia nie mam doradźcie coś,proszę .. Tak do 100-150 zł.

Gość moja mała jest ciut starsza
bo za 2mies będzie miała 2latka ale już od dawna lubi bawić się klockami a najchętniej to lalką. Na swoje 1sze urodziny od chrzestnej dostała lalkę z wózkiem i od tamtej pory lubi wozić ją po całym domu. Teraz też chętnie karmi ją, usypia, śpiewa jej czy zmienia jej pieluszkę ;-) Polecam

Gość mamusieńka..
moja tez wózkiem z laką ale też uwielbia piaskownicę, ma 14 misięcy

Dziewczyny te wózki są takie małe głębokie czy spacerówki ?

Z tego co sobie w internecie oglądam to są takie i takie,który wybrać ?

moja ma spacerówkę, ostatnio dokupiłam jej łóżeczko dla lali i też ładnie się nim bawi. Fajnie zdaje też egzamin mini kuchnia. Mała udaje że gotuje, ma garnuszki, talerzyki, kubeczki i inne akcesoria tylko nie wiem czy to nada się już dla1roczniaka

Gość mamusieńka..
moja też ma kuchnie ale ja interesuje tylko zlew:) więc chyba jeszcze jest za mała...

Gość Lena204
moja chrześnica ma taki głęboki i raz wozi w nim lalki a innym razem sama włazi do wózka zeby ja wozić:) we wrześniu kończy dwa latka

Gość mamusieńka..
ale jak decydujesz na wózek to kup z taka szeroka rączka jak ja mam bo mniejszemu dziecku będzie łatwiej ja prowadzać.

nasz 1 wózek też miał taka rączkę i fakt lepiej mniejszemu dziecku go złapać. Kup też wózek wytrzymały bo każde dziecko samo chce do niego wchodzić i w nim jeździć. Nasz 1szy wózek tego niestety nie wytrzymał

Gość a może jeździk
czy jak to się nazywa. dzieci to uwielbiają. Fajnie jak ma "bagażnik" albo koszyk, w który można wkładać skarby różne. Zamiast lali chyba lepiej kupic jakąś układankę albo klocki. Z doświadczenia wiem :), że dziewczynki dostają tony lalek :)

jeździk też mamy ale mała gdy miała roczek nie chciała w nim jeżdzić za to lalka od razu jej przypadła go gustu.

Gość mamdzieci
te rowerki sa świetne my mamy droższy innej firmy bardziej masywny ale sa super ja bym poleciła taki rowerek bo jest na kilka lat wszytsko sie demontuje z niego

Gość mattula1
ja mam roczną córeczkę i uwielbia ten rowerek i wózek z lalką.

Gość a może jeździk
przypomniało mi sie coś jeszcze :) naprawdę fajne są zabawki do kąpieli, np takie przyklejane na ścianę przy wannie "młynki" do przelewania wody, albo pływające . ps Zawsze można dziewczynce kupić książkę z bajkami do czytania przez rodziców :). i nigdy nie masz pewności, ze prezent przypadnie maluchowi do gustu. Choćby bł polecany przez tysiace zadowolonych mam:)

Rowerek to może pomysł dla rodziców lub chrzestnych, ja nawet nie wiedziałabym na który się zdecydować ;-) Dlatego myślałam o jakiejś zabawce. Tylko najlepiej coś co cieszy się powodzeniem wśród dzieci :-)

up

u-p

A lalka np. Baby born ?

Gość moja mała dostała na 1 urodzin
ki misia puchatka co opowiada bajeczki do tej pory go kocha ma juz ponad 2 latka ... a kubus dalej dzielnie toważyszy jest ubierany karmiony itd. bardzo wytrzymała zabawka .... wózkiem zaczela bawic sie póżniej sporo później http://allegro.pl/interaktywny-kubus-puchatek-spiewa-opowiada-bajki-i1651100970.html

Gość moja mała dostała na 1 urodzin
a baby born dostala na 2 urodzinki fakt cieszyła sie ale nie umie sie nia odpowiednio bawic wykreca nogi rece itd. wiec jeszcze poczeka ..... moja ma ta nauka chodzenia czy cos takiego

czyli Baby Born odpada