Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evesta20

Czy takie lozko bedzie sie nadawac dla 2 letniego dziecka??

Polecane posty

Gość karolinkacmok
moja by z tego spadla w nocy

Gość mammmmmmaaaaa...
moja równiez by spadła bo lubi się wiercić

Gość wg mnie to nie za bardzo
dlatego że łączenia będą "wbijały" się w kręgosłup, łóżko powinno być całkiem równe, już lepiej kup zwykły materac

Gość evesta20
ale gdybym polozyla na to grubszy koc ty by sie nie wbijalo. Jak myslicie? Mam y maly pokoj dlatego rozgladam sie za czyms co mozna zlozyc

Gość abc12387
spokojnie dwulatek moze na tym spac. Ja mojemu kupilam wysokie na 110 cm z drabinką i zjezdzalnia :) pod lozkiem ma miejsce na zabawki.. bardzo mu sie podoba

Gość evesta20
to ja mussa30 to jest fajne tylko nie praktyczne, poniewaz starczy moze do 6 lat a pozniej znow trzeba wymieniac, bo z krotkie, albo juz jstem za duzy na samochody:D wole cos praktycznego , wygodnego i malego

Gość a dlaczego tak wcześnie
moje dziecię spało na takim łózku na wakacjach i 2 razy z niego spadło. Nie wiem co kombinował ale spadł mimo tych bocznych desek. Chyba jest przyzwyczajony do swojego łóżka które jest większe.

Gość wredna małpa27
moja córka ma coś w tym stylu .śpi już na tym 4 lata (ma 6) tylko że u nas jest składane z dwóch części. sprawdza się ok spadła ze 2 razy ale nic jej się nie stało :)

Gość evesta20
nie no to super. Musze jej kupic pudelko do spania albo lozko o szerokosci 2metry:D to zescie mnie pocieszyly

Gość Miss Cole
zdecydowanie odradzam kazdemu, a juz napewno dla dziecka. Tapczaniki nie sa wielkie, ale z jednej czesci i nic sie nie wbija. Mialam kiedys podobne i mimo naprawde dwoch warstw gabki oraz dodatkowej koldry spalo sie fatalnie /a nie jestem ksiezniczka na ziarnku/ to jest dobre rozwiazanie do pokoju goscinnego na jednorazowa noc.

to ktore ty pokazujesz to moj maly by napewno z niego spadl bo on sie tak w nocy wierci ze czasami glowa jest w nogach ja sie przymierzam do tego co pokazalam wyzej ale poki co najbezpieczniejsze jest jego luzeczko:)

Gość a dlaczego tak wcześnie
moje dziecko śpi od przeprowadzki z łóżeczka niemowlęcego na zwykłym sosnowym łóżku 90x200. Tatuś dorobił samodzielnie prostą barierkę i nie ma żadnych problemów.

Gość mama sama w domu...
mój by spadł po 2 godz snu bo kręci się niesamowicie śpi na łóżku 2-osobowym a i tak czasami jest na brzegu