Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kulka www.

Niecierpie swojej pracy!

Polecane posty

Gość Kulka www.

wykancz mnie psychicznie, zupelnie nie pasuje do tego rodzaju pracy....mecze sie strasznie. Nienawidze tez tej dziury w ktorej mieszkam. I calego swojego zycia. Nie mam nic z tego co chce miec. Nie wychodze nigdzie bo takich mam znajomych, ktorzy tylko siedza na dupie. Nie mam faceta. Wszystko jest do dupy! Moje zycie okropnie mnie meczy, bardzo cierpie. Na tyle ze chetnie bym odeszla z tego swiata, ale brak mi odwagi... CZUJE SIE JAK ZAPEDZONA W ROG... i nie wiem jak moge sie z tego wydostac. Od malego mialam bardzo ciezkie doswiadczenia w zyciu. Nie mialam tego co inni. Nie doswiadczylam milosci.

Gość czerwona malva
spakuj się więc i wyjedź, nic cię tu nie trzyma. Może w innym miejscu życie ci się ułoży.

Gość Kulka www.
Dzieki za wsparcie. Jestem zwiazana kontraktem na jeszcze 4 msc. A potem moge robic co chce. Ale stracilam wiare w dobre rzeczy w zyciu. Napewno tez srodowisko w ktorym jestem teraz mnie przytlacza.

Gość she24
a gdzie pracujesz?

Gość Falsetruegold
Mam tak samo! Żal mi że jestem tu gdzie jestem, umowa o prace konczy mi się za 2 tyg i marze o diametralnej zmianie w moim życiu. Mimo że mam 21lat, to 3/4 moich znajomych powpadało, m,a dzieci albo jest w ciązy albo wiecznie nie mają kasy na wyjścia:o wkurwia mnie to wszystko

Gość Kulka www.
rozumiem Cie dobrze. trzeba diamertalnej zmiany! A do tego wielkiej odwagi. Po co my kurwa to robimy, kisimy sie w ukladach ktore nas zabiajja a nie mamy sil i odwagi przeniesc sie tam gdzie los byc moze by sie odmienil? Ja mam juz dosc.