Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miragdite332

Co byś zrobiła gdyby twoja matka w twoim domu Cię uderzyła

Polecane posty

Gość Miragdite332

Mam 32 lata, jestem mężatką, mam dziecko i swoje mieszkanie. Moja matka urodziła mnie jako 18 latka i do tej pory uważa że jestem jej własnością. wtrąca się w nasze domowe sprawy, próbuje wciskac swoje zdanie szantażem albo agresją. Usiłuje rządzic mną i moim domem. Nigdy mnie nie biła, ale o każdą bzdure mnie wyzywa od najgorszych, aż wstyd pisac. Dzisiaj przyszła do mnie do domu i znowu się pokłóciłyśmy znowu próbowała się wtrącic w moje życie i narzucic swoje zdanie, ja się na to nie zgodziłam. Wyszła kłótnia zaczęła mnie wyzywac, po czym uderzyła mnie w twarz z całej siły. Oddałam jej, pierwszy raz w życiu. Ona chce zawładnąc mną moim życiem domem i jeszcze się rzuca do mnie do bicia. Powiedziałam sobie że nie pozwole aby ktoś bił mnie w moim domu. Zrobilybyście to samo, czy nie?

Pewnie, ze nie dlonia ... ... jak juz to patelnia :classic_cool: A tak na serio to z taka matka nie utrzymywalbym zadnych stosunkow (nie chodzi o seksualne).

Gość tra la la lalalal
no właśnie

Gość gmwgtmwmwpktqnth
kopa w dupę i ze schodów bym ją spuściła, co za patologia, o rany, ja zerwałabym te stosunki dla dobra mojego i mojej rodziny