Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzialska

PYTANKO...

Polecane posty

Gość do 3 dni po
okresie mozna do konca smialo???Guzik prawda,ja sie kochalam w ostatnim dniu okresu i zaszlam w ciaze,a tez bylam pewna ze jak mam koncowke o to moge smialo.Plemniki w ciele kobiety moga przezyc kilka dni po zblizeniu

Gość Perw zmęczona
Ojej, faktycznie jakiś idiota napisał, że do 3 dni po okresie można. :(

mysliciel999 - piszac, ze jestem glupi pokazujesz, ze moje komentarze Cie bola, przez co mnie obrazasz, zatem nie jestes stabilny emocjonalnie, bo pozwalasz, zeby zachowanie innych wplywalo na Ciebie. Ja Cie obrazal "wyzwiskami" nie bede, bo to o czym piszesz jakos na mnie w ogole nie wplywa - bo jak mozna brac do siebie slowa osoby niestabilnej psychicznie? Pozdrawial Ciebie rowniez nie bede, ot co - jestes dla mnie neutralny :) I teraz pewnie nie bedziesz mnie obrazal ... nie chcac sie czuc jak osoba problematyczna ... ale z drugiej strony jak mnie nie obrazisz ... to bedziesz sie czul jak marionetka :D Good luck ... z decyzja ... jak sie zachowac, no chyba, ze zachowasz sie instynktownie = obrazanie ;)

Jesteśmy braćmi :P nieraz trzymaliśmy sobie nawzajem nasze karabiny :classic_cool: To łączy nas na całe życie :D Dobrze osłaniałeś mi tyły :classic_cool:

kinky ... ale to Twoj karabin byl wyjatkowy. Kazdy chlopak w oddziale patrzyl na niego z podziwiem, chcial dotknac, sprobowac nim operowac. Ale Ty nie pozwalales ... zawsze brales sprawy w swoje rece, mowiles, ze tylko Ty wiesz jak nim operowac w optymalny sposob ... i tak tez bylo. Pamietam, jak kiedys, przy wszystkich ... nagle wstalesz, zlapales za ten sprzet ... i pokazales nam ... jak to sie robi :) Nie ma to jak M60.

Nie dość że z ciebie ginekolog teoretyk to jeszcze psycholog z koziej dupy trąba..... :D Nie moja wina że wypisujesz głupoty i jeszcze próbujesz je uwiarygodnić tym że podobno jesteś inteligentny :D jak by to miało twoją wiedzę na temat cyklu kobiety udowadniać :D Ale grunt że masz wysoką samoocenę i nie masz kompleksów.... A i tak na marginesie nie zwyzywałem cię a określiłem cię jako naiwniaka który zakłada że skoro inteligentny to wie wszystko i beztrosko opowiada bajki z mchu i paproci. Wiec się tak nie unoś i nie sil się na szachowanie mnie wyzywaniem mnie od niezrównoważonych... I jeszcze próbując twierdzić że mnie nie wcale nie będziesz obrażać :D

mysliciel999 - 🖐️ - czyli jednak dales sie sprowokowac ... oj, slaby jestes psychicznie :classic_cool:

DeMorai a podobno inteligentny jesteś.... :D Jak na razie to ty się dałeś sprowokować. A dokładniej bardzo zabolało cię że ktoś ci zarzucił iż głupoty wypisujesz że zamiast poprzeć czymkolwiek te swoje wywody silisz się jak chory na nocniku żeby mnie obrazić. Ale ok ciesz się, niech ci się dalej wydaje że jesteś najpiękniejszy z całej wsi.

Ale to przeciez Ty ciagle ... kontynuujesz obrazanie, az tak mocno zabolalo? - sorry!!! Ja naprawde sie nie przejmuje tym, co piszesz. Poza tym jak chcesz kogo naprawde obrazic ... to nie czyn tego wyzwiskami. Jak atakujesz wyzwiskami to osoba, ktora atakujesz automatycznie uruchamia "obrone", zreszta jak moze kogos zabolec, ze nazwiesz te osobe "glupkiem", itp. Jesli chcesz kogos naprawde obrazic to musisz jej ukazac cos, co sprawi, ze ona sama pomysli, iz jest np. glupia. A co Ty myslisz o swoim pisaniu? Uzywasz slow typu: - glupi - psycholog z koziej d**y trąba - naiwniak - najpiękniejszy z całej wsi ... chcac obrazic osobe, ktora nic sobie nie robi ... z malo znaczacych epitetow. Poza tym dobor tych slow jest kompletnie nietrafiony, wrecz smieszny w moich oczach i sprawia, ze sam stajesz sie smieszny, bo jak mozna napisac "z koziej dupy traba"? Nie, normalnie ... az mi sie teraz zal Ciebie zrobilo :)

No i dobrze że ci się żal zrobiło :D Strasznie zabawny jesteś... Szkoda że nie zrozumiałeś znaczenia słowa głupi bo przez to cię tak cię to ubodło... A podobno inteligentny jesteś. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że skoro już chwalisz się inteligencją (co samo w sobie jest głupie bo ma się ona nijak do wiedzy) to warto by było żebyś umiał zrozumieć pełne znaczenie tak trudnego słowa jak głupi... Jak byś był taki inteligentny to by cię to tak nie ubodło i nie poczuł byś się tak źle że musiałeś mnie nazwać niezrównoważonym... Problem w tym że nie masz do tego podstaw. a ty na miano głupiego w świetle tego tematu sobie w pełni zasłużyłeś. Więc odejdź w pokoju i zrozum że nie obrażałem cię a jedynie stwierdziłem fakt że jesteś naiwny jak pryszczaty nastolatek w kwestii "naturalnych metod planowania rodziny" o których tu mowy nie może być bo same daty ostatnich miesiączek to DUŻO za mało żeby mówić o jakiejkolwiek metodzie. Jak zapewne wiesz ta metoda jest złożona i nie taka prosta i dopiero jej poznanie i zrozumienie jak i poznanie i zrozumienie własnego ciała przez kobietę daje jej stosunkowo sensowną skuteczność. Zacznij myśleć chłopie i ucz się trudnych wyrazów. Inteligencja jeśli ja posiadasz nie zwalnia z myślenia. Tak samo inteligencja bez wiedzy na niewiele ci się zda. I nie stresuj się tak bo szkoda nerwów.

0/10 - eh, czekalem na cos lepszego ;) W jaki sposob wyraz "glupi" moze miec sile razenia ... w Twoich "palcach", skoro Ty pewnie stosujesz go w stosunku co drugiej osoby? To, ze jestes niestabilny psychicznie ... juz wiemy - ulegasz wplywowi innych osob, co powoduje, ze ich obrazasz. Zatem obrazasz mnie nie dlatego, ze posiadam jakies tam cechy (na ktore racjonalnego wytlumaczenia i tak nie mozesz znalezc) tylko dlatego, zeby sobie ulzyc. Przeanalizuj nasze tresci i porownaj inteligencje ... z nich plynaca ... i sie przekonasz kto ja posiada. A to, ze napisze np. ... iz zarabiam wiecej od Ciebie sprawi ... ze sie przechwalam? - pewnie w Twoim odczuciu tak, a dla mnie to jest tylko stwierdzenie faktu (taki przyklad, ale pewnie majacy takze pokrycie w rzeczywistosci). Tak samo z inteligencja, po prostu odbierasz cos, czemu nie jestes w stanie dorownac jako atak na wlasna osobe, bo sie czujesz niedowartosciowany, a ktos tylko stwierdza fakty. I to widac powyzej - wracasz do cyklu miesiecznego ... bo w tej dziedzinie czujesz sie mocny, zatem chcesz teraz zbudowac swoja pewnosc na tej tresci, itd., itp. Mierna ta klotnia ... Dziekuje za dialog ... do napisania innym razem, w podobnym, badz innym, tonie :)

DeMorai po pierwsze dalej nie rozumiesz tego trudnego wyrazu... Po drugie nie chce cię martwic że ślicznie dałeś się wciągnąć w durną dyskusję :D Co według twojej "logiki" świadczy o tym że jesteś "niestabilny psychicznie" (cokolwiek by to znaczyć miało). Pytanie kto kim manipuluje pozostawię otwarte bo ubaw mam przedni :D Wróciłem do tematu bo o ile wiem to na tym polega forum że rozmawia się na temat... To że nie czujesz się na tym gruncie pewnie tylko dowodzi iz nie powinieneś tu zabierać głosu. "A to, ze napisze np. ... iz zarabiam wiecej od Ciebie sprawi ... ze sie przechwalam? - pewnie w Twoim odczuciu tak, a dla mnie to jest tylko stwierdzenie faktu (taki przyklad, ale pewnie majacy takze pokrycie w rzeczywistosci)." To jest ładne... A stwierdzasz ten fakt na podstawie ?? :D:D:D Nie ty się nie chwalisz :D:D:D Dobre muszę przyznać że poczucie humoru to ty masz fajne.... Szkoda tylko że takie lekko to jest żałosne jak w dyskusji o owulacji wyskakujesz z tym że pewnie zarabiasz więcej od rozmówców... Kurde chłopie z czym ty do ludzi wyskakujesz?? Jakieś kompleksy masz cyco? Co do inteligencji... Już ci pisałem.... Ale nie dotarło więc napisze językiem który do mięśniaka chwalącego się łapką może łatwiej dotrze... Srasz chłopie wyżej niż dupę nadstawiasz. Tylko się nie popłacz znowu że cię obrażam bo będę się czuł upoważniony do nazwania cię beksą.

Qrde, 30 minut i tylko tyle? :) Stary ... dalem Tobie tyle materialu ostatnio, ze moglbys mnie tak porzadnie obrazic, iz plakalbym do podusi ... a Ty ciagle na jedno kopyto :( No nic, trzymam kciuki za Twoj rozwoj w dziedzinie klotni, obrazania innych, itp. (o ile zycie na tym polega ;) ). Trzymaj sie, na razie.

DeMorai widzę że ty należysz do tych którym plują w twarz a ty twierdzisz że deszcz pada... Ale grunt ze masz dobre samopoczucie.

Nie, po prostu trzeba wiedziec ... co jest w zyciu wazne. Pamietasz mecz Francja - Wlochy - final MS? ... jak to Zidanea poniosly nerwy ... Ty jestes takim Zidanem, ktory oddaje ;) ... a ja jestem takim Zidanem, ktorego nie rusza produkowanie sie Materaca, bo takie zachowanie swiadczy tylko o nim. Zreszta co mnie obchodzi to, co ktos o mnie mowi, skoro wiem, ze nie jest tak, jak mowi. A jesli jest tak ... jak mowi - to mu za to podziekuje, bo jesli ukazuje moje wady to ja moge przejrzec na oczy ... i sie doskonalic. Jak sobie czlowiek zda sprawe z pewnych faktow dotyczacych zachowania ludzi ... to mozna bardziej komfortowo zyc. Wybacz, ze Ci troche humoru napsulem, ciagle jeszcze nad soba pracuje.

DeMorai ty po prostu tego zajścia nie rozumiesz. To był człowiek z jajami i klasą. Spływały po nim pyskówki na boiskach ale są rzeczy których nie należy pozostawiać bez odzewu. To jest to czego ty pojąc nie możesz. Ja użyłem jednego słowa które, jak byś rozumiał język polski nie miało powodu cię obrazić użyte w tym kontekście i w tej rozmowie. Ty jednak poczułeś się na tyle dotknięty że nie doceniam twojego intelektu i że ważyłem ci się napisać że wypisujesz bzdury, że siliłeś się na próby poniżenia mnie za wszelką cenę i z wszystkich stron byle bym ci nie odpisał i byle bym więcej nie psuł i krwi na forum. Uciekłeś od tematu i zacząłeś jakieś pseudo psychologiczne wywody. Gratulacje to widać jak inteligentny jesteś i na jakim poziomie. Pomijam że to zachowanie godne rozhisteryzowanej, pięcioletniej dziewczynki. Jedno słowo spowodowało z twojej strony falę żółci.... Problem w tym że źle trafiłeś. Gdybyś chciał rozmawiać w temacie i podyskutować konkretnie jak ludzie na poziomie miało by to sens i coś by z tego wynikło ale nie... Ty wolisz zamiast rozmowy w temacie próby oceny mojego stanu emocjonalnego. Idź do polityki tam takich na pęczki.... A mnie jak na razie niezmiernie bawi jak się ciskasz jak młody kogut i jak dajesz się sprowokować. Jak byś był takim "Zidanem, ktorego nie rusza " To byś przemilczał tego "głupka" i kilkoma rzeczowymi argumentami popartymi jakimkolwiek opracowaniem med. udowodnił że się mylę.... A na razie ciskasz się tylko... Gratulacje i życzę ci tylko żeby kobiety które spotkasz na swojej drodze miały większa wiedzę niż ty w sprawach prokreacji :D I będą miały do ciebie i święta anielską cierpliwość... ;)