Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samasamotnaja

Dzisiaj nie ma prawdziwych facetów

Polecane posty

Gość samasamotnaja

Jw.

Gość Profesor naszych czasów
Prawdziwych kobiet też 🖐️

Gość Film Dzień Świra
Nie ma prawdziwych facetów, bo nie ma już takiej potrzeby. Wy (kobiety) przejmując wiele męskich cech i zachowań stałyście się prawdziwymi facetami.

Gość samasamotnaja
W swoim zyciu byłam na tylu randkach ze szok, i poporostu masakra.Zaraz podam przykłady : - zaprosił na randkę troche wypilismy po czym powiedział ni z gruszki ni z pitruszki zebym mu obciagneła - jeszcze inny na drugiej randce powiedział zebym ja teraz postawiła cos do picia bo czasy sredniowiecza sie skonczyły -kolejny cały czas sie czepiał jakis nitek przy ciuchach, wystrojony i miał chyba wiecej pudru niz ja na twarzy -umowił sie ze mna na rande po czym przyszedł po mnie z kolegami (nawalonymi) zreszta on tez lekko wstawiony -z jednym poszłam do pabu tam spotkał swoich znjaomych po czym odstawiał przy nich szobke mnie totalnie ignorujac mase tych przykładów

teraz to juz na pierwszych randkach sie dobieraja, chwytaja jednoczesnie pierdolac ze nie chodzi im tylko o seks. zenua.

Gość Russel Brand we własnej osobie
To co to dla was znaczy "prawdziwy facet"? Według wielu waszych definicji, ten który chciał żebyś mu obciągnęła, był prawdziwym facetem :classic_cool: Bo wiedział czego chce i był przy tym odpowiednio "męski".

Gość samasamotnaja
Film Dzień Świra bo to przez was kobiety sie zmieniły

Gość samasamotnaja
W zyciu codziennym spotykam takich własnie typów,nie szukam na siłe, ale tak eksperymentuje i chodze sobie na randki a co wolna jestem. I to co sie dzieje na takich randkach to poportu mnie przeraza

wsrod meskiego plebsu zawsze znajda sie ciekawe wyjatkich, jakich ja szukam. ale ogol to dno i wiec. jeden mnie tak obslinil bo nie umial sie nawet calowac :D zenada.

Gość samasamotnaja
Dla mnie prawdziwy facet oznacza: -silny, -zaradny -kulturalny -pewny siebie, ale nie zarozumiały

Gość Film Dzień Świra
Bzdura. To wy wychowujecie facetów na cioty, każąc chłopcom wielbić dziewczynki, nie robić im krzywdy, nie bić się między sobą, nie rozrabiać itp.

Gość Profesor naszych czasów
Zaradny czyli mający kasę, mieszkanie, samochód, dobrą pracę itp.

Może po prostu odpusć sobie takich buraków :D tylko Ci nerwy psują i zniechęcają do mężczyzn, również tych prawdziwych :)

Nasza kultura wylomotana wojnami i komuna sprawila, ze kobiety to teraz najbardziej niedopracowane mentalnie istoty w Polsce. Nie ma co sie dziwic ze nie ma dla przykladowej autorki ,,prawdziwych" facetow, poniewaz tacy nie istnieja.

Gość buhahahha no tak
bo prawdziwy facet to ten, który krzywdzi dziewczynki i bije się z innymi chłopakami :D gimgówno idź kup podręczniki, wakacje się kończą

prawdziwi, pelnowartosciowi mezczyzni nie debatuja godzinami na bABSKIM FORUM.

Gość samasamotnaja
Profesor naszych czasów eh i to ciagle wasze tłumaczenie kasa kasa kasa: nie, zaradnych pod takim wzgledem ze jak cos trzeba załatwic w urzedzie to załatwi jak cos trzeba zrobic to zrobi i wie jak to zrobic a nie podchodzi do tego od dupy storny przychodzi taki do np. marketu budowlanego z zona ,zona w szpileczkach przesowa worek z cementem na wozku a maz stoi obok i sie przyglada nawet jej nie pomoze

Gość do Martvej
czy Tobie, tak uzdolnionej, natchnionej i wrażliwej osobie naprawdę chce się siedzieć całymi dniami na kafe i wdawać w przepychanki słowne z niedorajdami i prawikami? :O