Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samasamotnaja

Dzisiaj nie ma prawdziwych facetów

Polecane posty

Hahaha noxa, raz ze masz nasrane w glowie to jeszcze wygladasz niewyjsciowo. Hahaha kooorwa ale sie usmialem. Tyle w tobie mroku co w mojej kac kupie. Artystka. Artystka po chooju. Tym pozytywnym i zabawnym akcentem koncze na dzis.

Gość racjonalny
eee a czemu Wy non stop dyskutujecie o tej koleżance a nie od przedmiocie sprawy? Dziewczyna ma z Was ubaw bo jej słowa to miks prowokacji i jakiś lamentów. Jestem na forum od kilkunastu dni a praktycznie każdy wątek dotyczący problemów jest odwiedzony przez tą osobę. C'mon nie widzicie, że istota potrzebuje zainteresowania?

Jesteśmy na kafe, na palcach jednej ręki można policzyć ciekawe tematy które przy okazji nie rozpadły się przy trzeciej stronie :)

Gość samasamotnaja
To głupi faceci zaczeli sie wypowiadac, tacy o ktorych został załozony temat. Uderzyc w stól a nozyce sie odezwą

Gość taki se facet
nie rozumie łagodnie to trzeba prosto z mostu pierwsza fota jest słitaśnia nieważne czy tego chcesz czy nie, ale w sensie pozytywnym - ładna, milutka dziewczyna druga faktycznie jest mroczna ale w sensie strachu przed dotykiem rumuna albo czegoś takiego to przykład na to jak bzdurą która nic nie kosztuje można zawalić swój wygląd/prezencję

Gość racjonalny
Ja to widzę tak. Kobiety ale i faceci są mocno niezdecydowani w swoich poglądach najlepiej chcieliby mięć kogoś kto jest zarówno atrakcyjny fizycznie jaki i mądry, bogaty, opiekuńczy i zdolny do poświęceń. Ale życie tak nie wygląda. Często czytam farmazony o tym, że ktoś nie szuka ideału. Wtedy od razu wiem, że jest odwrotnie. Lubie ludzie zdecydowanych i świadomych tego czego oczekują. A, że nie można mieć wszystkiego taki człowiek jest obeznany z wadami innych ludzi i nie przeszkadzają mu one skoro zdaje sobie sprawę, że sam nie jest perfect. Tyle. Im więcej marzeń, fałszywych wyobrażeń, braku trzeźwego spojrzenia na siebie i otaczającą rzeczywistość tym więcej, niepowodzeń, smutku i niezadowolenia.

Martva już za życia martwa przedziałkiem rozdarta w mroku trwa ssąc strugi krwi czarnej z diabłem o sens życia gra w boleści koszmarnej przedarta jej karta pełna słów bez dna...

Gość samasamotnaja
czym wy sie tak podniecacie, przeciez ona wogole nie jest ładna jest ponura, mroczna i napewno taka ma osobowosc.

bywam melancholijna, ale potrafie tez xzaszalec i smiac sie ze wszystkiego, nawet z tego, ze kiedys zgnijesz w grobie :)

Gość samasamotnaja
a kto wie moze ktos wymysli sposob na długie zycie, albo wieczne zycie. I nikt nie zgnije :)

nie liczcie na to ludziki :) codziennie zdycha 1000 w samej polsce, milego przemijania 🖐️

Gość martva leki!!!!!
mamusia już woła

samasamotnaja Profesor naszych czasów eh i to ciagle wasze tłumaczenie kasa kasa kasa: nie, zaradnych pod takim wzgledem ze jak cos trzeba załatwic w urzedzie to załatwi jak cos trzeba zrobic to zrobi i wie jak to zrobic a nie podchodzi do tego od d**y storny przychodzi taki do np. marketu budowlanego z zona ,zona w szpileczkach przesowa worek z cementem na wozku a maz stoi obok i sie przyglada nawet jej nie pomoze Prawdziwi faceci są ino w mniejszości i ciężko ich znaleźć. Szczególnie iż wiele kobiet okazuje , że za kase kase kase są w stanie zrobić im wszystko. Na jednym poście chwalił się taki jeden patafian iż za 30 zł mu zrobiła dobrze. Zauważyłam iż masa facetów otrzymuje jasne przesłanie -> zapłać kase będę twoja. Nie trudno się domyślić iż takie staje się nastawienie facetów w społeczeństwie.