Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyczkatyczka

nocne orgazmy

Polecane posty

Gość pyczkatyczka

Mam 22 lata, jestem dziewicą i miewam nocne orgazmy. Nie powiem że to męczące i wkurzające. Budzą mnie jakoś nad ranem. Ma któraś coś takiego? Czemu tak sie dzieje? Dodam że nawet sięnie całowałam ani nie pieśiłam z chłopakiem nigdy. Co jest nie tak?

Gość Perw przy obiedzie
"Dodam że nawet sięnie całowałam ani nie pieśiłam z chłopakiem nigdy." No właśnie. :D A organizm się swego domaga i szuka substytutów.

Gość pyczkatyczka
Ale to możliwe takie substytuty? Ma ktos tak?

Gość ftw
właśnie! brak seksu tak się objawia.

Przeciez to normalne, skoro sie nie masturbujesz swiadomie ... ... to sie masturbujesz w nocy, nieswiadomie. Myslisz, ze ten orgazm skad sie bierze? ;)

Gość pyczkatyczka
Masturbuje sie świadomie. W w nocy są same orgazmy.

Gość pyczkatyczka
Nie masturbuje sie po nocach, samo sie robi

to naturalne czytałem o tym ale że tak jest ale nie powiem ci na czym to polega poszukaj na wujku google orgazmy nocne

Gość pyczkatyczka
no samo

Gość pyczkatyczka
wcześniej tak nie było

Orgazm nocny Również należy do orgazmów bez stosunku, gdyż dochodzi do niego w nocy, w trakcie snu. Jest zjawiskiem normalnym u niezaspokojonych seksualnie kobiet lub o wysokim poziomie libido. U mężczyzn odpowiednikiem jest polucja. wikipedia

Gość pyczkatyczka
No tak, pewnie taki głupi wiek mnie dopadł już :P

pyczkatyczka - ale to sie nie dzieje w Twojej glowie, bo fizycznie sie dotykasz podczas snu :) mmmmm .... ;)

DeMorai przez ciebie wyobraziłem sobie jak ona to robi ;) to chyba chodzi o psychikę a raczej o podświadomość a nie fizykę

Gość pyczkatyczka
nie dotykam sie w nocy no

flapjack - ale co sobie wyobraziles? Dziewce, ktora nigdy nie byla zaspokojona, ktora nigdy nie miala go w srodku, a miewa erotyczne sny, podczas ktory robic niewyobrazalne "rzeczy"? Ktora podczas snu ... swoje paluszki wklada w swoja c*pke, bawi sie nia i przezywa niezapomniane chwile, a budzac sie jest tak rozpalona, ze by mogla sie kochac przez najblizsze kilka godzin?

Ale jak o psychike? Przeciez nie poczuje orgazmu poprzez mysli, oczywiscie, ze one pomoga jej sie rozbudzic (nie doslownie), ale moment kulminacyjny nastepuje wowczas, gdy fizycznie sie masturbuje (nieswiadomie), podczas snu. Oczywiscie jest to wynikiem swiadomych dzialan masturbacyjnych. Kiedys bylem na wakacjach z kuzynem (16 letnie smarkacze) ... nagle sie budze, a ten spi ... i sie mastuirbuje (nieswiadomie) :D

braku* swiadomych dzialan masturbacyjnych Zatem - autorko - jak gdzies jedziesz ... i wiesz, ze bedziesz nocowala z kims obok ... masturbuj sie w dzien ;)

tak ale ma to swój początek w psychice dziewczyna ma duże libido i nadszedł już jej czas umysł wie o tym

Gość fdsfds
bo sie nie masturbujesz stad te orgazmy . Masturbuj sie to nie bedzie ich

fdsfds - przeciez te nocne orgazmy sa wysmienite, a to ... co sie czasami dzieje w snie ... to lepsze niz najlepszy fiml erotyczny ;) Musze sie troche pohamowac, by tego znowu doswiadczyc ;)

Gość Go, Lola, go!
Ja tak miewam. Nie ma możliwości, żebym się masturbowała przez sen, ale niedawno doszłam do wniosku, że te orgazmy biorą się z nieświadomego, rytmicznego zaciskania mięśni pochwy w czasie (nawet zupełnie nieerotycznego) snu. Mam tak, kiedy jestem całkowicie wyluzowana i śpię spokojnie. Świetne uczucie, chciałabym częściej :)

we snie* flapjack - no skoro sie nie rozladowuje swiadomie to wlasnie w taki sposob. co oczywiscie Nas kreci ;)

Go, Lola, go! - no, to sie "mastuburbujesz" zaciskaniem, pocieraniem c*pki o materac, itp. ... a nie, ze orgazm jest wynikiem ... mysli :)

kobieta która przeżywa nocne orgazmy chodzi napalona? czy ona tego sie nie czuje tak jak facet

Gość Go, Lola, go!
Tak, to w pewnym sensie jest masturbacja, ale nie taka jak wtedy gdy świadomie się zaspokajam. I ten orgazm jest zupełnie inny niż w przypadku drażnienia przeze mnie łechtaczki. Nie chdzę napalona przez cały dzień, aczkolwiek mam duży temperament :)