Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyczkatyczka

nocne orgazmy

Polecane posty

Ja napisalem, ze rozpalona ... a nie napalona, prosze mnie cytowac poprawnie :o Go, Lola, go! - a w ogole sie nie masturbujesz w dzien? Jesli tak - to jak dlugo musisz sie nie masturbowac, by miewac te nocne orgazmy? :) I nie - pytajac Cie o to ... nie jestem podniecony ;)

Gość Go, Lola, go!
Z napaloną odpowiadałam na pytanie Samotnego :) Nie wiem, nie mogę konkretnie odpowiedzieć, w każdym razie zauważyłam, że muszę być maksymalnie wyluzowana i spokojna w czasie snu (i przed nim) a wtedy same przychodzą :) masturbuję się raczej regularnie, co kilka dni, gdy nie ma przy mnie mojego mężczyzny. Nie wątpię, że nie jesteś podniecony czytając moje wpisy, chyba, że masz 14 lat ;)

E, teraz to ja sie podniecilem ... - zartuje ;) No, ale jak Ty sobie takie dlugie przerwy robisz ... to nic dziwnego, ze miewasz takie sny ;)

Gość Go, Lola, go!
To są Twoim zdaniem długie przerwy? Chyba się myliłam, odnośnie mojego dużego temperamentu ;)

Moze temperament okreslilas prawidlowo ... ale minimalizujesz bodzce, ktore moga go pobudzic ;) Czasami to mozna po 3 razy dziennie :x

Gość Go, Lola, go!
Jasne, czasami i pięć razy z rzędu, jak mam taka potrzebę, ale niekoniecznie codziennie :)

Gość Go, Lola, go!
taką *

A nie, taka aktywnosc ... codzienna ... sugerowalaby raczej, ze cos jest nie tak ;) A o czym / kim myslisz ... masturbujac sie pod nieobecnosc Twojego faceta?

Gość pyczkatyczka
Ta to przynajmniej ma faceta :P

pyczkatyczka - to bierz z niej przyklad - ma faceta ... i sie masturbuje. Na razie mozesz robic ... chociaz jedno ;)

Gość Go, Lola, go!
Przeważnie myślę o moim facecie, wyobrażam sobie jak się kochamy, albo jak mnie pieści i liże. A czasem o czymś zupełnie niezwiązanym z erotyką, ale to raczej w takich sytuacjach, w których chcę szybko rozładować napięcie ;)

Gość Go, Lola, go!
Ach, zapomniałabym o redtube :) też się zdarza...

Go, Lola, go! - a rozmawiasz o tym z facetem? O tym, ze sie np. masturbowalas ogladajac redtube, itp.?

Gość Go, Lola, go!
Nie, o tym, że czasami oglądam redtube nie mówię, bo jest wściekle zazdrosny i ma niskie poczucie wartości :( a że nie robię tego zbyt często, to wolę nie wspominać. Sama nie chciałabym, żeby sobie "trzepał" oglądając jakieś filmy. Cóż za hipokrytka ze mnie. Właśnie to sobie uświadomiłam...

Gość Go, Lola, go!
Ale o tym, że sama się zaspokajam, doskonale wie. Niekiedy robimy to wspólnie, polecam, to nieźle nakręca :) Czasami wysyłam mu sms-a ze szczegółami :) Kurczę, oboje jesteśmy w okolicach trzydziestki, ja troszkę przed, on troszkę po :) ale jeszcze nie mieszkamy razem i ciągle czujemy niedosyt.

Hmm ... ja cyberku probowalem ... no i juz nie chce, bo chodze nakrecony przez caly tydzien ;) Ale skoro nie mowisz mu o RT ... to skad wiesz, ze on tez czegos tam sobie nie ukrywa? Trzymam kciuki za to, ze moze kiedys dojdziecie (a nie, teraz o czyms innym ;) ) ... do takiego momentu, ze Ty bez skrepowania mu powiesz o RT ... a on Tobie o tym, co robi (albo czego nie robi) ... na zasadzie ... odkrywania (a nie oceniania) siebie :)

Gość Go, Lola, go!
Ja Tobie również życzę powodzenia. Dziękuję za miłą rozmowę, cześć 🖐️

Hmm ... no dobrze, nie bede tego analizowal doslownie, bo by wyszlo na to, ze obecnie powodzenia nie mam ;) Dzieki rowniez, pa.

Gość Go, Lola, go!
Przcież nie chodziło o takie dosłowne powodzenie u płci przeciwnej :) 🖐️

Oj, no zartowalem :) Tak fajnie sie poznawalo Twoje tajemnice, ze nie chcialem bys odeszla, zatem postanowilem zastosowac manipulacje ... dzieki czemu, choc na chwilke, wrocilas ;)