Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yodi26

Nasza-Klasa

Polecane posty

Mam takie pytanko. Jak wiele z was mam swoje konto na NK. Wbijam tam sobie raz dziennie obejrzeć nowe fotki znajomych :) I tak około miesiąca temu koleżanka napisała do mnie żebym włączyła nktalk. Więc mówię co mi szkodzi popiszemy powspominamy itd .... I tu pojawia się mój problem: zaczęło się od tego że nagle wszyscy zaczeli do mnie pisać. Wiem to straszne problem na miarę 15-latki. Ale polega to na tym że piszą do mnie "koledzy" którzy mają żony dzieci i itd ... Nie było by w tym nic złego ale już 4 osoby w ostatnim czasie zaczęły mi proponować spotkanie. Żeby na propozycjach się skończyło... grzecznie odmówiłam wymawiając się brakiem czasu. Przypominając im iż ja również mam rodzinę i nie mam ochoty na żadne spotkania. Ale to nic nie dało, bo jak wyłączyłam nktalk (oj nigdy więcej) to zaczęli do mnie pisać na pocztę do nk. Nie pozostało mi nic innego jak usunąć ich ze znajomych - tym samym ich zablokować. Niby problem załatwiony. Aż do dzisiaj kiedy to weszłam na NK a tam aż roi się od tych samych wiadomości (nowe pozakładane konta) i jeszcze beszczelnie się podpisują - hej to Marcin ...itd ... macie jakiś pomysł jak pozbyć się natrętów? Może poinformować ich że jak się nie odczepią to wybiorę się na kawę do ich żon do każdej po kolei? Mój mąż mówi żebym się zgodziła na spotkanie raz z jednym raz z drugim a on na nie chętnie pójdzie :)) ale chyba nie tędy droga. Co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość quwertyna
zlikwiduj swój profil bo skoro go tam założyłaś to chyba w takim celu żeby odświeżać znajomości?? co cię tak dziwi zatem, zachowujesz się tak, jakby ci obcy ludzie co dzień do domu przychodzili...

dokładnie - odświeżać znajomości! a nie pisać na nim o sexie czy "przyjmować" takie propozycje.

Gość a co ty tam
za zdjęcia umieściłaś, że nagle każdy sklada ci propozycje seksualne?

zdjęcia mam te same od 3 lat :) (i wszystkie normalne, nie mam żadnych rozbieranych zdjęć czy częściowo roznegliżowanych) a jak wrzucam nowe to tylko dzieci.

Gość a co ty tam
to dziwnych masz znajomych w takim razie :/

Gość ojciec tadzio rydzyk
Yodi26 ci mężczyźni błądza grzeszą opętał ich szatan do spowiedzi wyślij i maja przyjśc biegusiem 10 zdrowasiek to będzie jak nic i datek na kościół solidny i na radio tez solidny

może oni mają kryzys wieku średniego? właśnie teraz na to wpadłam. Bo oni mają od 32 lat do 38. A są moimi znajomymi dlatego że kiedyś mieszkali w tej samej miejscowości co ja, ale później pozakładali rodziny i powyjeżdżali. A teraz się nagle odnaleźli :(

Gość hahaha ta juz do skasowania
mozesz zablokowac dostarczanie wiadomosci od nieznajomych:)

Gość a co ty tam
Albo rzeczywiście poumawiaj się z nimi i idź na to spotkanie z mężem. Chciałabym widzieć miny tych kolesi :D

mogle zablokować tylko konta fikcyjne i tak też mam zrobione. Konta nie usunę bo mam je już bardzo długo i naprawdę świetnych znajomych :) a wy mieliście mi poradzi w jaki sposób mogę pozbyć się natrętów... bo skoro jest tak że pomimo tego iż ich zablokowałam piszą z nowych kont to co będzie dalej? postawicie się w mojej sytuacji zamiast szukać winy we mnie pytając jakie mam tam zdjęcia itd ... przecież gdybym miała rozbierane to pewnie mogłabym mieć pretensje tylko do siebie, lub gdybym to zrobiła coś nie tak. Ale to nie ja zaczełam do nich pisać, to nie ja ich tam znalazłam, to nie ja im proponuję dyskretne spotkania tylko we dwoje. Ja po prostu chcę ich od siebie odczepić skoro oni nie potrafią sami a i mi brakuje na to skutecznego pomysłu ...

oni nawet miną by nie zdążyli zareagować jak by mój mąż się spotkał z jednym czy drugim ... bo on do bicia to jest pierwszy, Ale jak już pisałam nie tędy droga :)

Gość a co ty tam
To im napisz, że chętnie się umówisz na intymne spotkanie we dwoje, ale dopiero za jakiś czas jak wyleczysz ropiejące zapalenie pochwy, wszawicę łonową i rzeżączkę, których ostatnio się nabawiłaś. :D

Gość ojciec tadzio rydzyk
Yodi26 przepisz sobie nazwiska tych co lubisz na kartce i wyslij im na pw że zmieniasz konto bo natręci Ci spokoju nie dawaja załóż nowe konto i wrzucisz ich do znajomych tych co cie nie nachodza.