Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabakaaa

Czy od tego może mi się stać coś złego ?

Polecane posty

Gość tabakaaa

Hej, mam 13 lat (wiem, nazwiecie mnie gówniarą), biorę leki Seronil, 20 mg dziennie, dziś wypiłam pół puszki piwa Gingers, wiem, że przeciwdepresantów nie można mieszać z alkoholem ale czy mogę dostać jakiegoś pier*dolca czy będą jakieś skutki uboczne? proszę o normalne odp.

Gingers jest słabszy od reddsa, pół nie powinno wywołać niczego zlego, ale nastepnym razem lepiej nie pij.

Gość tabakaaa
piwo bylo w spizarce . rodzice kupili. ja je lubie. zreszta co to za piwo? malo % to taki sok.

Gość sjaklMS;LA
jesteś gówniarą bo twoje zachowanie o tym świadczy, żałosna gówniara wracając do twojego pytania to nic ci nie będzie, po co bierzesz seronil? to jest dla odpowiedzialnych ludzi

Gość tabakaaa
Seronil biore bo musze! Przepisal mi to lekarz specjalist, przeciez jkabym go nie potrzebowala to bym go nie brala! :O

Gość tabakaaa
mamy i taty teraz nie ma w domu

Gość ciekawe co to za lekarz
"specjalista" który takie leki przepisuje 13 latkom, ja pierdole, lepiej unikac lekarzy "specjalistów"

Gość kakxac
może przeczytaj ulotkę, jak potrafisz, a dowiesz się ze ten lek jest dla dorosłych. Ty wo ogóle wiesz na co go bierzesz? Czy po prostu tak dla semej idei bo ci lekarz przepisał?

Gość tabakaaa
ktoś się pode mnie podszywał na górze :( chodzę do psychologa i psychiatry, do psychiatry chodzę tylko po leki. a po tych lekach dość dobrze się czuję i mi naprawdę pomaga, psychiatra sama mi przepisała, więc chyba muszę je brać. a one naprawdę mi pomagają.

Gość tabakaaa
i jeszcze ta idiotka co się podszywa pode mnie, która pisała o tej spiżarce, że piwo to sok, i rodziców nie ma w domu to chyba coś ją pojebało. podszyw.