Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Władca Czasu

Brak powodzenia 0_o ?

Polecane posty

Gość Władca Czasu

Witam, wieczorową porą Mam pytanie do kobietek, dlaczego zawsze jesteście niezdecydowane i nielogiczne? Czy żadna nie potrafi się zainteresować porządnym facetem zamiast dostawać w kopa w tyłek od dresów? Od 3 lat jestem samotny, nie będę tu się tutaj zasłaniał modą i twierdził że jestem singlem, Mam 21 lat, z wyglądu też niczego sobie 190cm wzrostu i smukłą sylwetkę to tyle z moich parametrów technicznych. oczywiście mam też swoje pasje i zainteresowania, Astronomia, biologia i inne pokrewne dziedziny, lubię też czasami wybrać się na mały walkabout i spędzić trochę czasu na łonie natury, to tyle o mnie. Moje motto to walić prawdę prosto w oczy ;) nie lubię nie jasnych sytuacji, oraz posiadam swoje zdanie które zresztą nie zmieniam , oczywiście nie opierdzielam się pracuje i studiuje zaocznie, to tyle o mnie Więc dlaczego żadna nie potrafi się zainteresować? Czy przeszkodą dla was jest to że nie używam słowa K***a jako przecinka? Czy naprawdę trzeba jechać po kobiecie żeby wykazywała zainteresowanie, I te Hipokryzyjne teksty w stylu, Nie zasługuje na ciebie, Ale jesteś wspaniały, myślicie drogie panie że facet nie wie że to mydlenie oczu? A potem jedna drugiej się żali że facet jej nie szanuje, zdradza, widziały gały co brały! Ale zaraz się zlecą i będą mówić żeby nie wrzucać ich do jednego worka, a tak naprawdę same siebie warte są , umawiałem się z różnymi, z normalną szarą myszką jak i z imprezową blacharą i każda tak naprawdę powiela pewien schemat. Wszystkie jakoś nieświadomie lgną do swojego nieszczęścia...

Gość pamaaapul
napisze ci pewien tekst... a ty to rozkmiń i bedziesz wiedział ocb "dlaczego zepsulismy te dobre dziewczyny? czemu z tymi złymi chcemy zakładać rodziny, czemu kiedy się staramy to one odchodzą, czemu kiedy olewamy to one nam dzieci rodzą" zrozumiales?

Może zmień towarzystwo? Z doświadczenia wiem, że w pewnych grupach talk abstrakcyjne zainteresowania jak biologia czy, pożal się boże, astronomia bardziej denerwują niż zachęcają. Do tego przyznaj się - nie jesteś na bieżąco z mniej ambitnymi tematami ;)

Gość brtrt43
autorze, nie dopisuj tych pseudo-teorii, ze kobiety wolą dresów. To z Tobą musi byc coś nie tak - z jakiegoś powodu jesteś nieciekawy lub odpychający. Może masz brzydką twarz, może śmierdzisz, może jesteś nudny.

Analizujac Twoja wypowiedz - Ty sie jeszcze dziwisz, ze do Ciebie nie lgna?

Gość katarzynnkaa
jako młoda laska byłam taka, że wolałam "złych chłopców".. chociaż przyznam, że i tak decydującą sprawą był wygląd (nie znosiłam i nie znoszę chudych, więc Twój podany wzrost to za mało, może jesteś patykiem, a to dla większości kobiet obrzydliwe). W wieku 28 lat zwróciłam uwagę na "miłego chłopca", dobrego, poczciwego, trochę nieśmiałego, którego właśnie pasją jest astronomia, którą tez kocham! On mi imponuje wiedzą, mądrością, obeznaniem... Teraz jesteśmy już po ślubie. więc... może wybierasz jakie 17-18-latki które mają jeszcze pstro w głowie, może zainteresuj się starszą?

Gość efew
kazda dupa woli bad boya... tzn. chodzi o bad boya, ktory potrafi tez zarobic, jest charakterny, ma troszeczke ciemna przeszlosc ale do tego potrafi obronic kobiete, potrafi do niej z szacunkiem podejsc itp takim kobietom imponuje to, ze taki facet jest: silny, twardy, ma charakter, to co chce to ma, ma znajomosci i czesto kase

Gość Władca Czasu
Towarzystwo zmieniałem dwukrotnie, i nie nie zanudzam ludzi swoimi tematami, zazwyczaj o tym rozmawiam z wykładowcami lub gdy sam ktoś wyjdzie z inicjatywą rozmowy na temat mojego hobby, nie będę ukrywał że rozrywki typu siedzenie na dupie na kanapie i oglądanie meczy piłkarskich czy jakiejś mongolskiej siatkówki, interesują mnie tyle co zeszłoroczny śnieg, co nie oznacza że nie potrafię pogadać z ludźmi o przysłowiowej dupie maryny. Jak wspominałem wcześniej fizycznie niczego mi nie brakuje, posiadam smukła sylwetkę nie mylić z chudą, brzucha piwnego tez nie posiadam, twarz przyjemna w oglądaniu, żadnych pryszczy i innych defektów, ogolony fryzura w ładzie ;) Z higieną nie jetem na bakier , więc o smród nie nie muszą się martwić, wręcz przeciwnie używam przyjemnej męskiej wody po goleniu ;) ubiór też schludny ale bez przepychu, zazwyczaj koszula dżinsy i skórzane buty i zegarek, więc o prezencje się nie martwię ;) a wnioski te wyciągnąłem na podstawie 5 letniej obserwacji ;)

Gość twims
No jeśli dziewczyna jest DUPĄ to faktycznie woli BAD BOYA... Żałosny temat, w stylu dziewczyn piszących: jestem taka piękna i mądra że aż mnie nikt nie chce..

Może w bad boyach to jest miłe, że kobieta czuję się przy takim wyjątkowa? Na co dzień morderca i gwałciciel owiec, a przy niej słodki misiu (w teorii....)

Gość brtrt43
twims > pomyslałam dokłądnie to samo autorze, tak z ręką na sercu, co myślisz gdy widzisz tematy dziewczyn "mężczyźni się mnie boją, bo jestem inteligentna", "dlaczego mężczyźni boją się pięknych dziewczyn?" ? Czy nie wydaje Ci się że... to ich pobożne życzenia ? Że chodzi o coś zupełnie innego?

Gość Władca Czasu
Nie twierdze że się mnie boja ;) twierdze że są nie zdecydowane i podejmują irracjonalne decyzje ;) Nie nie jestem też naj naj ale niczego mi nie brakuje co by uniemożliwiało mi związek.

Cóż, może w takim razie brak Ci przebojowości, siły przebicia, wygadania? Nie twierdzę, że to źle, ale zazwyczaj takie osoby skupiają uwagę. Poza tym lekkie tematy też warto jakieś tam opanować.

Gość Władca Czasu
Raczej dogadać się z każdym potrafię jeśli wykaże chęć komunikacji, też nie boje się podejść do kobiety i zacząć rozmowę ;)

Gość ja wiem tylko to że
Jak ja byłam sama i miałam tylko jakieś przelotne związki to myślałam tak samo o facetach. Teraz jestem w kilkuletnim związku, tuz przed ślubem i nadal uważam że jestem wyjątkowa i zajebista :P mój facet też to wie ;) Wnioski jakie wyciągnęłam to: tamci faceci byli np. niedojrzali (trafiałam na takich co szukali tylko seksu), zbyt prości i głupi (moja inteligencja była dla nich wywyższaniem się, albo nie rozumieli mnie zupełnie, miałam inne zainteresowania), ale generalnie doszłam do następującego przemyślenia: większość ludzi to idioci. I szukają oni idiotów. Dlatego ja muszę szukać dłużej, bo nie-idiotów jest mało. Słowem: bądź cierpliwy, pogódź się z tym że większość lasek to proste kobiety, szukające prostych chłopów. Ty poczekaj na kogoś wyjątkowego.

Gość Władca Czasu
No raczej wybieram te z pozoru normalne, Które może aż tak bardzo nie wyróżniają się z tłumu ale mają swoje pasje i hobby ,Nie przepadam za typem imprezowej blądi. No ale po pewnym czasie pozory znikają.

Z zasady jest tak, że ludzi przyciąga pewien konkretny typ. Może spróbuj poszukać cech wspólnych tych dziewczyn i się nad tym zastanów.

Gość karolonka gogolinka
kiedys tez mialam jazde na dresow ale to dawno bylo pozniej juz mi przeszlo z tym bo to prostaki zwykle , a ci niby zwykli tez potrafia byc jebnieci , ;p wiec nie ma zasady , moze tow tobie tkwi problem , masz zawysokie wymagania

Gość fufla
Najlepiej zapytaj wszystkie dziewczyny z którymi kiedyś byłeś albo coś kręciłeś dlaczego się nie udało-będziesz mial odpowiedź

Gość Władca Czasu
Hmm nie sądze żebym miał wymagania za wysokie, nie szukam 60 90 60 a raczej kobiety o normalnej figurze, wiadomo że nikt z nas nie jest doskonały więc to nie powód żeby kogoś dyskwalifikować z powodu 2kg za dużo ale też nie żeby nie dbała o siebie ale to chyba zrozumiałe.

Gość ja wiem tylko to że
"60 90 60" to jakiś potwór byłby :D chyba 90 60 90 ?

Gość Władca Czasu
No wiadomo że chodziło mi o wykreowany przez media ideał, a te jak wiemy nie istnieją ;D A co do zapytania się tych dziewczyn to raczej się nie dowiem ;p zawsze tylko och ach jaki ty jesteś idealny że nie zasługuje na ciebie, a przecież wiadomo że to tylko mydlenie oczu...

Gość fufla
a wolałbyś usłyszeć: sorry ale wyżej srasz niż dupe masz i mam ciebie dość? Zrywałeś kiedyś z dziewczyną? Co jej powiedziałeś?

Gość Władca Czasu
Nie ja nie zrywałem ale wolałbym usłyszeć, nie podobasz mi się nie chce z tobą być niż kolejny raz że nie zasługuje na mnie -_-

Gość katarzynnkaa
mój mąż to samo mówił - że nigdy nie wiedział co jest nie tak, bo każda się nim zachwycała, a nie chciała podać prawdziwego powodu gdy zaczynaliśmy się spotykać, powiedział mi to, a ja obiecałam że gdybyśmy mieli się rozstać to na pewno podam mu prawdziwy powód, by wiedział co jest nie tak mija 5 lat i ja do tej pory nie wiem co jest nie tak, nie wiem o co chodziło jego byłym dziewczynom podejrzewam że to były młode siksy, szukały jeszcze wrażeń poczekaj po prostu

Gość Władca Czasu
No to jest właśnie najgorsze, jak się zmienić na lepsze jeśli nie wiadomo co jest nie tak. Z drugiej strony tez nie można czekać w nieskończoność, człowiek jest zwierzęciem stadnym więc i potrzebuje bliskości tej drugiej osoby.

Masz może jakąś bliską koleżankę, na tyle szczerą żeby ewentualnie powiedziała co zmienić?

Gość katarzynnkaa
ale Ty masz dopiero 21 lat :) mój mąż przede mną miał najdłuższy związek trwający 4 miesiące mnie poznał mając 29 lat aha, i dodam że to przystojny, wysoki (194 cm) facet, b. inteligentny