Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyneczka blondyneczka

żonaty mężczyzna

Polecane posty

Od kilku lat znam pewnego żonatego mężczyznę, jest bardzo przystojny, ma w sobie coś co przyciąga wzrok, bardzo podoba się kobietą ma 32 lata. Spotykam się z nim przypadkiem od czasu do czasu w przedszkolu gdy zaprowadzamy swoje dzieci. Zerkamy na siebie, nawet na cześć jesteśmy chociaż nigdy nie rozmawialiśmy. W ten weekend byłam u koleżanki na weselu, a on jest z nią rodzina. Wiedziałam , że on tam też będzie, widział jego zaskoczenie gdy mnie zobaczył... miałam bardzo dobre miejsce, bo go widziałam cały czas, jego twarz, zerkałam ukradkiem od czau do czasu, on tez bo nasz wzrok kilka razy się spotkał. Nic nie rozmawialiśmy, on był ze swoją żoną i dziećmi. Nie chciałam się aż tak patrzeć bo jego żona już jakoś dziwnie patrzyła się na mnie... Ale nie potrafiłam oderwać od niego wzroku, mogłabym godzinami się patrzeć na niego.... na w sobie coś takiego, taki pociąg, aż trudno opisać, widziałam jak się patrzył jak tańczyłam... aż ciarki przechodziły, albo jak przechodził koło mnie i się popatrzył ahhh. Nie pisze to dlatego, że chce komuś odebrać mężą czy wejść z butami w czyjeść życie, to nawet nie wchodzi w grę, poprostu dlaczego nigdy nie mogę spotkać na swojej drodzę właśnie takiego faceta ale nie zajętego.... czy żonaci faceci faktycznie bardziej przyciągają uwagę czy poprostu jego osobowośc, ma w sobie coś takiego. spotkał się ktoś z czymś takim??

sama sie nakrecasz i w koncu wmowisz sobie zauroczenie i milosc. Jesli nie szukasz przygod, przestan szukac kontaktu, nawet wzrokowego. Nawet nie wiesz, jak latwo jest sie zapetlic.

Ale ja tutaj nie pisze to, że coś z tego bedzie, że ja chce czegoś, że ja sobie wkrecam tego meżczezyne tylko o tym, że są tacy od których oderwać jest cieżko wzrok i że chciałabym wkońcu poznać takiego wolego faceta. Nikt nigdy nie miał czegoś podobne??

nikt nie spotkał w życiu takiego meżczyzne na swojej drodzę że aż cieżko sie od niego oderwać?? no nie wierzę

Gość ssa tacy sa
sa tacy - jest dla mnie tez taki jeden ale ma babke i dziecko chociaz slubu nie maja - czyzby nie byl pewny ?? :D

pewny raczej jest, chciaż wiem ze miał juz jakis romans w swoim życiu.... przecież każdemu ktoś może się spodobać, tak jak on mi :)

caly czas mam w oczach jego penisa. marze by go ssac

podszywy wy to zawsze macie zabawe i radoche jak cos głupiego napiszecie