Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolanta81

Piękne markowe torebki Prada, Louis Vuitton.

Polecane posty

Gość jolanta81

Witajcie kochane, mam piękne torebki na zbyciu, markowe. Niestety wyjeżdżam i muszę się ich pozbyć. Mąż przywoził mi je z zagranicy, ale średnio mi były potrzebne, więc leżały nieużywane. Zrobiłam dużo zdjęc, więc wyśle na maila. Zainteresowane proszę o kontakt mailowy na - jolantaa81@wp.pl Torebki są naprawdę piękne, dobrze wykonane i modne.

Gość dawaj zdjecia wraz z cenami tu
tutaj dawaj

Gość jolanta81
dopiero zgrywam zdjęcia, na maila byłoby łatwiej, pozdrawiam

Gość bluelips@onet.eu
pozdrawiam :)

Gość jui9iu
haha, toreby na bank to zwykle podroby, za granica na kazdym krou mozna je kupic, nie dajcie sie nabrac

Gość jolanta81
Ten mail chyba niepoprawny kasia.kowalska7111 984@wp.pl. Pozdrawiam

Gość jolanta81
Czy jeszcze ktoś chętny na zdjęcia?

Gość jolanta81
Ma byc ze spacja czy nie? Bo znow mi wskazuje że mail błędny.

Gość jolanta81
3 maile wysłane do każdej z pań, pozdrawiam serdecznie

Gość jolanta81
Jeszcze jakas Pani chętna obejrzec torebki?

Gość jolanta81
Wszystkim Paniom maile wysłałam z duża ilościa zdjec. Pozdrawiam

Gość a tammmmd
moze je na allegro przeciez wystawic. tak by bylo najrozsadniej..

Gość jolanta81
Wyjeżdzam niedługo i nie mam czasu na aukcje. Jak ktos zainteresowany to wysłałam zdjecia, jeśli nie to trudno.

Gość lola _lola
JESLI CHODZI O PODROBY TO JESTEM NA NIE!! CZY WIECIE ILE KOSZTUJE NOWA TOREBKA LOUIS VUITTON ZA GRANICA? JESLI WZIAC POD UWAGE ANGLIE I MODEL SPEEDY 30 TO OK 400 FUNTOW( NIECALE 2000ZL) LV NIGDY NIE PRZECENIA SWOICH TOREB NAWET JAK MODEL MA 10 LAT I JEST NADAL W SPRZEDAZY I DAWNO WESZLY NOWE , CENA ZAWSZE BEDZIE TAKA SAMA!NIE DAJCIE SIE NABRAC? JESLI DZIEWCZYNIE MAZ KUPIL NOWE TORBY LV TO ILE WYDAL PROSTA KALKULACJA, KILKA TYS ZL WIEC JAKI MA ZYSK SPRZEDAJAC JE ZA 500ZL? PROSTE NIE OPLACALO BY SIE JEJ TO ! ZATEM TO ZWYLKE PODROBY ,TANDETY CHCE WAM WEPCHNAC , NIE DAJCIE SIE OSZUKAC? MAM ORYGINALNA LV I CHETNIE WAM UDZIELE WSKAZOWEK CZYM ODROZNIC OD PODROBKI,PISZCIE SMIALO. ACHA, JESLI TORBA JEST ORYGINALAN TO PANNA MUSI MIEC CERTYFIKAT WYDANY ZE SKLEPY Z PIECZATKA I DATA ZAKUPU, A DO MARKOWYCH TOREBEK NIE PRZYCZEPIAJA PAPIEROWYCH METEK! WYSOKIEJ KLASY TORBY MAJA WLOZONA MALA KARTECZKE DO SRODKA.

Gość lola _lola
NIE MA CZASU NA SPRZEDAZ TOREB PRZEZ NETA! HAHA! ONA SIE BOI BO ALLEGRO JEJ AUKCJE USUWA JAK WYSTAWIA PODROBY I CHCE JE OPCHNAC TUTAJ! TANDECIE I PODROBA STANOWCZE NIE!!!

Gość jolanta81
Widze zazdrosc przerosła niektórych.

Gość lola _lola
MAM TOREBKE GUESS NA SPRZEDAZ ALE MOJA JEST MARKOWA NIE TO CO TE PODROBY TUTAJ, JACYCH CHETNI TO PROSZE O KONTAKT PRZESLE ZDJECIA TOREBKI

Gość lola _lola
NIE ZAZDROSZCZE SPRZEDAZY PODROBEK, NIE MA CZEGO ZADROSCIC. TO NIE LEGALNE, JESLI KTOS BEDZIE ZLY ZE SPRZEDALAS MU PODROBE MOZE CIE PODAC DO SADU I WYGRA PROCES ,A JESLI WYJDZIE ZE SPRZEDAJESZ JE MASOWO TO GROZI NAWET ZA TO KARA WIEZIENIA. JEDYNE CZEGO MOSZESZ MI POZAZDROSCIC TO TEGO ZE MAM ORYGINALNA A TY NIE:))) POZDRAWIAM:)))

Gość jolanta81
Tylko taki masz problem, że nie wiesz co sprzedaję:) I założ osobne forum do sprzedaży swojej niby ogryginalnej. Żegnam

Gość lola _lola
JOLANTA 81 WIEM DOBRZE CO SPRZEDAJESZ BO MI PRZESLALAS ZDJECIA TYCH TANDEN, MYSLE ZE LUDZIE NIE SA TACY GLUPI JAK MYSLISZ I NIE DADZA SIE NABRAC NA TWOJE PODROBY KTORYCH SPRZEDAZ JEST NIELEGALNA W TYM KRAJU

Gość jolanta81
No to widac sie nie znasz zupełnie. Gratuluje heh;)

Gość lola _lola
TO TY NIE WIESZ CO JA SPRZEDAJE :) , MOJA GUESS JEST MARKOWA A TY TONIESZ PO USZY W TANDECIE! UWAGA! ALLEGRO USUWA JEJ AUKCJE I BOI SIE TAM WYSTAWIAC GDYBY TORBY BYLY MARKOWE JUZ DAWNO BY JE WYSTAWILA NA ALLEGRO I SPRZEDALA, PRZECIEZ ZALEZY JEJ NA CZASIE BO JEDZIE NA WAKACJE:) HAHA

zgadzam się z Lolą. W Maroku, Portugalii, HHiszpanii a nawet we Włoszech takich podrabianych LV, Gucci i innych na pęczki. Do wyboru do koloru. Torebki oryginalne tych firm są ponad czasowe i nie kupi sie ich za 500 zł.

Gość lola _lola
CZY KTOS Z WAS WIE GDZIE ZGLASZA SIE SPRZEDAZ PODROBEK PISZCIE TUTAJ! ZESLEMY NA NIA KONTOLE! DOJDZIEMY PO IP GDZIE MIESZKA? A MOZE JUZ KTOS MA DANE? DAWAC TUTAJ.PODROBA STANOWCZE NIE!

Gość jolanta81
Tylko po 1 jestesmy w Polsce, a po drugie maż torebki przywioził mi ze Stanów. Nie chcesz nie kupuj, ale ja wiem, że jest to dobra okazja. Pozdrawiam.