Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolanta81

Piękne markowe torebki Prada, Louis Vuitton.

Polecane posty

Gość olivia dunham
wrzuc fotki tutaj. lola ty tez sprzedajesz?

Gość anulacia25
Jolanta mi wysłała, teraz ty lola pokaz swoja. Zobaczymy

Gość lola _lola
Ja nie sprzedaje, ktos pytal o GUESS wiec napisalam przy okazji bo ma taka na sprzedaz. MNIE POPROSTU FLUSTRUJA OSOBY KTORE CHCA ZA WSZELKA CENE WEPCHNAC KOMUS JAKIS BUBEL WMAWIAJAC ZE TO MARKOWA RZECZ. TAK JEST Z TA PANNA.NAKUPILA NIEWIADOMO ILE TYCH POROB I TERAZ CHCE JE SPRZEDAC.TAK JAK PISALAM TORBA LV KOSZTUJE OD KILKU TYS ZLOTYCH, NIESTETY W POLSCE NIE MA SKLEPOW LV WIEC NIKT NIE MOZE TYCH TOREBEK OBEJRZEC I PRZEKONAC SIE JAK NAPRAWDE WYGLADAJA MARKOWE RZECZY, NA TYM KOZYSTAJA TACY NIEUCZCIWI SPRZEDAJACY.ZASTANOWCIE SIE: JESLI KUPILA MARKOWA TORBE ZA MIN 2000ZL CZY OPLACA JEJ SIE SPRZEDAC NOWA ZA 500ZL? PRZECIEZ TYLE BY NA TYM STRACILA.A NIE MA SZANS ZE KUPILA JE TANIEJ.NIGDZIE NIE DOSTANIOECIE MARKOWEJ TORBY ZA 500ZL! NAWET ZA 1000ZL!

Gość lola _lola
ANULACIA 25 JA NIE PISZE TU ABY MOJA TORBE POROWNYWAC Z PODROBKAMI LV. PISZE PONIEWAZ CHCIALAM PRZESTRZEC INNYCH PRZED ZAKUPEM TYCH TANDET.

Gość xena32222
Ja akurat chetnie kupie nawet nie oryginalne, ale dobrze wykonane, bo nie stac mnie na 2000zł, a ok400 spokojnie moge zapłacic. mail - xena32@onet.eu Dziękuje :)

Gość lola _lola
Czy nie lepiej kupic za 400zl torbe oryginalna ze skory naturalnej dobrej jakosci innej marki np Benetton niz wydac 400zl na tandete z napisem lv>:) ot, glupota ludzka:)

Gość agnieszka 77
Torebka Viktor & Rolf Baby Bombette, limitowana edycja. Wykonana z ziarnistej skóry, kolor zielona mięta. Posiada certyfikat autentyczności. Nowa, nie używana, zakupiona w Paryżu, nie trafiony prezent. Cena katalogowa 900 euro oddam za półceny

Gość Galimatias7
No właśnie, jeśli zależy wam na prawdziwych markowych torebkach, lepiej jednak zaopatrywać się w sprawdzonych źródłach, fajnym miejscem jest np. sklep http://www.stokki.pl/ , można tam znaleźć prawdziwe perełki takich marek jak: calvin klein, dolce&gabbana, michael kors, marc jacobs :D

Ja wolę kupić ze sprawdzonego źródła na ktoconosi jeszcze się nie zawiodłam i mam już kilka, które przyszły pięknie zapakowane oryginalnie i jakość bez zarzutu. Mam już 4 torebki dwie duze i dwie małe. Jedną dość drogą Ralpha Laurena ale dostałam ją na gwiazdkę. Lauren Ralph Lauren Torebka – black (1 049,00 zł). Każdą w zasadzie dostałam na jakąś okazję, te małe to na urodziny: KARL LAGERFELD Torba na ramię – black ( cena:1 034,10 zł – 10% taniej!) teraz nawet widzę ze już zrobili promocje! Oh! I druga mała taka jasna kawa z mlekiem: Love Moschino Torba na ramię – cream (719,00 zł). I druga duza tylko dwustronna i dwukolorowa, którą można nosić jako czarną lub niebieską ( bo ja wybrałam z błękitem ale są jeszcze z bananowym): Calvin Klein Jeans STEF – Torebka – blue (419,00 zł). Aaa zapomniałam ze w tym roku przeciez tam kupiłam na wesele taka jasną kremową z serduszkiem złotym i z kosmetyczką. Pasowała mi idealnie bo miałam białą sukienkę i szpilki ze złotą piętką i obcasem w takim samym odcieniu jak to serduszko nie nie nie byłam panną młodą, byłam gościem ale miałam sukienkę białą dopasowana taka w stylu Merlin Monroe z dodatkami nude. (kupiłam ja w Warszawie w Klifie- opowiem o niej kiedyś....( sukienka włoska). Wracając do tej torebki to dałam za nia fortunę taka ze złotaąkosmetyczką Love Moschino THICK – Torba na ramię – cream (949,00 zł). Możecie obejrzeć: http://www.ktoconosi.pl/kompozycje/zgrabne-nogi-na-galowo-czy-sportowo-jeansy-adidasy-szpilki-i-kombinezony/

Gość KamilkaK123
Sklep online The Tags próbowaliście? Tez dużo dobrych Marek tam maja

Gość gość
Ja kupuję torebki Liu Jo w sklepie Ubierzsie.com - mają duży wybór i w 100% oryginalne produkty, dlatego polecam ten sklep. Liu Jo ma wiele wspaniałych kolekcji, dlatego wybierz coś dla siebie: https://ubierzsie.com/liu-jo