Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina85......

jaka lalka dla dziewczynki

Polecane posty

Gość marcelina85......

jaką lalkę polecacie dla dziewczynki 2latka? Baby born, agatki czy annabell??może jeszcze coś innego?

Gość ityity
Ja widziałam u dziewczynki, i oglądałam Madeleine, bobasa. Świetna. Ładna buzia (to wcale nie jest częste), starannie wykonana (to tez nie takie oczywiste). Teraz szukam takiej dla mojej córy.

Gość Sandalowa
Zamówiłam dla Weroniki lalkę w sklepie internetowym La Lalla. Bardzo starannie wykonana kopia córy :) polecam.

Gość gość
Corka jak byla mala to miala babyborn ale nie bawila sie nia za duzo, wydaje mi sie, ze lala byla za ciezka i twarda, corka dostala w prezencie bobasa firmy corolle, murzynka franka, ktory pachnie wanilia, sliczny, ma juz ze 4lata i dalej pachnie, zobacz sobie na allegro, corolle to francuska firma robiaca lalki

Gość gość
Polecam lalki Berjuan, sa na allegro. Co prawda w tej chwili jest ich niewiele, ale sa naprawdę fajne :)

Gość gość
:)no to czy to na serio czy to prowo 2222 www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg

Gość gość
Ja także zamawiałam ze strony co autorka powyżej. Chyba warto wspierać nasz rodzimy biznes :)

Gość poziomkowa1
Te lalki są przereklamowane. Pamiętam jako mała dziewczynka miałam lalke szmacianke. Teraz taką samą kupiłam swojej córce ze sklepu http://gumowakaczuszka.pl Pieknie wykonana. Można się do niej przytulić, jest bardzo miekka. A inne? Do plastiku sie nie przytulisz.

Gość hadareks
Hmmm... wybierajcie tak lalki, aby to było rozsądne, zobaczcie to - http://www.lalanna.pl Nie może być tak, że dziecko będzie wielbiło sztucznie idealną Barbie. Dziecko powinno się uczyć naturalności, normalności, a nawet pod względem samego materiału, takie lalki są po prostu lepsze.

Gość gość
Mój córeczka ma lake Lamaze super się nią bawi..wozi w wózku itp.

Gość jolllaaa879
Pamiętam te czasy, gdy jeszcze niedawno sama bawiłam się lalkami, a teraz szukam jakiś dla mojej córki - miłośniczki wszystkiego, co różowe, więc najlepiej gdyby lalki też takie były. Czasami jest naprawdę zabawnie. A wracając do lalek to ostatnio trafiłam na bardzo fajne na stronie https://achdzieciaki.pl/lalaloopsy-90 Zaskoczyła mnie bardzo ich niska cena. Muszę zamówić i sprawdzić.