Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara a głupia

poznałam mężczyznę starszego ode mnie o 17 lat

Polecane posty

Gość stara a głupia

mam 29 lat i nie spodziewałam sie czegoś takiego bo po raz 1 miałam z takim do czynienia i mam zamęt w głowie. On jest po rozwodzie ma syna 10 letniego i jest naprawdę intrygującym mężczyzną.. W życiu bym mu nie dała tyle lat.., jest fizjoterapeutą , rehabilitantem , dba o siebie, szczupły i wysoki, normalny super facet ... kiedy się spotkaliśmy 1 raz to było niesamowite.. To było na zabawie w tańcu , szukałam koleżanki ale znalazłam Jego i od razu coś nas do siebie przyciągnęło ... Mam ochote kontynuować tą znajomość ale wielu rzeczy się boję, najbardziej demotywuje mnie postawa moich starych i życzliwych ludzi którzy odradzają znajomość z rozwodnikiem bo jest bee ..Ja nie jestem taka uprzedzona, podobam mu się bardzo... Pocieszcie bo zgłupieję, od 3 dni prawie nic nie jem i czuję jakiś odmienny stan świadomości... heelp

Gość stara a głupia
w piątek jadę do Niego pociągiem, nie mogę się doczekać i trzesę się jak galareta

Jak nie jesteś dziewicą, to dla mnie nie ma znaczenia czy rozwodnik czy nie. Oboje już nie jesteście czyści. Tak powiedz rodzinie.

Gość sfinga
Sprawdź czy nie naciągacz. Jeśli jest ok to w to wchodź. Co za różnica ile ma lat.

Gość stara a głupia
uprzedzenie jest ignorancją

Gość kropka na d i...
ciesz się że nalazłaś fajnego faceta bo w polsce znaleźć fajnego to bardzo rzadkie. Żyj chwilą i wyluzuj no i nic na siłę.

Gość sfinga
Kiedyś mojej kumpeli powiedziałam, że jak facet starszy np. 20 lat to co? A skąd ona wie czy on jej nie przezyje. A ona na to, że nigdy w ten sposób nie myślała.

Gość kropka na d i...
głupie myślenie kogoś kto ma 20 lat szlag może trafić więc nie uogólniaj bo nie wiadomo kto ile będzie zył

Gość sfinga
O tym własnie mówię.

Gość siostraMierzwa
tutaj nie wiek przeszkoda, a ewentualnie bagaz jaki za soba ciagnie... zalezy jak ma wszystko poukladane... ale nie skreslalabym z mety... choc obecnosc dziecka juz komplikuje takie relacje...

Gość stara a głupia
hmm .. ten jego syn to jest bardzo fajny chłopiec :)

Gość stara a głupia
pomyłka ludzie, on jest starszy ode mnie o 18 lat chyba się pochlastam

Brawo ! Nie patrz na wiek. Moja kumpela po 30tce znalazła swoje szczęście (po kilku nieudanych próbach) z facetem z 15 lat starszym. Patrz mu w serce, w oczy, jakim jest człowiekiem a nie w PESEL :)

Gość stara a głupia
tak jego syn mnie pociąga bardziej achhh ale jego też zaliczę

Gość Ja bym nie mogla byc z facetem
tak wiele starszym. Ale to Twoja sprawa, nikt nie przezyje zycia za Ciebie. Co do patrzenia w pesel, sa ludzie, dla ktorych jest to wazne.

"Co do patrzenia w pesel, sa ludzie, dla ktorych jest to wazne." Dla mnie ważniejsza jest osobowość. Ale jeśli się wybiera faceta w/g pesela a nie patrzy na inne cechy to co potem się dziwić że tyle rozwodów. Znam bardzo destrukcyjne małżeństwo z ogromnymi problemami, i pytam żonę za co kocha męża a ona mówi "Bo ma takie piękne oczy". I co - spieprzyła sobie życie. Nie ważne że kryminalista, szantażuje ją psychicznie, wpędził ją w depresje i nerwice. Ale ma "ładne oczy". Starszy facet jest przeważnie bardziej samodzielny, radzi sobie z dziećmi, jest bardziej uczuciowy, bardziej kontroluje libido.

Gość stara a głupia
ktoś wyżej się pode mnie podszył:O Dziękuję JacekJ za podtrzymanie na duchu;) Tylko mówisz że starsi faceci umieją się powstrzymać, hehe, no polemizowałabym... ten którego poznałam nie mógł ode mnie rąk oderwać chociaż prosiłam i mówiłam mu żeby zaczekał bo chcę lepiej go poznać.. na szczęście uszanował to :) Smutne tylko że dzieli nas ponad 200 km, na szczęście jestem samodzielna

Gość kjhgkjhgkgh
uhyjk.hj

Gość Kwiatuszek..._______
Ja też zakochałam się w 15 lat starszym mężczyźnie :) Tyle, że jestem trochę młodsza od Ciebie :) Oboje jesteśmy po rozwodach, mamy dzieci. Póki co jest to najwspanialszy facet jakiego znam!! :) Co będzie później czas pokaże ;) I z tym libido też bym się kłóciła :P :P Pamiętaj, kto nie ryzykuje ten nie ma :)