Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

Łał ale się temat rozwinął :D Kotolotka idziesz jak burza:D A co do kamieni to wszędzie się czają na takich laików byle tylko wcisnąć i jeszcze będą zachwalać i mówić , że w dobrej cenie, a tak naprawdę to jedno wielkie gówno, no ale tak sie teraz robi chyba interesy ;o Kotolotko co do naszej wczorajszej rozmowy to chyba za szybko się cieszyłam, wszędzie mówili , że 'nie', a a w tym co jest u Ciebie to , że mam zadzwonić w przyszłym tygodniu, ale babka nie była zbyt miła, to raczej tak na odczepnego;o

No właśnie nie... ja też byłam, po prostu nie i już , nie przyjmują :o Tak jak wczoraj dostałam pałera tak teraz dupa... łe

Powiem szczerze, że z brokatem nie próbowałam. W tych szarych jest użyta gotowa masa fimo, ale w sumie można by spróbować :) Cena z przesyłką i srebrnymi biglami to 30 zł

Niby tak, ale zawsze jak zobaczą to inaczej, polowa pewnie nie skumała o czym mówisz :D

Ja bylam dzis w knajpie i zalamalam kolezanke mowiac jej szczerze co mysle o kamieniach ktore kupila i kolczykach (sama sie prosila). Mirelko, dobrze rozumiem, ze zaproponowalas komus wstawic cos do galerii i Cie splawil? :( Jesli ta osoba nie widziala Twoich prac, podaj jej moze adres bloga?

Dzwoniłam po takich sklepikach z kamieniami i akcesoriami itp czy są zainteresowani oddaniem w tzw komis, no ale odmawiali na wstępie, jedynie w jednym powiedziała, że mogę zadzwonić w przyszłym tygodniu, ale babka była dość niemiła :o chyba tylko pozostały mi galerie internetowe :(

W sklepach z kamieniami to raczej Ci tego nie wezma, tylko w galeriach. W takich sklepikach czasem szukaja osob do prowadzenia warsztatow koralikowania (nie wiem czy szukasz jakiejkolwiek okazji by dorobic). Kilka lat temu (2) nie byla zbyt wybredna galeria Dooperelle, nawet chcieli przyjac pare moich rzeczy, a w sumie sa dosc znani. Tylko ze wtedy trzeba bylo te prace najpierw wyslac do nich, co mi nie pasowalo. Moze cos sie zmienilo

Kotolotka podsunęła mi gdzie mogę zapytać, niestety nie udało się, a w galeriach internetowych mam , na razie w dwóch :D

W takim razie serdeczne gratulacje. Jesli to nie tajemnica napisz mi jak sie z nimi rozliczasz? Umowa o dzielo? Musialas zalozyc dzialalnosc? Mozesz skrobnac maila :)

Pewnie, tak właściwie to można zrobić wszystko tylko kwestia czasu :) a zdjęć w uszach niestety nie mam, długość razem z biglem to około 9 cm

to jest kwestia tego jakie dokładnie te kolczyki, ile przy nich pracy, jakie kamienie, średnio jedna para to około 60 zł + 5 zł przesyłka

Witajcie dziewczyny! Może nie mam nowej biżuterii, ale zrobiłam szkatułki-pudełka do przechowuwania waszych cudeniek :) ;)

Witajcie. Widze, ze tylko ja tu niezamezna i bezdzietna, a zapewne najstarsza? :) Dziewczyny, w weekend sie podlamalam. Pol miasta zeszlam - NIGDZIE !!! nie ma lutu do miedzi :o i jak ja mam robic wisiorki ;(

Dziekuje. No wlasnie nie napisalam, ze w tym problem, ze nie moze to byc cyna. Cyne mam i jest po prostu nietrwala. Bo jest lutem do lutowania miekkiego... czyli max 270 st. C. Chodzi o lut do lutowania na twardo do instalacji wod-kan, podobno jest taki o temperaturze topnienia 710 st. Celsjusza. Nie jest to cyna a stopy miedzi z czyms albo tez stopy srebra (ale to juz za drogie).

Dziekuje. No wlasnie nie napisalam, ze w tym problem, ze nie moze to byc cyna. Cyne mam i jest po prostu nietrwala. Bo jest lutem do lutowania miekkiego... czyli max 270 st. C. Chodzi o lut do lutowania na twardo do instalacji wod-kan, podobno jest taki o temperaturze topnienia 710 st. Celsjusza. Nie jest to cyna a stopy miedzi z czyms albo tez stopy srebra (ale to juz za drogie).

Dziekuje. No wlasnie nie napisalam, ze w tym problem, ze nie moze to byc cyna. Cyne mam i jest po prostu nietrwala. Bo jest lutem do lutowania miekkiego... czyli max 270 st. C. Chodzi o lut do lutowania na twardo do instalacji wod-kan, podobno jest taki o temperaturze topnienia 710 st. Celsjusza. Nie jest to cyna a stopy miedzi z czyms albo tez stopy srebra (ale to juz za drogie). http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19748089