Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

To ja poprosze takie bez szalu. Moze nie sa super skomplikowane, ale sa super rowne, wiec chetnie bym przygarnela :) A ja w pracy :o od 8 :o i jeszcze posiedze :o

uuu to nie zazdroszczę.. a coś ciężkiego czy da się wytrzymać?? Co do kolczyków to które konkretnie byś przygarnęła?? wiesz możemy zrobić konkurs z gwarantowaną wygraną i jednym uczestnikiem :D:D:D

Mozna sie wymienic. Z tych to czarnofioletowe :) Ech. Nie mam weny na bizu, robie same zwyklaki...

hmmm ale one są granatowo fioletowe :):):) a jeśli chodzi o wene to ja aktualnie załapałam karnawałową i się z nią zmierzam :D

No widzę kochana , że działasz:) Mi się udało skończyć chociaż 1 rzecz:D efekt na blogu zapraszam:) Pozdrawiam Was dziewczynki :classic_cool: 🖐️

u mnie nowości nie ma i nie zapowiada się, nie mam natchnienia :( Mirelkaa bardzo ładne, takie wisiory lubię. Kotolotka fajny psiak, małe są zawsze urocze. Mój już starszawy i powsinoga. Jak tylko ma okazję zwiewa latać po okolicy i nic go nie powstrzyma, nawet płot. Zawsze znajdzie miejsce, którędy wyjść, lub przeskoczyć.

Dzięki:) A natchnienie przyjdzie ;) A Twój pies chyba nie czuje się 'starszawy' skoro jest tak aktywny :D

Acha zapomniałam jeszcze dodać, że wstawiłam na bloga kolejny skonczony drobiazg jak ktos chciałby obejrzeć:D buziaki dla Was:)

Gość okropne te kolczyki

super Mirabelka :) ja natchnienie mam tylko czasu brak :) Fuksja mam nadzieję, że sunia wda się w Pańcię i będzie poukładana i przyzwoita :D:D:D:D chociaż czytając na temat tej rasy mam wątpliwości bo zapowiada się niezły dzikus ;) :) Co do okropieństwa kolczyków pokaż co potrafisz to będziemy dyskutować bo krytykować każdy potrafi (...)

To sie juz musiałaś nieźle dorobić na tych sznurkach jak sobie fundnęłaś taka rasę :D:D:D Ale najważniejsze to dobrze wychować , bo potem to o zgrozo

powiedzmy, że miałam farta ;) Do tego mój luby już miał dość ogladania szczeniaków na allegro i jak to powiedział - Przecież Wy mi żyć nie dacie.. i się skusił :D

Ja to bym chciała miec jakiegoś spaniela, ale na razie musi wystarczyć mi kundelek. Może w przyszłości...

spaniel spoko tylko słyszałam, że mega linieje dlatego nawet o tej rasie nie myślałam, ale są bardzo ładne :) Ja mam świra na punkcie wychowywania dzieci wśród zwierząt dlatego tak marudziłam ;)

o ja też uważam, że dzieci powinny być wśród zwierząt. Dlatego mamy kury na ogródku :P, no teraz jedną bo coś je podusiło :( PS. Jestem po studiach zootechnicznych.

a co Ty robisz z tymi kurami jak one się już tak nachodzą?? ;) Ja bym je hodowała aż do późnej starości :) a tak nawiasem to ile żyje kura bo niby taka popularna a nie wiem :) Ja mam rok ochrony środowiska, na dłuższą naukę się uniwerek nie zgodził :D i musiałam zakończyć karierę ochroniarską :D:D:D

Kury żyją kilka lat, ale mało kto je tyle trzyma bo po 4-5 przestają się dobrze nieść. Do nas brzyszedł tchórz, albo inne wstrętne zwierze i je podusiło. Została jedna samotna. Na wiosnę będą nowe ;) Jak dla nas kura to idealne rozwiązanie do ogródka, zjada wszystkie resztki z domu, pokoszoną trawe i nie ma problemu co z nią robić a jajek w sklepie nie kupuję. No ale nie o tym ten topik ;)

Hahaha fajnie z biżuterii przechodzimy na psy i kury haha! A co do psiaków to mi się też podoba spanielek angielski, uwielbiam te ich fale haha i długie uszka :D u nas na razie nie ma mozliwości:(

No ale powiedz sama, wiedziałaś ile żyje kura?? :D:D:D ja wczoraj zdałam sobie sprawę z tego jak oczywistych spraw nie wiem :D