Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

Przyznam , że nie:D Oj a ilu ja rzeczy nie wiem :D trudno trza się pogodzić z tym , że nie jestem wszystkowiedząca:D

Cześć dziewczyny :) przybywam na chwile, jest tak zimno w okolicy mojego kompa, że pisząc odczuwam ból palców :D Mirabelko kolczyki bardzo ładne zwłaszcza na Twoich uszach chociaż przyznam szczerze, kolory nie moje, ale to jedyne zastrzeżenie w ich sprawie :):):) Przy okazji ja też zapraszam do mnie bo dodałam mały drobiazg :)

Hej:) już myślałam , że się nikt nie odezwie ;) ja też jestem zapracowana i zmarznięta , ale czasem tu zerknę a wy ;> / Kotolotko ciekawą formę stworzyłaś:) Pozdrawiam Was :)

Zapraszam w nowe miejsce :):):) Stary blog od wczoraj ma charakter wspomnieniowy ;) kolczyk-wisiorek.blogspot.com

O wiele lepiej. Bardziej czytelna szata graficzna i poprawily sie zdjecia

Gość pufff
bardzo fajna biżuteria, bardzo misterna i wygląda na solidnie wykonaną, gratuluję weny, jesteś super! :D

Co to za cisza ja się pytam????? Mirabelka nawet się nie chwali.. (!!!) a ja się pochwalę, kolejna nowość :)

Gość tomasz-anka
czy masz może te kolczyli wystawione na allegro? chętnie bym sobie kupiła :)

Gość tomasz-anka
a tak serio to pomyśl o opatentowaniu tych kolczyków

o kurcze jak miło :) Na allegro wystawiam jak jest taka potrzeba, zbyt dużo tam "kopiarek" :):):) Jeśli chodzi o zestaw ślubny to tak, kolczyki i bransoletka :)

Gość fsdfsdfdsf
Ile czasu by Ci zajęło zrobienie takiego zestawu ślubnego i tych kolczyków http://kolczyk-i-wisiorek.blog.onet.pl/inspirowane-mandarynkami-D,2,ID451682568,n ?:) i Jaka byłaby łączna cena ? Nie mogę się napatrzeć na te cudeńka :) Jesteś bardzo utalentowana! Wydaję mi się, że za jakiś czas będziesz miała pełne ręce roboty :D Bo jak pokarzę Twoją stronę mamie i siostrze to na pewno na jednym komplecie się nie skończy ;)

Naprawdę strasznie mi miło :) może przejdziemy na gg? będzie łatwiej się dogadać, mój numer to - 33682473

Moje postowe towarzyszki dały nogę :) mam nadzieję, że wrócą.. i temat nie umrze :)

Witaj kotolotko. Ja tam za bardzo się nie udzielam, bo i tak nie ma czym się chwalić ;) a Twoje nowe "wytwory" śliczne.

dzięki kochana :) jak to nie masz ?? Nie rób scen i się udzielaj bo nas w końcu zlikwidują :)

Wiesz dopiero parę dni temu wstawiłam zdjęcia by nadrobić co nieco po tym jak mój aparat ostatecznie domówił posłuszeństwa.Biżuterii też mało robię bo kasy brak na moje fanaberie ;)

ja pier,,,dole jak zobaczylam nicka już szykowałam kontratak z przyzwyczajenia :D:D:D wielkie dzięki za miłe słowa :) Tak to już jest że pasja pasją, ale ile się na to wydaje to tylko mężowie wiedzą.. a mój wie najlepiej (on wszystko wie najlepiej) :D ZA DUŻO :D

A no kasy idzie na moje przyjemności dużo. A najgorsze, że jak pójdę do pasmanterii to kupuję to za 3 zł, to za 2 zł a jak pani podlicza to rachunek 50 zł :O a tego co kupiłam starsza na 3 dni :O Cóż lepiej mieć pasję, nawet kosztowną niż nie mieć wcale i dla zabicia czasu cały dzień gapić się w TV.

Zapraszam na Nowość :):):) Kochana nic się nie martw jak już będziemy sławne to wszystko się sprzeda jak ciepłe bułeczki :D:D:D

Gość mariusz 4332222
Mojej ukochanej spodobały się takie kolczyki http://www.sklepjubilerski.com/d/682ag,kolczyki-srebrne-z-cyrkoniami-i-czarna-cyrkonia-proby-925-masa-2-7g a w tym sklepie są fajne promocje z okazji dnia kobiet,wiec warto to wykorzystać. Co sadzicie?

Jak już będziemy sławne hahaa :D widzę, że humory Wam dopisują:D wybacz kochana ze sie nie udzielam , ale wiesz- praca. Pozdrawiam !!