Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Villa La Fioletta

Wolicie starszych czy młodszych facetów?

Polecane posty

Gość Villa La Fioletta

Bo ja wolę młodszych od siebie tak ze 2 czy 3 lata (ja 23, on 20) i zauważyłam, że raczej dziewczyny wolą starszych i to czesto dużo starszych. Ja byłam na paru spotkaniach z 30 letnimi i powiem tak - leniwi, nic im sie nie chce, tylko mecz, piwo, praca, kumple, w nocy po ciemku jakiś szybki seks (ale do tej opcji nie doczekałam :p). A młodsi to zwykle mają jakieś pasje, są żwawsi, lepiej się starają. Choć mają mniej kasy, także restauracje odpadają drogie, ale mnie na kasie nie zależy. Jednak zauważyłam, że otoczenie jest tym bardzo zdziwione, że wolę trochę młodszych lub w swoim wieku, bo przecież taki to: "nie ma nic - mieszkania, kasy, czesto tez samochodu" albo "nie da kobiecie poczucia bezpieczenstwa" itp się nasłuchałam.

Gość Mam chłopaka, ale nie wiem....
Starsi. Są rozsądniejsi, bardziej męscy. Młody i słoTki, to nie są cechy pociągające u mężczyzny!

Gość Ja tez wole mlodych i nie
mam pojecia czemu kobiety wola starszych

Gość Ewo...
NIEZALEZNIE piszemy RAZEM

Ja sobie nie potrafie wyobrazic zwiazku z mlodszym facetem. Mam 28 lat , fACECI w ponad 90 procentach dojrzewaja po 30. Mlodszego heheh zatluklabym tluczkiem.

Gość dfvmerew
To mit, ze starsy = madrzejszy. W liceum mialam wielu kolegow, ktorzy byli bardzo dojrzali i odpowiedzialni. Znam tez wielu bardzo niedojrzalych, infantylnych 30-i wiecej-latkow :( Mezczyzni starzeja sie szybciej. Jest duza przepasc miedzy polskim 30-latkiem a 30-latkom na niekorzysc tego ostatniego. Oczywiscie, sa wyjatki. Mezczyzni szybciej umieraja... Nie mam ochoty na starosc byc sama. Nie mam ochoty bedac mloda kobieta budzic sie kolo starszego pana. Poza tym, nie ukrywajmy, sex jest wazny. Z wiekiem facet coraz gorzej wyglada i coraz mniej moze, a kobieta ma coraz wiekszy temperament. Starsze kobiety dysponuja mnostwem srodkow by poprawic swa urode. Facet z ufarbowanymi wlosami, silikonem, po liftingu wyglada smiesznie. Wniosek z tego, ze trzeba brac mlodszego faceta. Albo kiedy jest sie mloda - starszego, ale ustawionego, by odpowiednio dopomogl i byl takim stopniem do poszukania sobie tego wlasciwego partnera :)

Gość MiękkaWata
Ma początku - sofizmat rozszerzenia. Dalej - nie ważne.

Mezczyzni sa jak wino---im stARSI TYM LEPSI. Ale o gustaxh sie nie dyskutuje. Znam tez parte wyjatkow gdie mlodszy facet byl odpowieszialny.. Kazdy ma swoj gust i dzoeki Bogu. Jeasli kogos krexi mlody mezczyzna i jest z nim szczesliwy-to wspaniale.

starszych, ale od roku do lat 5, ewentualnie ten sam rocznik :D podejrzewam, ze za 2-3 lata młodsi już będą wchodzili w grę :D