Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manicure eeeeeeeeeee

Którym lakierem pomalować paznokcie???

Polecane posty

Gość ERHEHEH
pomarancz;p naj trend

Gość jesteś paskud
żółtym na ponurą pogodę :P która jutro będzie

Gość gtgtrv
rozumiem ze sie chcialas lakierami pochwalic?:P

Gość ja bym wzięła fuksję
-ten lakier, który jest najbardziej wysunięty na prawo ;)

rózowe to są jeden z H&M a drugi z Astor :D znacznie lepsza- mogę dać wybierz jaki :D

rozumiem ze sie chcialas lakierami pochwalic? też tak to odebrałam;) poza tym musiałabyś napisać co jutro będziesz robiła gdzie pracujesz jak sie ubierzesz itd ile masz lat!? bo tak to se kurwa można doradzać! i choooooj wyjdzie z tego

[zgłoś do usunięcia] chloe! napad na inglot był?:D a tak serio lubie ten pierwszy z lewej:) najcześciej u rąk nim maluje:)

daj jeden bo mi wszystkie pozasychały trzymaj w lodówce, to nei będą zasychały!:)

chloe!- ten granatowy z inglota to taki sam jak mój! i masz kupę bordowych![ Lubisz ten kolor?] o i dwa różowe tak jak ja :D wybrałaby,m sobie dwa z końca setunia- hm obecnie mam wakacje a jutro mam wolny dzień, najwyżej spotkanie z koleżankami na mieście! Ubieram się sportowo lubię kolor czarny!

"albo tym coś pod miętę " a ktory to jest moj mietowy, taki obok garantowego i brazowawego w malej buteleczce taj triche opo srodku a troche po lewej?

teraz dużo maluje na zółty pomarańczowy i niebieski ja dlatego nei mam takich lakierów

teraz dużo maluje na zółty pomarańczowy i niebieski pomaranczowego nie mam :D tak, tak w sumie to coś chyba pod pistację ale wygląda w miarę - o a ja tego lakieru nie lubilam! ale skoro mowisz, wierze w ciebie i twoje zdanie :D moze nawet mnie przekonasz chloe- mmm, marchewka :D

pomaranczowego nie mam a to błąd bo by się ładnie komponował z Twoim pomarańczowym nickiem:D

tez nie lubiłam ale był strasznie modny jakiś sezon/dwa temu :D i jego odcienie mnie bardzo przekonały :D

no tak, pomaranmczowy by mi pasowal do nicku hehe :D w sumie nigdy tego koloru tak nie lubilam dlatego nie posiadam tez nie lubiłam ale był strasznie modny jakiś sezon/dwa temu i jego odcienie mnie bardzo przekonały - serio byly modne? a nie pamietam nawet!