Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morfeuszka matrixa

Jestem ładna i mam lordozę, więc nikt mnie nie chce :(

Polecane posty

Gość Tonałóg.
u mnie na roku laska ma kifoze:P ale wcale to w niczym nie przeszkadza;p lataja za nia:) ja mam uszkodzony st kolanowy i tez nie narzekam:P moj facet jets naprawde przystojny w tym wieku ludzie poprostu rozumieja a nie jak gimgowno np;]

hmm.. a wkładka jest na pewno dobrze dobrana?? Może nie nosisz jej długo i jeszcze się nie przyzwyczaiłaś albo wydaje ci się, że dziwnie chodzisz :) jakas tam minimalna róznica w chodzi moze być, ale pewnie tobie się tylko wydaje, że to taki specyficzny chód :)

Gość abracadabraaaaaaaaa
wklęśniecie kręgosłupa lędzwiowego- aha masz zdjecie zeby wiedziec jak to wyglada

to sformułowanie to taki kolokwializm :) to zdjęcie, które ty wczesniej wstawiłas.

Gość ggggggggdddddddd
noszę od lat:) no nie wiem, moze i tak, mam na tym punkcie obsesję, nagrywam swoj chód, oglądam to, ehhh... szkoda gadac...

Gość abracadabraaaaaaaaa
wklęśniecie kręgosłupa lędzwiowego- aha czylito samo to jest co kyfoza??

wiadomo, że nawet jakbys miała super wkładke dopasowana i idealne buty dobrane to nie bedziesz chodzic identycznie jak ludzie, którzy maja równe kończyny... ale ta róznica jest zazwyczaj naprawde niewielka..

Gość iuyg
Zamiast karmic swoj egoizm bzdurami-przeczytaj to i pomysl: "Nie spogladajcie ani na Zachód, ani na Wschód, gdyz otaczaja was wrogowie, którzy pragna waszego upadku. Jesli oddacie waszym wrogom to, co macie, to beda oni miec nad wami jeszcze wieksza kontrole. Uwolnijcie sie od tego, co zniewala wasze serca i oddala od Boga! Nie dajcie sie oszukac! Pamietajcie, ze wasza sila lezy w waszej wierze i tradycji. Naród polski zostal powolany, aby dac swiadectwo Europie i swiatu. Wasze Jestem oznacza prawdziwa tozsamosc chrzescijanska zwiazana z Maryja Królowa tych ziem. Wasze Pamietam jest znakiem unizenia przed Bogiem, który zawsze wyprowadzal was z niewoli i blogoslawil. Wasze Czuwam jest gotowoscia serc do modlitwy i zjednoczenia z Bogiem." http://otoczyniewszystkonowe.pl/Aniol_AVE_2011.html#__START__

Gość gość
Problemem by było, gdybyś miała płaskod***e : )