Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzaleznionnnaa

jestem uzalezniona od silnych leków psychotropowych:(

Polecane posty

Gość uzaleznionnnaa

i chyba nie ma dla mnie ratunku...Rok temu moj chlopak zginal w wypadku i wtedy zaczelam...Dzis nie potrafie zyc normalnie...lykam je z uzaleznienia...Ciagle spie(bo potrzebuje coraz to silniejszych)obawiam sie ze ludzie widza ze jestem ćpunką albo zaburzona.Jestem rozkojarzona i czasami jakby nieobecna.Dzis dzwonilam do pray bo nie pamietalam na ktorą idę a potem zasnełąm przy biurku o zauwazyl moj kierownik.... moja kolezanka zapytala o ja biorę.... Eh:(jestem zalamana bo dopiero teraz widze ze stracilam kontrole nad tym...Jak mslicie co oni o mnie myslą? czy on sie domyslił ze jade na spychotropach??:(

Gość uzaleznionnnaa
??

Gość uzaleznionnnaa
ko

Gość uzaleznionnnaa
?

Gość uzaleznionnnaa
dobranoc...

Gość heheheheee
dobranoc:)

Gość aj tam smety
tle tu fajniejszych tematów:)

Gość IznowuPROWO
Faktycznie jedziesz na spychotropach?;-) Idź lepiej spać bo jutro znowu zaśniesz na biurku;-)

Gość srgt53t
Nawet jeśli jedziesz na psychotropach to gówno im do tego.Jeśli przez psychotropy zawalasz pracę i sobie nie radzisz to wtedy mają prawo się wkurzać ale tak to nie mają do Ciebie żadnego prawa.Ja też byłem na psychotropach i leczyłem nerwicę, ciężko z tego wyjść ale da się, naprawdę da się, było to dla mnie ciężkie a szczególnie przez pierwsze dwa tygodnie od ostatniej tabletki bo wtedy organizm fizycznie wysiada a psychicznie to już w ogóle szkoda gadać ale jak przejdziesz i dasz radę to jesteś wolna.Życzę Ci tego z całego serca i trzymam kciuki, 3maj się