Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze boje sie:(

Boje sie 1 klasy s.sredniej

Polecane posty

boje sie ze sobie nie poradze.. :o a u Was jak bylo? mieliscie takie obawy? czy na prawde jest tak strasznie jak myślę?

Gość akcja reakcja spacja
ja miałam mega obawy tymbardziej, że nikogo nie znałam tzn znałam jednego chłopaka, który chodził do tej samej klasy podstawówki (kształciłam się w czasach gdy nie było gimnazjum:P ) ale on był palantem więc się nie liczył pierwsze dni były ciężkie, ale z czasem pokochałam moją klasę czasy liceum wspominam jak najlepsze w moim życiu ehh do tej pory mam kontakt z ludźmi z liceum z liceum też mam najlepszą przyjaciółkę, często wspominamy te czasy i marzymy, że na tydzień wrócimy się do liceum :)

mam takie obawy bo klasa jest zjebana a ja tez nie jestem taka towarzyska żeby zagadywać do innych :o. nie chce zeby bylo tak jak w gimnazjum,,tego okresu nie wspominam najlepiej :( a jak z nauką? ciężko bedzie?

Gość USA my dream
jesli o nauke chodzi to nie boj zaby, da sie przejsc, ja tylko z matmy ciagle balansowalam na 1/2 ale zawsze poprawiajalm i wyciagalam :D ' ogolnie angielski geografia polski uchodza biologia da sie nauczyc troche musialam powkuwac :P wf jako taki ale 3 spokojnie

z wf u mnie problemu nie bylo ale z matmy jestem noga i sie boje;/ bo co z tego ze wyciagne na te 2 jak matury nie zdam?:D

No fakt, matma taka w miarę, chyba że trafiłaś do klasy o profilu matematyczno - jakimś tam.

na szczęście nie,poszłam do ogólniaka z rozszerzonym humanem;)

Gość USA my dream
no ja akurat ten rocznik co nie zdawal matmy chybaostatni czy przedostatni, ej od ktorego roku/rocznika matura z matematyki jest obowiazkowa?

jak miło :o

Ja też noga z matmy - ale jakoś przetrzymałem trzy lata w matematycznej klasie. Na minimum, ale dałem radę.

Gość nie bój się będzie dobrze
ja to się dopiero bałam pierwsza klasę w liceum zaczynałam w sanatorium abo byłam chora a po poł roku wróciłam do domu i musiałam zacząć naukę w liceum w swoim mieście ale to była trauma wszyscy się znali a ja taki odludek ale jakoś poszło....i mile wspominam ten okres chociaż nauki sporo w pierwszym roku

to chociaz mnie troche pocieszyles:)

Gość nie bój się będzie dobrze
och dzieciaczki ja matutę w 1993 zdawałam :) najlepszy mój czas chyba młodość :)

U mnie było tak: 1 klasa chujnia, 2 klasa obojętnie, 3 klasa zajebiście bo zyskałam przyjaciółkę i razem jeździłyśmy na alternatywy (dyskoteki na których lecą piosenki z gatunku: rock, metal, power metal, trash metal) było zajebiście!!!

Ja z matmy mądra nie jestem, ale maturę zdałam 48%. Przy czym kooorwa która mnie uczyła, ciągle wróżyła mi, że jej nie zdam. A co do Twoich obaw-powoli poznasz ludzi, wiadomo w pierwszy dzień się nie zintegrujecie. Ahh liceum-skońyczłam w tym roku, ale już tęsknie. Czeka Cię najpiękniejszy okres w życiu:)

1993...zazdroszcze bo chociaz bylam mala to pamietam jakie to fajne czasy byly teraz to tylko lans sie liczy i nic wiecej;/ czyli jest tak jak w gim z tego co mowicie... u jednych ok u drugich zrabanie..

Gość zula gula z koziej wolki
Ja mature zdawalam w 1996. Zdawałam z polskiego, jezyk obcy to bralam ruski, no i wybrany przedmiot to wzielam historia, a zamiast matematyki to tez wzielam historie. Zdawalam wiec z trzech przedmiotow, a powinnam z 4, no ale za matme moglam wziasc jakis przedmiot. Troche zaluje ze nie wzielam wybranego przedmiotu geografii. Mialabym 4 przedmioty.

mam dzisiaj pecha...... - dzięki za słowa otuchy :d mam nadzieję ze tak bedzie:)