Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marekzolsztyna76

Wiecie jaka jest prawda? Taka ze potraficie odpisywac na jakies durne tematy a..

Polecane posty

Gość Marekzolsztyna76

...a na te powazne lub madrzejsze juz nie, banda debili :/

Gość Marekzolsztyna76
To ze jem kupe mnie doprawadza do szalu , jedzie mi z paszczy kalem , a Wy nie chcecie mi pomoc jak sobie z tym poradzic :o

Gość Marekzolsztyna76
Tak piszcie takie durne rzeczy podajac sie za mnie, w koncu tylko to potraficie.

Gość Marekzolsztyna76
HUJ MNIE STRZELA JAK PATRZE NA WASZE NIE WYPARZONE RYJE, DEBILE :/

Gość dr Ścięgenko
Nieprawda. Ja się staram!:(:O

OK OK CZASEM SA ALE NIE ZAWSZE MAMY NA IcH TEMAT COS DO POWIEDZENIA. Wlasciwie szkoda ze nie ma wiecej ciekawych tematow....

Gość iuyg
Nie spogladajcie ani na Zachód, ani na Wschód, gdyz otaczaja was wrogowie, którzy pragna waszego upadku. Jesli oddacie waszym wrogom to, co macie, to beda oni miec nad wami jeszcze wieksza kontrole. Uwolnijcie sie od tego, co zniewala wasze serca i oddala od Boga! Nie dajcie sie oszukac! Pamietajcie, ze wasza sila lezy w waszej wierze i tradycji. Naród polski zostal powolany, aby dac swiadectwo Europie i swiatu. Wasze Jestem oznacza prawdziwa tozsamosc chrzescijanska zwiazana z Maryja Królowa tych ziem. Wasze Pamietam jest znakiem unizenia przed Bogiem, który zawsze wyprowadzal was z niewoli i blogoslawil. Wasze Czuwam jest gotowoscia serc do modlitwy i zjednoczenia z Bogiem. Polacy! Wasze grzechy zasmucaja oblicze Boga. Szybko zapominacie o laskach i dobrodziejstwach, które wyprasza dla was wasza Królowa. Wiedzcie jednak, ze przez wzglad na Jej modlitwy, Jej wstawiennictwo Bóg wspiera was laska, bo chce oczyscic was i umocnic w nadziei.

Gość Allanamor
Jaki jest Twój problem Siostro? Otwórz się przed nami i opowiedz o swym problemie a postaramy się go rozważyć merytorycznie!:classic_cool: