Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotelzamiedza

Dlaczego jest tyle pustakow na swiecie?

Polecane posty

Gość hotelzamiedza
przeklete pragnienia - przepisujesz ksiazke do psychologii? Utrzymac faceta brzmi tak jak powinno, bo zostalo powiedziane w kontekscie tipsiar. z mojego doswiadczenia wynika, ze tipsiara jest dobra dopoki sie nie zestarzeje albo nie znudzi. Dobrane pary (tak, ludzie inteligentni, wliczajac w to inteligencje emocjonalna) kochaja swoje osobowosci, zainteresowania itp. Jesli tipsiary sa szczesliwsze, to dobrze. Jest to natomiast szczescie powierzchowne i ulotne. dopoki nie maja cellulitu na udach. Jesli natomiast miales do czynienia z takowymi, to wiesz, ze niewielu ludzi naokolo siebie potrafia uszczesliwic. Wrecz przeciwnie uwazaja, ze kazdy powinien miec taki sam system wartosci, inaczej nie jest godzien chodzic po tej samej ziemi. Moim zdaniem nie posiadaja rowniez tych umiejetnosci, o ktorych piszesz. Dzialaja raczej na zasadzie instynktu. Do tipsiar wliczam rowniez miesniakow.

Gość takasiakaiowaka
Równowaga na tym świecie musi być ;) w końcu inteligencji jest ciągle tyle samo, a ludzi coraz to więcej...

Gość julia18 J.R
A ja mam super życie. Co tydzień wychodzę na imprezy, tańczę, poznaję ludzi, bawię się. Teraz jak mam wakacje to prawie codziennie, bo oprócz tego uwielbiam zakupy(jestem dość bogata), chodzę do fryzjera, kosmetyczki, chodzę codziennie na siłownie. Jestem zadbana i atrakcyjna i niczego mi w życiu nie brakuje. Wcale nie jestem pustakiem. Nie mam tipsów bo mam naturalne długie i mocne paznokcie, nie farbuje włosów na blond, bo jest to mój kolor naturalny:) I co? Też mnie nazwiesz pustakiem? Tylko za wygląd? Poza tym nie każda kobieta która nosi tipsy jest pusta, bo mam kilka koleżanek, które ukończyły wyższe studia, są teraz na świetnych stanowiskach i są tak samo zadbane jak ja:) Przynajmniej korzystamy z życia, a nie tylko siedzimy w domu nad książkami, takie aspołeczne, brzydkie zazdrośnice z was niektórych... Gdybyście to wy były inteligentne to nie zwracałybyście uwagi na innych ludzi. Inteligentni ludzie są też zazwyczaj tolerancyjni i nie przejmują się takimi głupotami:) a ty musiałaś aż rozpocząć dyskusję na temat innych ludzi:) Zastanów się nad sobą, bo jesteś żałosna. Aaa poza tym to też lubię operę, muzykę klasyczną, teatr i książki, ale nie są to moje jedyne zainteresowania. Lubię się też rozerwać, a nie udawać wiecznie oczytaną i mądrą:)

Gość Milenna.
Ostatnio czytam książki Steinbecka. Coelho przeczytałam dwie - Alchemika i Weronika postanawia umrzeć. A;lchemika nie zrozumiałam, byłam "wczesną" nastolatką, musiałabym to zrobić jeszcze raz. Czy jestem pustakiem. Chyba nie. W operze nie byłam nigdy, w teatrze owszem. Tipsów, doczepianych włosów itp. substytutów urodowych nie posiadam ;)

Gość hotelzamiedza
Julia dlaczego zakladasz, ze ja nie jestem zadbana albo brzydka? Jestem zadbana i atrakcyjna ale moje zadbanie polega na dbaniu o swoje zdrowie i wyglad do tego stopnia, by mi bylo milo na siebie w lustrze popatrzec. Z tego co widze to dla Ciebie jest to glowny cel w zyciu lub jeden z nich. Bardzo dlugie paznokcie niestety kojarza mi sie z nierobstwem i niechlujnoscia, bo wielu rzeczy nie da sie zrobic ze szponami. Musialas tu oczywiscie wspomniec jaka to bogata jestes. ciekawe skad masz te pieniadze? od bogatego tatusia? Ja tez mam kase ale zarobilam ja sama i wiem ile te pieniadze sa warte. Fakt, nie mam codziennie czasu na silownie, bo zazwyczaj pracuje, ale moja praca to moja pasja wiec silownie uwazam niestety za strate czasu tak jak czeste kosmetyczki itp, bo mam naturalnie zdrowa cere, ktorej nie przeladowuje tona kosmetykow, imprezami itp. Uprawiam duzo jogi i dbam o wewnetrzny lad. Z ludzmi takimi jak ty mam niestety do czynienia czesto dlatego mnie to denerwuje. Sa oni dla mnie strata czasu i zazwyczaj pieniedzy panstwa. Peace & love

Gość dzieki za odpowiedz
julia to gowniara co ciagnie kase od starych, nie ma co z na gadac

Gość hotelzamiedza
wlasnie uswiadomilam sobie, ze napisala, ze ma wakacje :D Fajnie sie szasta kasa zarobiona przez kogos innego, nie? Gorzej jak te imprezy wyjda boczkiem, bo nie bylo czasu na nauke hahhaha gimgowno

Gość julia18 J.R
no i co? Boli cię to że niektórzy mają kasę bez żadnego wysiłku?:) Bo po prostu mają szczęscie w życiu? Tak, mam bogatych rodziców i mogę się tylko cieszyć z tego powodu, że nie klepię biedy i nie muszę ciężko harować jak wy, mam czas na przyjemności. Jestem młoda więc korzystam z życia:) A długie paznokcie nigdy nie wyjdą z mody, zadbane i pomalowane są piękne:) I ja mogę robić wszystko mając takie paznokcie, w niczym mi nie przeszkadzają. Widać, nie wiesz tego, bo masz tak słabe paznokcie, że jak tylko trochę urosną to już się łamią i nie możesz ich ładnie zapuścić:) Idź sobie na tą jogę i się odstresuj, bo widzę, że jesteś strasznie sfrustrowana faktem, że inni żyją lepiej niż ty :) Poza tym siłownia nie jest żadną stratą czasu, ponieważ dbając o kondycje i ciało dbasz też o zdrowie, więc nie gadaj takich bzdur że siłka i fitness to strata czasu, bo chyba jesteś hipokrytką, najpierw piszesz, że zdrowie jest ważne i chcesz wyglądać zdrowo, ale o kondycję jakoś nie dbasz. Ja też mam ładną cerę, dlatego chodzę do kosmetyczki po to by ciągle utrzymywać ją w takim stanie:) I nie jestem zadnym gimgównem. Jestem już pełnoletnia i podejrzewam, że bardziej dorosła niż niektóre z was. Wy w ogóle kiedykolwiek chodzicie na imprezy? Podejrzewam, ze nie. Same nie wiecie co tracicie:) A może nie macie z kim chodzić? Miałam kiedyś taką dobrą koleżankę, która nigdy nie chodziła na imprezy, nigdy nie piła alkoholu, chociaż ją często zapraszałam do naszego grona, ale ona nie chciała, mówiła, że tego nie lubi, a tak naprawdę nigdy nie była na żadnej imprezie. Raz się przekonała i poszła i dopiero wtedy mi podziękowała, za to że pokazałam jej prawdziwe rozrywkowe życie. Mówiła, że dzięki mnie jej życie nabrało kolorów i stała się szczęśliwsza:) Widać, że wam tego brakuje, widać to po waszej frustracji.

Gość julia18 J.R
a jeszcze powiem Ci, że ja nie mam problemów z nauką. Mam dobre stopnie i m.in dlatego dostaję tyle pieniędzy od rodziców. Gdyby nie to, że się dobrze uczę to pewnie nie miałabym takiej wolności i tyle kasy na koncie. Potrafię pogodzić imprezy z nauką, jestem dobrze zorganizowana, więc nie dopisuj sobie jakichś niestworzonych wydarzeń :) zazdrośnico

Gość julia18 J.R
i co? zatkało?:))