Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz93

Prezent dla dziewczyny

Polecane posty

Gość Mariusz93

Dobra sprawa jest taka ze poznałem dziewczynę na obozie, spędziłem z nią dwie noce, było milo ale się skończyło wraz z końcem obozu. Ona mieszka na drugim końcu Polski (ona mieszka w wiosce 20 km od Kielc, a ja w Szczecinie) a mi się już pieniądze przeznaczone na wakacje skończyły i nie miałem jak jej odwiedzić, ale pojawiły się pewne okoliczności które umożliwią spotkanie. Mam babcie w Radomiu do której jadę w odwiedziny i umówiłem się z dziewczyną w Kielcach na spotkanie. Chciałbym jej coś kupić, coś drobnego , przeważnie w takich sytuacjach daje się kwiaty ale te wdg mnie odpadają bo by musiała je nosić ze sobą przez całe spotkanie. Co proponujecie?

Gość sercem zawsze z Tobą:(
a ile planujesz wydać na prezent? na pewno ucieszy się z jakiegoś drobiazgu typu bransoletka , wisiorek ,to sie nigdy nie nudzi albo apaszka, misio

Gość a co ona znowu zrobila
no jak wyzej czyli bransoletka, wisiorek, moze kolczyki, misio nie :O

Gość Mariusz93
Wydać planuje niedużo z 20 zl max bo potem chcę ją zaprosić do restauracji gdzies.

Gość Fajne
A co chcesz jej zasygnalizowac? Dac cos milego na pamiatke czy cos powazniejszego?

Gość Mariusz93
Po prostu tak się robi co nie?, ze jak się długo z dziewczyną nie widziało to się jej coś daje, przeważnie kwiatki,ale one w tej sytuacji raczej odpadają, wiec myślałem nad czymś innym i nie wiem co;D Umówiliśmy sie ze nie będziemy sie bawić w związki na odległość, pewnie widzimy się ostatni raz, ale mimo to chce zeby jej się podobalo;)

Gość tez proponuje
tez polecalabym cos z bizuterii. MNoze bransoletka, kolczyki albo wisiorek. Te srebrne nie sa takie drogie i za 20 zl mozna cos ladnego kupic. Misia chyba raczej nie. A moze masz jakies wasze zdjecie z tego obozu? mozna wywolac i w ramce dac na pamiatke. :)