Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skorka pomaranczy 50

zwiazek - roznice w statusie materialnym

Polecane posty

Gość skorka pomaranczy 50

czy uwazacie, ze ludzie powinni sie laczyc wedlug statusu materialnego? czyli zeby mieli mniej wiecej tyle samo? chodzi mi o pochodzenie wlasciwie, czy powinni pochodzic z domu o podobnym statusie materialnym. no i czy np. ma znaczenie, ze jedna osoba jest z tzw. normalnej rodziny, kochajacej i szanujacej sie, a druga osoba z rodziny, w ktorej byly np. awantury, w ktorej nie ma wiezi... wydaje mi sie, ze ludzie patrza na to, skad kto pochodzi. sa np. ludzie, ktorzy swoim zachowaniem, ubiorem, sposobem wyslawiania sie, sprawiaja wrazenie, ze sa z porzadnych domow, dobrze sytuowanych, a przyblizszym poznaniu okazuje sie, ze wcale tak nie jest, ze te osoby sa jakby nie z tego domu. wiecie o co mi chodzi?

Gość o to zależy
jak mają laczki jednego koloru - to ewentualnie mogą się laczyć. Ale już laczenie w laczkach różnych kolorów - nie daj Boże fasonów - nie przystoi!

Cześć. Myślę, że bardzo ważna jest atmosfera w jakiej się ktoś wychowywał. Dorosłe dziecko alkoholików ma dużo do przepracowania w sobie. Ważne też są dla mnie relacje z Matka i Ojcem oraz Miłość. Jak ktoś zaznał Miłości w domu to wie jak ją potem dawać inny. Status materialny, pochodzenie, wykształcenie - to wszystko można przeżyć :)