Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co mam robić 11

Mąż odmówił seksu dzisiaj! Pierwszy raz

Polecane posty

Jesteśmy ze sobą ponad 4 lata w tym ponad rok w małżeństwie. Na początku oddawaliśmy się uciechom codziennie, potem wiadomo już nie tak często ale nie mieliśmy problemu z dopasowaniem naszych temperamentów. Przeważnie było tak, że mąż pytał się czy mam dzisiaj na coś ochotę i ja mówiłam, że tak albo, że nie, w większości przypadków oczywiście się zgadzałam. Zdarzało się, że mieliśmy duże przerwy bo akurat żadne z nas ochoty nie miało. Często też ja pytałam się czy on ma ochotę i on mi zawsze powtarzał, że on ma ochotę zawsze i zawsze się zgadzał. A dzisiaj po prawie 2-3 tygodniowej przerwie ja zapytałam się czy wszystko ok i czy ma na coś ochotę a on powiedział, że nie bardzo i że może jutro. Normalnie byłam w szoku, nie rozumiem co się mogło stać, czy on już jest znudzony? Może to wina tego, że uprawiamy jeden rodzaj miłości? Zawsze miał dość duże potrzeby. Na pewno mnie nie zdradza.

Gość facet jest znudzony gdzies
tak po 2-3 miesiacach malzenstwa. nie oszukujcie sie kobity pewnie ma kogos na boku bo ja chociaz 7 lat po slubie (mam 35) najdluzej ile wytrzymalem bez seksu to 5 dni. 2-3 tygodnie?? puka pewnie jakas malolate

Gość pogadaj
moze ma problemy w pracy lub sie stresuje pogadaj z nim co nie dziala

Facet jest znudzony gdzies, na razie to ja wciąż jestem małolatą. A, że nie zdradził jestem pewna bo siedzieliśmy razem w domu przez ten czas. Mąż nie pracuje, oboje kończymy studia.

Gość ja bym zony w zyciu po innym
moze za mlodo sie chajtneliscie?? ja do dzisiaj sie zastanawiam czy bylo to warte tak szybko sie zenic. moze sie nie wyszalal za mlodu - zreszta jak piszesz, ze konczycie studia...i juz 4 lata malzenstwem to za duzo sobie chlopak nie pouzywal. nie przejmuj sie kazdy tak ma ( w wiekszosci mialo byc)