Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

przegrywam z rana

Polecane posty

Men Struacja bannum profanum 7 myslisz, ze taki zajebisty jesteś, bo dopiertalasz i potrafisz dokonać bezbłędnej psychoanalizy. niestety tak nie jest :) gdybym uwazala, ze sa gorsi ode mnie to bym to napisala. proste jak drut. i tak jak ja, równiez jestes gównem

zakłamana :classic_cool: zawsze chcialam wiedziec jak to jest miec siostre :D

hahahaha dobry wątek się zrobił. Każdy z nas jest gównem, tylko nie którzy się nie potrafią do tego przyznać. I tu już jest większy problem!

Men a co myslales, ze ktos bedzie sie z toba wyklocal, ze kaze ci stad wypiertalac i wogole obrzuci cie blotem za to co napisales ? :D tego sie spodziewales ?

prawda jest taka, ze tez jestes gownem, bo napiertalasz ludzi. oh ah jestem taki zayebisty, kontrowersyjny, wiem wszystko. haha

ALE WY MNIE WKURWIACIE nie bede zatruwac życia normalnemu czlowiekowi. z latwoscia moglabym go zniszczyc.

Men Struacja bannum profanum 7 yy dobra, ale co ma jedno do drugiego ? czy twierdzilam, ze inni gownem nie są ? koles nie wysilaj się.

no pewnie, ty rozumiesz za to wszystko :D ))) piszesz, ze polecasz ?

🖐️ A ja mam dziś dobry dzień, idę ze swoim chłopem do miasta a później do niego :P Już się szykuje, niewiele takich dni mam :) Vodka głowa do góry.

Matva miłego dnia zakłamana no ja nie wiem gdzie i z kim moja matka sie za młodu szlajała :D albo też skąd ja się wzięłam :O

cześć , przyszłam się przywitać 😘 men struacja - daruj sobie,ani to śmieszne ani mądre...żałosne:O 🖐️

kurva, wypiłam tak mocną kawe, że teraz telepie mną jak cholera. a moze to organizm domaga sie alkoholu ? :O

dziś przegrywam jak wspomniałam -z kacem. Muszę coś załatwić , będę za godzinę 🖐️ ..vodka mam nadzieję,że będziesz 😘

mnie jeszcze trzyma po niedzieli :O tzn. jest juz zdecydowanie lepiej, ale gdy pomyślę o flaszce to mnie automatycznie na rzygi ciągnie. nawet piwa teraz nie bylabym w stanie wypić.