Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

przegrywam z rana

Polecane posty

nie mam pojęcia. ale dostanie piwerdol jak sie tlkyo pojawi :O a moze nas czyta i sie z nas smieje, a moze co najgorsze jest projektem 😭

wiesz co..właściwie to nigdy nie przeszło mi przez myśl to,że może być projektem..ale nigdy nie wiadomo :( 😭 tak czy inaczej , nie gadam z nim :D

kupilam buty, wczoraj były dobre, a dzisiaj sa na mnie za duze. wtf ? :O

blowwww, to ja tez :O jeden dzien nieobecnosci jeszcze przetrawię, ale wiecej juz nie :O blowwww, a jak bylo na imprezie w sobote ?

było zayebiście.. :) wróciłam na drugi dzień koło 14 :P wieczorem wpadłam na kafe a nikogo z Was nie było . :( vodka - to chyba lepiej,że za duże .. niż za małe c'nie? :D

blowwww chujowo wlasnie bo klapią :O ale nie rozumiem jak wczoraj mogly byc dobre, a dzisiaj kurva klapać :O Juzek po to wlasnie siedze na forum, zeby wyrzucic to gowno z siebie. ale jak kto woli. wiesz, tutaj jestem anonimowa, w realu nie ma z kim o niektorych rzeczach pogadac. gdyby nie kafe to byłoby źle :O

blowwww, no ja o tej porze wlasnie ostro się napiertalałam :O

blowwww, wiesz co zrobilam ? wtedy w niedziele jak pilismy, napisalam do niego, zeby wpadł do nas :O a byl u mnie moj chlopak przeciez. kurva. dobrze, ze nie mogl przyjsc. a ja glupia nie wiedzialam co robie.. wczoraj mi napisal, ze mial ochote przyjsc, no ale niestety nie mogl.. jak dobrze :O

no a teraz sprawdzałam w google :D niedziela nie ma od piątku :O no a ja założyłam temat , nikt nie napisał to poszłam spać :O :(

no to byłby przypał :classic_cool: haha :D ja nie wiem komu to przeszkadza,że ona się żali????? tutaj prawie każdy się żali i nie ma w tym nic nadzwyczajnego..ja pierdole.

dokladnie kurwa yyy ale ja kurva mam z kims wyjsc :O przytocz mi fragment gdzie napisalam, ze moim kurwa mac problemem jest to, czy mam z kim wyjsc czy to, ze mam pryszcze na gębie. spoko :classic_cool: czlowieku w tej chwili moje problemy sa dla mnie najwazniejsze i nie zamierzam sie przekomarzac kto ma je większe. jak nie bede miala co zrec to wtedy bede sie o to martwila.

blowwww, w dodatku dzwonilam do kumpeli, chyba tlyko przypadkiem wykrecilam jej numer, bo pewnie chcialam zadzwonic do niego. niestety tego fragmentu nie pamietam :O i znowu musialam sie tlumaczyc :O

dokladnie kurwa a co ciebie to kurwa niby obchodzi? masz w dupie neidziela to spiertalaj stad, nie czytaj i po problemie

dokladnie kurwa. to chyba kurwa ty nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. mam ochote sie kurwa użalać to robie to, a ty jestes na tyle zalosna/y, ze siedzisz i czytasz to i sie jeszcze wkurwiasz. widac łatwo tobą manpulować :D haha jak zalosnym trzeba byc, zeby wkurwiać się o to co kto pisze na forum. widocznie tez nie masz w zyciu co robic i nie masz wiekszych problemów :D nara tępa pało

Z resztą mądralo , powiedz w jaki sposób pomagasz takim biednym dzieciom głodującym ??? Czy tylko potrafisz pisać jak to Oni nie mają źle?

dokladnie kurwa. aaa i jeszcze coś. no po chuju zależy mi na tym, aby ktos na kafe mnie zauważył haha. nawet nie wiesz jaka jestem w codzinnym życiu :) a wyobraź sobie, ze nie poznałbyś vodki tej z kafeterii i tej z rzeczywiistego życia :)

no blowwww właśnie, zawsze jedynym argumenten jaki słyszę, aby się nie użalać to, że "dzieci w afryce głodują i twoje problemu chooa sa warte" i masz tutaj racje. większośc kurwa piszę o tym, a tak naprawdę gówno w tym kierunku robi. szkoda tlyko, ze ten tępak biedne dzieci wykorzystuje wyłącznie jako argument :O

Gość who the hell
vodka cos sciemnia, najpierw pisze ze podpierdala tesciowej fajki, pozniej ze ma chlopaka i na boku umawia sie z innym? Chyba za duzo chlejesz dziewczyno

who the hell ja piertole, nastepny :O no to wyjasnie ci bardzo prosto teściową nazywam matkę mojego faceta faceta mam i owszem umawiam się z innym.

Gość who the hell
no to kurva jestes:o chlejesz jak żul i dupczysz sie na boku z innym, patologia