Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

przegrywam z rana

Polecane posty

ej dobra idę po 11 :D muszę dopić kawe ;) men struacja - nie topilam smutków kurva :O to już nie można się napić ?? tak bez powodu?

no ja właśnie wczoraj piłam vodke ..normalnie myślałam,że do domu nie trafię :classic_cool:

Cześć Men...🖐️ Ja wczoraj się upaliłam fajkami, do tego tabsy i padłam jak kawka, spałam chyba z 11 godzin :D Dzięki vodka za życzenie miłego dnia, mam nadzieje, że niczego nie spierdole :D

ja popijam jogurt, jestem gloona jak choelra, ale musze schudnąć :O przez weekend nadrobiłam tydzień ograniczania jedzenia.

ale ja nie jestem nieszczęśliwa czasem mi po prostu nic nie wychodzi...:O

Martva, no kurva :O film mi sie urwal, bylam najmlodsza i najbardziej sie nayebalam. dobrze, ze to bylo na moim podworku i w towarzystwie normalnyhc ludzi.

no dobrze, mnie kiedys znajomi nagrali to sie wstydzilam przez miesiac :D a nie pamietalam nic, zreszta czesto mam luki wiec dobrze Cie rozumiem :D

Martva, mi zdarzylo się to poraz pierwszy. Głupio tak kogoś nagrywać, ja piertolę, zapadłabym się chyba pod ziemię :O ja pamietam tlyko ostatni kieliszek żubrówki i dalej juz nic.ponoc lezalam na ziemi wpatrujac sie w gwiazdy na zachmurzonym niebie :O i probowalam dodzwonic sie do kolezanki (dobrze, ze do niej a nie do niego :O)