Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karrol-ekek

Przedmioty w Technikum Hotelarskim ?

Polecane posty

Gość Karrol-ekek

Witam, po wakacjach idę do Technikum Hotelarskiego i zależy mi na tym abyście odpowiedzieli na moje pytania... Polski Niemiecki Angielski Matematyka Geografia Historia Fizyka i Astronomia Chemia Biologia W-F Wiedza o Kulturze Przysposobienie Obronne Religia Wychowanie do Życia w Rodzinie Przedmioty Zawodowe : Marketing Usług Hotelarskich Obsługa Konsumenta Organizacja Pracy w Hotelarstwie Ekonomia i Prawo w Hotelarstwie Czy z Przedmiotów zawodowych wymieniłem wszystkie jakie są w 1 klasie technikum ? czy są jeszcze jakieś ? Czy z Podstawowych przedmiotów wymieniłem wszystko co jest ? czy do tego dochodzi jeszcze Wiedza o Społeczeństwie ? Jeśli nie będę chodził na Religie to zamiast niej będę miał Etykę ? Czy na etyce rozmawia się o religii ? Czy w technikum przywiązują wagę do tego czy zeszyt jest w kratę czy w linię ? ODPOWIEDZCIE NA WSZYSTKIE MOJE PYTANIA, BARDZO MI NA TYM ZALEŻY. Z góry dzięki i pozdrawiam.

z przedmiotów, które podałeś w 1 klasie miałam tylko ekonomię, reszta była w 2 klasie. WOS mialam dopiero w 3 klasie. Z ta religią nie wiem, może zależy od szkoły. Ja pierdole z tymi zeszytami to dojebałeś. Jak dziecko w zerówce. To jest średnia szkoła nie podstawówka. To twoja sprawa jak prowadzisz zeszyt, bylebyś go miał.