Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość libertine

Normalni, wolni faceci w okolicach 30 - czy są jeszcze tacy ?

Polecane posty

Gość libertine

Gdzie takiego znaleźć ? Wolnego w okolicach trzydziestki. Mnie się wydaje, że takich którzy mają te 29, 30 albo 31 lat, są wolni i w miarę normalni to nie ma ? Odnoszę wrażenie, że jak facet jest wolny i ma te 30 lat to albo nieatrakcyjny fizycznie, albo taki który jest w miarę przystojny ale albo strasznie nieśmiały, zamknięty w sobie, samotnik i nigdy nie był w żadnym związku. W dodatku twierdzi że nie chce i nie nadaje się do związku, bo skoro nigdy z nikim nie był to pewnie już nie umie być. Taki mi się trafił ostatnio. Gdzie poznać normalnego faceta w tym wieku, żeby jego hobby nie było zaliczanie panienek ?

Gość miła od dziś
? tez sie zastanawiam, myśle, że to juz będą tacy z odzysku, po nieudanych małżeństwach

Gość libertine
mam już dość trójkącików z moim wibratorem i owczarkiem.

Gość pozdrawiam buuu
Jeżeli facet ma 30 lat i nie ma koło siebie bliskiej kobiety, to chyba tak do końca normalny nie jest,

Gość Krysia, lat 76
tak wolnych po 30tce powinno się zamykać bo to same oszołomy

Moze wiec warto osmielic tego niesmialego? Dlaczego skreslac czlowieka po nieudanym malzenstwie? Ty nie masz zadnej przeszlosci? Dlaczego tak uparlyscie sie na "normalnosc"? Nie moze byc niezwykly?

Gość hehehehehehehe
Nie ma normlanych wolnych facetów w tym wieku. W tym wieku wolni to są tacy którzy albo nie chcą się wiązać albo się nie nadają.

zgłaszam się 🖐️ Gdzie można mnie poznać? Dużo spaceruje, jezdze komunikacja miejska, bywam na kursach tańca, jezdze co tydzien na imprezy 🖐️