Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj

czego życzycie swojej rodzinie i pracownikom z którymi pracowaliście

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj

a oni na was? JA CHORÓB - rodzinie raka i ja nie mam z nimi nic wspólnego. ŚMIERCI im życzę i piekła. Tyle mnie obchodzą za moje nieszczęście i tyle :(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Jak ja żałuję , że życzyłam Polsce dobrze - teraz wam życzę odpowiednio, żebyście z głodu ZDECHLI wszyscy. I tak sie wam życzy i żeby was CHOROBY ZEŻARŁY. Za moja matkę, ze sie z niej śmiejecie, ze z Niemców nie umiała zrezygnować - a ja też. Ale skąd ona jest? Wychowanka brygidek? Praca o Karolu Linneuszu. Tylko dlaetgo. Wy tego nie rozumiecie. I wszyscy na nią... no cóz... żyjcie sobie wygodnie w swoich domkach i tyle wam napiszę. I jeszcze OBY RODZINA MOJEGO BRATA MIAŁA RACJĘ. Tak wam napiszę bo jak ja im życzę - OBY MIELI RACJĘ!!! Bo moim rodzicom życzę oby racji nie mieli, a im oby rację mieli. I zobaczycie - wtedy docenią skąd była kasa. Bo wiecie - ja sie też narobiłam w życiu, a pieniędzy nie mam - no to niech oni też z torbami pójdą, brat niech sie rozwiedzie WRESZCIE i dziecko se zrobi - bo co prawda zdradziłby żonę i by miał dziecko - taki nadziany ale nie. A mnie - czy oni tego do chuja nie rozumieją że mi PIEKŁO ROBIĄ Z ŻYCIA OD 7 lat wszyscy i wcześniej też? No to niech do chuja z torbami idą bo oni nie rozumieją niczego :( Może tak zrozumieją. też macie takie rodziny? Bo ja tylko tyle rozumiem z życia, a oni dzieci. No to niech nie mają kasy i tyle :( BO JA NIE MAM DZIECI. A do kurwy nędzy za co ja mam te dzieci utrzymać jak 11 lat pracy nie mam? Czy wyście pogłupieli wszyscy? OBYŚCIE POSZLI Z TORBAMI JAK OSTATNIE DZIADY!!! jak ja wy chuje jebane w łeb tu wszystkie. TEGO WAM ŻYCZĘ AMEN. A tym waszym klechom też bo czego wam życże? TEGO!!! I śmierci wiecznej AMEN :(((

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Wiecie co ja się nikomu nie dam - codziennie modlitwy żeby biedni byli bo sie śmieją z Karola Boromeusza , że to samo, a to święty jest i juz ich wykończę. NIECH SKOŃCZĄ MARNIE - w końcu kruk był i tyle. I wiem, ze tak sie stanie na starość ci moi rodzice sie powieszą z nędzy - bo będzie to samo co w dzieciństwie bo mnie nie chca bo mam w pracy WSZĘDZIE złą opinię, a na uczelni też. No to wszyscy którzy mi tę opinię robią skończą marnie i tyle. A w Niemczech uważają, że nie wyszłam za mąż bo jestem brzydka i pieniądze ich. Nie pieniądze są moje - oni mogą je pobrać bo mają amerykańskie paszporty , ja nie mam bo siedzę z downami a 35 lat to jestem taki samym downem, no dobrze też tak moze być, ale wszyscy potępienie wiczne za obrzezanie mojego ojca bo passy mają z tego że ojciec się na nich obrzezał a zatem jest to Żyd - zaden Niemiec. Dlatego handluje rodowodami i TO PASUJE. Ale on jest wynarodowiony, a reszta opinia hien cmenatarnych. Też tak może być i wtedy ja jestem z Polski bo widać że mam tu ochronę na nich, ale nie wiedzą jaką. I to jest rodzina królewska w Londynie - i tak może być, ale jest to szmata do wycierania USA w tej chwili i po prostu sojusznik taki jak Polska, a rodzinie życzę żeby systematycznie biednieli i szli w ruinę a na koniec sie pozabijali i tyle. Bo TACY BYLI I SĄ DLA MNIE i czy dostanę te pieniądze czy nie to tak będę życzyć bo chcieli zrobić żebym nie miałą nawet tego paszportuy bo nic ze mnie pożytku - oni się mieli ode mnie tu odsunąć., to gówna z dupy są , zdania NIGDY nie zmienię, ja też jestem po studiach - Bóg jeden raczy wiedzieć po co i na co - na nich. Bo jak ja jadę? MAGAZYNEM już tylko i Lepperem i tyle. Bo żałuję, że się z niego śmiałam, ale kto to miał wiedzieć co tu robić. W każdym razie jedzenia miał nie rozrzucać i koniec. Bo jak ja jadę? Tak że jedzeniem sie nie rzuca i tyle. Jedzeniem sie nie rzuca, a darowanemu koniowi w zęby nie zagląda. Kanibalizm jest TO BEZCZESZCZENIE ZWŁOK. a pieniądze matki należa się mnie, ale niech sobie robią co chcą - w końcu ja zabili bo była TAKA GŁUPIA :(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Wiecie w Niemczech uważają, ze pieniądze są ich bo matka była ŻONĄ OTTO. PO ŚMIERCI!!! Czy oni są normalnie? To jest GROTESKA co oni zrobili jej na tym pogrzebie. To sie proces należy za coś takiego. Wariaci i tyle :( Bo oni mają forsę. Oni NIEMCAMI NIE SA!!! To są Amerykanie. A moja matka przez nich została wynarodowiona bo Otto sie obrzezał na nich, żeby mu nie dali rady i stąd PASOWAŁO im dać paszporty amerykańskie, a nie że im sie należały bo by dupy ruszyli i wyjechali. W końcu ojciec sie zabił, nie? To siedzą wielke grafy z paszportami USA , a ja co? NIe poczuwają się? Rodowód Hitlera mi dali? To mają Hitlera. Skąd ja to miałam wiedzieć, że ja mam rodowód Hitlera. Ja byłam taka chora tu zawsze, że wy pojecia nie macie. A Analiza? Niemcy nigdy nie umieją docenic kogo trzeba. Nigdy. A moja matka? Ciekawe co z nią gdyby mnie nie urodziła, a przecież dziecko z gwałtu. Ona była wykorzystywana bo ADOPTOWANA i to wiedział Otto i zakon że wszyscy ją mieli w dupie. Ale on nie był adoptowany. Bo kiedyś jeszcze na nią zwali , że wszystko przez nią bo ONA BYŁA ADOPTOWANA. TO PO CO SIĘ Z NIĄ ZADAWAŁ??? Chyba widział, że ma inne nazwisko!!! Rozumiecie o co chodzi - niech se zeżrą tę jej kasę, w końcu ICH RODZINA to jest moja matka ich zdaniem - ja nie bo się ciągle wieszam, ale ona tak - wisielec tak, a ja nie. Takie chciwe dupy to są. Ale wszyscy na mnie - a ja wiecie - ciągle bez kasy. No ale jak? Zostawało zabić starych, albo ...zle im życzyć. To im W KOŃCU życzę żle bo wszystko przez nich a o pecie nie powiedział mi nikt. PRZEZ NICH!!! I wiecie... nigdy im nie wybaczę. Nie mam dzieci - nigdy im nie wybaczę i koniec :((( Bratu też. To nie moja rodzina. Ja mam tylko matkę i koniec. I tak było zawsze.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Jak oni te pieniądze TKNĄ to są LENNEM USA. Dupę mogą USA wylizać - jedni i drudzy. taką miałam matkę. I tyle. A młodszy brat? Okradną go bo ma pracę. Widzicie jacy są. A jaką on ma pracę? Ale szuje. On ojca nie ma, na morze nie mogł iśc, a oni? Jedynie, że dostali magazyn ze sznurkiem - to sie mieli poprawić wiecie i by dostali jedzenie, a oni - na ojca az sie powiesił i tyle. A komu oni mnie oddali? Stary gwałcił od średniej, człowieka zabił - nie od studiów gwałcił i takiemu mnie oddali. Otto co prawda też ojca zabił maturą i kobietę zgwałcił, dziecko porwał. Razem 25 lat za wszystko - a co robił w brygidkach? Wolę mieć złą opinię w pracy niż takie uczynki jak ich wiecie. A ta praca =- dziecku rękę urwało i wiecie kto sie tym przejął? JA!!! Tak sie czymkolwiek w Polsce w szkole przejmują - rękę ci urwie i nikt się tym nie przejmnie, ale najlepsze szkoły na świecie. Sranie w banie. :(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Wiecie i dalej zaś wszystko na tę moja matkę ale wiecie - kto to widział mieć dyrke z paszportem USA LESBĘ, która go dostała za narkotyki. Co - to wina mojej matki? I wiecie mieli jej się zapytać jak jej się pracuje i by powiedziała JAK JESZCZE BYŁA W MIARĘ NORMALNA, że oceny na dzień dobry musiała pozmieniać. Bo tyle było i co? Kto by jej pomógł TAK SIĘ DYRY pozbyć. A nie jest to powód? Co to - dyrekcja oceny zmienia uczniom? Przecież przez to sie można powiesić i tyle :(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
I wiecie ten Otto był niezły - z dyrektorką to by sie hajtnął, ale z nauczycielką nie. A o tym paszporcie i narkotykach wiedzieli wszyscy, ale ona nie. Że samolotu nie ma. Bo co tam tyle siedziała - ta jej DOMMNIEMANA MATKA też miała rację. A SKĄD TO MIAŁA WIEDZIEĆ. Mogła choć 1 telefon z sensem wykonać wiecie. Bo wiecie o co chodzi. Widocznie w ciąży do matki dzwoniła, że taka rodzina i stąd tylko 6 miesięcy więzienia dla Otto za ... i tu właśnie nie wiadomo za co, ale siedział. Za co? NIkt się go o to nie pyta. No to ja to napiszę w gazecie za co on siedział i tyle :(

Gość ,mnk,mklmkl
owieczka;p

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Wiecie - chcielibyście mieć takiego męża czy ojca? Bo z dyrektorką to by mu nawet włosy łonowe nie przeszkadzały, ale z nauczycielką NIE bo miał lepsze oceny od niej wiecie. Bo czemu nie chcę z tym młodszym bratem mieć wspolnego nic - kasa i koniec. Bo to taki Otto - oceny mioł nojlepsze i ugryźć go w zadek i tyle. I zaś to samo - nauczycielka ale jakie oceny, bibliotekarka tez, ale jakie oceny i tyle. Bo jak z nimi rozmawiać? Z tymi braćmi. TAK - ocenami. Kto mioł jakie łoceny w szkole :( Wiecie co - darujcie mi to naprawdę. Ależ poziom łocen w szkole :( Jo miała same piontki, ale w podstawowce. A dalyj juz nie. I ło cym tu godać, PRA? :( :classic_cool: :(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
I wiecie - ja nie chcę wyjeżdżać. Ja sobie mogę wziąć kredyt i robić kurs biblioteki CAŁY ROK. Nie mogę? mogę. Ale mogę wyjechać do pracy i nie widzieć tego domu za mną. Bo ten dom mógłby być wiecie, ale gdzie indziej. A on jest za mną bo dlaczego ja tu nie chcę mieszkać. Przez ten dom ZA MNĄ. Tam 4 lata temu miały być maliny i tyle, a mój brat miał mieszkać z rodzicami panny młodej u nich. Tyle było, a dom w ogródku? Bo ja stąd spadam jeszcze jakbym miała kasę to od razu PRZEZ TEN DOm. =Bo nie będę na to patrzeć. To miało być dziecko i wtedy się buduje, a bez dzieci się nie buduje. Ja tego nie rozumiem, dlatego życzę wszystkim biedy bo im bije na łeb i koniec. Leśnik mi się w moją wpierdalać nie będzie - przez starego bratowej jestem w ogóle pozbawiona praw obywatleskich, na koniec się okazę że to morderca i do widzenia i tyle. No i koniec. Młodszy brat to tylko kasa jak widzicie, starszego w ogóle nie akceptuję i tyle. Mam 35 lat - nie 20. On mnie z kimś pomylił. Dzieci nie mam to prawda - porwali mi , poród miałam, ale nie mam fizycznie bo mi sprzed sklepu porwali. Nigdy mu nie przebaczę i tyle bo się nie da bo szkoły mam. Coś tam dyć robiłam w tym czasie - nie skończyłam, ale sens przecież to miało i tyle :( I koniec. A wyjeżdżam do pracy choć mam złe zdrowie bo nie chcę widzieć domu za plecami moimi, a ja do dziś bez mieszkania, pracy. No wiecie - 1 błąd popełniłam BYĆ MOZE, proces też miałam wygrać bo racja moja była. A tak , że 35 lat i ZERO GROSZA, od początku to NIKOGO NIE ZNAM. Chyba to rozumiecie. Jestem CHINKĄ i do widzenia. A Polsce życzę tak żle, że OBY WAS CHUJ TRAFIŁ W CIULE. Cokolwiek to znaczy bo PIORUNA NA WAS SZKODA żeby was wypalił. TAK WAM ŻYCZĘ i wreszcie mogę :( I dobrze - bo taka jestem i koniec :(

Gość ptasiek nastroszony
ktoś Cię skrzywdził , i dlatego masz takie "jazdy" ale w głebi duszy Twojej , to tkwi żal i szczery krzyk , że mi żle , Czlek , któren chce naprawde innym kuku zrobić nie krzyczy tak

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Wiecie ja taka jestem bo cokolwiek nie zrobią to i tak będzie moja wina to biedy życzę i nędzy materialnej bo posrani są na łeb bo mają za dużo kasy nie wiedzą co z nią zrobic - mieli mi kupić mieszkanie i sie ODPIERDOLIĆ ode mnie. Nie umieli. Oby z torbami poszli bo wszystko na mnie no to oby poszli z torbami bo przecież to sie opisać nie da jak oni wszyscy rację tu mają, a ja jestem głupie ciele. Oby zreć co nie mieli - dupy rozwiezione i z torbami poszli, ten brat niech sie rozwiedzie - bo przecież ja mu sie kazałam ożenić, ja mu to zero znalazłam wiecie. Takie rzeczy. Po prostu w tych swoich brylach miał spojrzeć jaką ma on rodzinę, czy to możliwe żeby ta jego CUD-DZIEWICA była taką syreną za jaką się podawała. Takie rzeczy. A reszta to nie jest moja sprawa. Ten brat to OBCY FACET jest. Ja go nie znam. Niech się nie odzywa. Skoro taki Niemiec to niech wydupia tam gdzie trzeba i tyle. Oni sie rozwieść powinni z tą żoną i tyle. Bo przecież skoro ja nie mam dzieci a mogę mieć to ona też i ciągle patrzy na mnie czy swoją matkę też ma tak nazywac - no ja mojej matki nie wyzywam i tyle. Moja matka nie zyje 35 lat , a jej nie obchodzi mnie. Ja z nią dziecka nie mam żeby to była rodzina moja. Ja sobie bym dawno wyjechała i dawno miała matkę gdyby nie jej stary. Jej też całe życie rozpieporzył, teraz księdza wielce wyrzucaja, a rządzą się jak chorzy umysłowo. Trochę szacunku jeden do drugiego jakby mieli. Lubić sie nie muszą, ale trochę szacunku. Bo będzie na mnie - a co ? Ja piję? Ja mam złą opinię w pracy. No to promotor niech wytłumaczy ile ja miałam rooty na doktoracie. po co tam poszłam się dowiem? szkołą sie miałam przejąć. No to sie przejęłam. Małe błędy popełniłam i tyle bo bym po prostu ODESZŁA sobie z tej szkoły . Na przykład? Na przykład oceny miałam od razu IDEALNIE wstawiać. Na przykład to i tyle :( A gdzie sie wynieść? Nawet w 2007 mogłam sie wynieść jakbym o pecie wiedziała. Nawet to. A o mieszkaniu pisałam, żeby sie intruktor nauki jazdy ode mnie ODPIEPRZYŁ bo chyba rozumie jaką mam opinię. Ja a on - idealna opinia. A mieszkanie i tak sobie kupie i się wyniosę z tej DURNEJ WIOCHY. I tyle mnie to obchodzi. I wszystko jest niesprawiedliwe, pomieciona jestem - jeszcze rok tak wytrzymam a pózniej wyjazd do USA i nigdy tu nie wróc. NEVER. Żadnego powrotu i tyle i niech sie zabudują wszyscy - za moją krzywdę wiecie. Obym tylko dostała papiery. Teraz nie mam kasy, ale sobie zarobię i wyjadę. I NIGDY DO NIEMIEC NIE WRÓCĘ - chyba, ze na wycieczkę. Tak sie rozumu nauczyłam na amzon. Bo po co mi ten amzon? ŻEBYM SIE NAUCZYŁA NA STAROŚĆ ROZUMU - że w Niemczech w takiej firmie się pozabijają i NIC. I NIC!!! I tyel :(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Tak to jest prawda że jestem skrzywdzona i przemawia przeze mnie nienawiśc. To jest szczera prawda wiesz , ale wystarczyłoby zebym miała UCZCIWA PRACĘ W POLSCE bo byłam i jestem patriotką i bym sie uspokoiła. Naprawdę. Ale jej nie mam i DLATEGO pieniędzy matki nie pobiorę bo byłam PRZEZ RODZICÓW W POLSCE patriotką a racji miałam tyle co Lepper i sie ze mnie śmieją że jedyne co mogłam to sie wydać, ale nie chciałam bo SZKOŁY niech mi będzie - bo mnie nikt nie chciał z WODOGŁOWIEM, ze jestem po stronie Polski - a skąd to mam? Od rodziców! I tyle. Po co mnie oddali do jakichś z wodogłowiem i tyle. A poza tym co mozna było to dać mi 2 paszporty żebym była Po WŁAŚCIWEJ stronie - wwieku lat 10. A tak to oni są SZMATY i tyle. I CHUJE NIEWYLIZANE. I tyle mnie obchodzą. Bo o co im chodzi? ja mam 35 lat a oni? I tyle :( No sami powiedzcie. oni są LESBY Z VLUYN i tyle :( I bedą chcieli mnie zabić, a pieniędzy nie dadzą. BO ICH. Nie moje. Dlatego sie nie dam bo taka miałam rodzinę, ze sie miałam powiesić i sie NA WSZYSTKICH OBRAZIŁAM a najbardziej na 20 samobojców w liceum, że się powiesili PRZEZ TO!!! To jak tylke wiedzieli to mieli mi przynieść sznur. I tyle. A oni wiecie akurat by sie powiesili jakby wiedzieli jaką ja NAPRAWDĘ mam rodzinę i o siostrach, że pogwałcone. Akurat by sie powiesili - juz to widze. A siostry dwie, ich 20 stu, a ja? Sama jak patyk. Bo czemu skreśliłam szkołe srednia? BO MI SZNURA NIE PRZYNIEŚLI że pierwsza mam się wieszać i tyle. ZA TO :(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Ja sie miałam wiecie pierwsza powiesić, ze NIC NIGDY Z MOICH PIENIĘDZY NIE DOSTANĘ, a oni za mną, że mnie popierają w tym polskim gównie. Zobaczcie jak ja byłam zmanipulowana. I czemu to tak sie stało? Wiecie czemu? Powiedzieli że mnie oddają tutaj wiecie BO TA RODZINA COŚ ZNACZYŁA - wiecie co oni znaczyli tyle co każda kurwa spod płota i tyle - pierwsza lepsza dupodaja na kasę. Oni mnie tu dali bo jedna ŚWIĘTA ma tu niemiecką maturę. Tylko takie coś pasuje, zeby NIGDY ANGIELSKA MATURA NIE BYŁA WYŻEJ NIEMIECKIEJ. Kto mnie oddał? otto mnie tu oddał TAK MNIE ODDAŁ bo by sie hajtnął z tą moja matką, ale znaczyłoby to, że matura brytyjska jest wyżej niemieckiej. I dlatego niósł ją na tych rękach po śmierci, a póżniej sie PRZEZ TO obrzezać musiał i tyle. I ślub im zrobili i wszystko, zeby prawda nie wyszła na jaw i tyle :(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
I zobaczcie to jest dowód I TAK JEST i tyle. Bo tu jest taka stara baba i całe życie tylko warzy ale niemiecka maturę ma - nie wiadomo po co. I to jest prawda bo teraz TERAZ będzie wzrost zaczenia matury brytyjskiej i spadek niemieckiej. Bo słuchajcie PO CO TYM NIEMCOM MATURA? Tam są tylko rodowody. I teraz wyjeżdża brytyjczyk i niemiec do USA - kto musi poprawiać maturę przez mojego starego? BRYTYJCZYK wyobraźcie sobie. Bez sensu :( I tyle :( A teraz nikt - tyle się zmieni - a jak mi rozkradną pieniądze to po nich. Ja ich poprawię a oni się pogorszą i tyle. I ja chcę te pieniądze i NIC WIĘCEJ. Choć na korepeycje mi mogli dać. Mieli się ze mną dogadać i koniec. A tak? Nie ma niczego. Nawet za mąż przez nich nie wyszłam. I przez tych tu wariatów. Odkąd to matura liczy się bardziej niż PAŃSTWO. Odkąd? Wiecie cos o tym? Ja nic :(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
I co teraz sobie zobaczcie - myślicie że w USA się cieszą, ze dali pieniądze Niemcom po wojnie? Po co im dali kasę? Oni PŁACZĄ że im pieniądze dali bo widzą wyrażnie że Chiny ich srają i tyle. HISTORYCZNIE i tyle. Bo w końcu wszyscy im wpirdolą i tyle. Nie ma. A to USA co - nie dało kasy Europie powiedzą Chiny. Oni jeszcze ani grosza od nikogo nie dostali i tyle. I se nastawiają BANKÓW w odpowiedzi na całe to gówno i tyle. Oni też maja gówno ale sa WIELKIMI CHINAMI i koniec. A reszta niech se robi co chce - najwyżej pójdą sie tłuc - bo co robic. W końcu Czyndishan był jeden. Teraz będą patrzec kto ich w Rosji mógł najechac a nic im nie zrobił , pomyśla, pomyślą i pójdą w banki. Tak myślę. Bo co będą robić Chiny? Grać na giełdach. Gieldę pekińską będą wzmacniać. I tyle. A reszta niech sie idzie tłuc - pierwsze USA.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Zobaczcie oni są tacy mądrzy, że prawie w Polsce siedzą. To samo co na zachodzie - jak ta Polska sie rozmontowała i tyle. Tyle mogliby im pomoc, no kto wie czy nie wymyślą tego Chinole co tu siedzą. Jak się Polska rozmontowała pod koniec XViii wieku - tyle zostaje i koniec. Wszędzie sprawa zamknięta i tyle.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
wiecie mozna mi zarzucić, ze za dlugo siedziałam w tych katowicach. To prawda. Ale to mnie mieli nie kłamać że mi mieszkanie kupią. Od razu miała byc praca stała albo nic - po półroczu też mi pasowało odejśc w tej I szkole i ...wyjechać. np. do Niemiec. Tyle mi zostawało. Nie umiałam. I tyle :( No takie życie. Zaczęlam robić doktorat i mnie wciągnęło. Szkołę zmieniłam... ale wszystko było żle bo miałam zacząć w średniej - po co komu doktorat z podstawówki. Wszystko było żle i tyle. No ale wyjechać z tym doktoratem mogłam więc sie nie dam i tyle. Bo jestem głupia bo w Polsce nie ma magazynu i po co stałam po ich stronie. No ale myśl naukowa jakiegoś człowieka pozostaje niezmienna - ja nie myślałam o ekonomii - ja byłam naukowiec. Czy tam sie wybił czy nie , ale myśl miał i to było stąd. I ...pasuje. Do wszystkiego. Bo magazynu nie ma - a czy ja byłam PrEMIEREM RZĄDU? Przestańcie. Ja robiłam DOKTORAT i tyle. Nie z ekonomii.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Ja wiecie powiem wam najlepiej to bym sie specjalizowała w glebach. Bo co ja bym mogła robić ze swojej działki - fizjolog roślin. GLEBY. Ja sobie może tak miałam po studiach szukać, ale wiecie - to by studia musiały być coś warte. Mnie interesowały GLEBY. Dokładnie. Ale wiecie.. co ja to miałam na tych studiach? A dalej też nic - to ochrona przyrody i tyle. bO tak i juz. Nie rozumiecie tego. Gleby to na mikrobiologię ktoś powie. Niekoniecznie - a słońce jak wpływa na glebę. Mikrobiologia OK, ale słonce, gdzie? W dupie? I tyle :(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
I wiecie nigdy sie nie dam bo TAK BARDZO CHCIAŁAM BYĆ TYM BIOLOGIEM aż sie ...zesrałam jak widzicie. Na miękko. A bo tak - wy tego nie rozumiecie. No i trudno - to też samo życie. Skoro studia nie - wszystko głupie to jeszcze zostawał mi doktorat i tym doktoratem w te gleby mogłam se kiedyś iść i nawet spotkałam W NECIE taką laskę, że sztuczne gleby produkowali. Ale cóz... doktoratu nie dostałam. I tyle :( Szkoda. Bo wiecie - byle co mogłam robić? A nie było to dobre? Gleby? Złe to było? I tyle. Mogłam na przykład glebą handlować. Byle co mogłam robić. Ale cóz... zawiść i tyle :(