Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Świeża mężatka

Nie mogę się przyzwyczaić do tego, że jestem mężatką.

Polecane posty

Gość Świeża mężatka
kurnik gryyy jak zwał tak zwał w naszym kraju konkubent jest i tak tylko przed sądem rozpatrywany a w innych przypadkach chyba nie ma to znaczenia czy się mylę?

Gość i miesiac po ślubie i dziecko,
kobieto puknij się w głowe, widac że kompletnie nie dorosłaś do roli żony, matki,

Gość kurnik gryyy
Zafantazjowana sorry,ale w takich przypadkach to jestem bezwzgledna...i jak slysze o takich problemach,staraniu sie o dziecko przed slubem to mnie trzesie!

Gość Świeża mężatka
kurnik gryyy a dlaczego przed ślubem nie można?? Nie rozumiem... to każdy na tym świecie kto ma dziecko musi mieć najpierw ślub? Jak dla mnie to pogląd dawno przestarzały... nie ważne co dzieje się w domu czy rodzice chleją, czy biją musi być ślub?

Gość Świeża mężatka
Znam kilka par bez ślubu i są o wiele lepszymi rodzicami niż Ci którzy ślub wzięli...

Gość kurnik gryyy
to po co w takim razie ten slub bralas skoro tak fajnie bez slubu.i to nie sa przestarzale poglady tylko jak najbardziej normalne,ale teraz jest moda na nienormalnosc i robienia wszystkiego od dupy strony.

Gość Świeża mężatka
Bo kocham obecnego męża i wiem, że czy będzie ślub czy nie i tak będziemy ze sobą;-) A jednak w moim odczuciu w naszym kraju ze ślubem żyje się troszeczkę łatwiej...

Gość kurnik gryyy
zapewniam Cie,ze nie tylko w Polsce,ale na calym swiecie zyje sie ze slubem latwiej i kazdy traktuje wtedy taka osobe powazniej

Gość Świeża mężatka
kurnik gryyy jak możesz wypowiadać się w imieniu wszystkich nie rozumiem? Ja na przykład nie traktuje kogoś poważniej, bo ma ślub i myślę, że kilka osób znajdę z podobnymi poglądami więc po co stwierdzenie, że każdy? Skończmy ta dyskusje, bo i tak nie prowadzi do niczego pozytywnego temat jest inny, ale to uroki kafeterii, że główny wątek schodzi na drugi plan;-)

Gość kurnik gryyy
nikt Ci tego oficjalnie nie powie,ale kobiety zamezne czy zonaci mezczyzni sa traktowani powazniej.tak czy inaczej dobrze,ze wstapilas w zwiazek malzenski:)

Gość Krysia, lat 76
Zgadzam się z kurnikiem. Nie jestem żonaty i nikt nie traktuje mnie poważnie pomimo mojego wieku :O