Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwy men 20 cm

Poznałem laske , wszystko fajnie charakter fajny buska fajna ale

Polecane posty

Gość a tammmm
daj jej na silikony?

a juz myslałam ze zbaczacie z temate :classic_cool: vera🖐️

vera . Wiem że pisałaś to wielokrotnie, ale ja naprawde cie przepraszam, i prosze o wybaczenie. Po co mamy się wyzywać? Nie lepiej żyć w zgodzie ?

V :D 🌻🖐️ Blackwater, mnie to akurrat dokumentnie pierrdoli co ty sobie chcesz. Zachowujesz się jak w opóźniony w rozwoju przedszkolak, sapiesz do wszystkich, obrażasz a potem udajesz 'przyjaciela rodziny'. Skończ już i daj se spokoj, to tylko internet. 💤 I ❤️ Nick Cave

Gość taka jedna małpa
blackwater1981 nie poniżaj się, nie masz jaj czy co:o

I dlatego że to tylko internet mamy się obrażać ? Wyciągam do ciebie ręke, a ty mnie od opóznionych w rozwoju wyzywasz. chce zgody i tyle. Jeśli dla ciebie to tak wielki problem to O.K

Tu nie chodzi o poniżanie się i o to czy mam jaja czy nie. Przeprosilem vere za to co kiedyś napisałem i chce się pogodzić to wszystko. Kto z nas nie popełnia błędów ?

Ja nie popełniam błędów. Jestem świeta. :classic_cool: Nie wycieraj sobie gęby miłością do bliźniego i quasi słowem bożym, bo to nudna dramatyczna. :classic_cool:

Gość wy tu sobie prywatne brudki
pierzecie, a autor postu ma problem :D przypominam tylko nadal nie wiemy czy te 20 cm określa go jako mężczyznę i ile cm w obwodzie klatki piersiowej określa wg niego kobietę dajcie już sobie siana :p