Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,mnk,mklmkl

przytylam i czuje sie zle

Polecane posty

Gość ,mnk,mklmkl

okolo 6 kg w 2 mc:o

Gość Krysia, lat 76
było nie wpierd(a)lać tyle

Gość miła od dziś
tez tak miałam, schudnij, poczujesz sie lepiej

Gość ,mnk,mklmkl
nie uwierzycie, zesrałam się i waże już 3 kg mniej :O

Gość ,mnk,mklmkl
ano wpierdalalam mialam depresje i siedzialam 5 mc w domu

Gość ,mnk,mklmkl
a do tego wszystkiego mecza mnie silne wzdecia i kumpele w pracy juz nie wytrzymuja i wentylatory chodza na okronglo bo nie idzie wytrzymac!!

Gość ,mnk,mklmkl
od wczoraj siedze w domu dopiero bo mnie przegonily z pracy tak bylo zle z tymi wzdeciami :( juz kierownik powiedzial ze albo nie przychodze od jutra albo mi da wypowiedzenie :( bo tak nie da rady pracowac w tej "atmosferze"

Gość ,mnk,mklmkl
nie pracuje podszywie;)

Gość ,mnk,mklmkl
no wlasnie wczoraj musialam szybko isc do lekarza i oszukac zeby mi dal L-4 zeby chociaz miec platne w 80% przynajmniej przez te wzdecia bo po co siedziec w domu za darmo z powodu takiej glupoty ??? za tydzien sie unormuje po lekach oczyszczajacych i wiatropednych to wroce do pracy po zwolnieniu :)

Gość ,mnk,mklmkl
nie musze isc na l4 bo jestem bezrobotna:D siedze w domu od 6mc;)

Gość ,mnk,mklmkl
Jem własną kupę i może dlatego przytyłam, jak sądzicie?:(

Gość tez przytylam ale sporo wiecej
fatalnie mi z tym, jestem jakies 15 kg :O ciezsza, co to jest 6 ? :O bylo 20 ponad, juz 5 zeszlo, dalej sie odchudzam

Gość ,mnk,mklmkl
czemu orzytylas?

Gość ,mnk,mklmkl
wlasnie odebralam poczte dostarczona przez listonosza a tutaj wypowiedzenie sprzed dnia w ktorym dostalam L-4 bo rzecz jasna na zwolnieniu nie mozna wypowiedziec pracy :( czyli jestem juz jakby bezrobotna i nie mam co wracac do pracy takze siedze juz w domu na stale z tymi wzdeciami az mnie pochlona zupelnie i zaczadza dokumentnie :( co ja teraz zrobie ale tyle dobrze ze jeszcze za zwolnienie lekarskie mi zaplaca a ja sobie je bede przedluzac az do 182 dni to mi bedzie ZUS placic za nei do konca czyli jeszcze pol roku :) to zawsze lepiej miec 80% pensji niz latac do PUP i wystawac w kolejkach po marny zasilek i tak naciagne panstwo na zasilek chorobowy przez moja glupote hehe

Gość ,mnk,mklmkl
podszywie nudzisz sie:o?

Gość ,mnk,mklmkl
widac pracodawca nie mogl wytrzymac moich smrodow i szybciej pomyslal o wypowiedzeniu niz ja o zwolnieniu lekarskim - coz poczac teraz tylko moge naciagac panstwo na zaislki nic innego mi nie pozostalo. A jak dobiegac bedzie 182 dni to wymysle inna chorobe i nastepne 182 dni moge byc na kolejnych zwolnieniach i tym sposobem mam przez rok placone 80% pensji za free bedac w domu - zyc nie umierac :D

Gość ,mnk,mklmkl
pojebany podszywacz

Gość ,mnk,mklmkl
moge wtedy pierdziec do woli bedac w domu na zasilku i zabijac w ten sposob nude bo przede mna rok zwolnienia :D co ja bede robic?? Chyba znowu przytyje i dobije do setki kg z tych nudow!! Wzdecia murowane i to mega wzdecia!!

Gość ,mnk,mklmkl
masz jakas chora satysfakcje z podszywania sie:?:D

Gość tez przytylam ale sporo wiecej
zmien nicka albo sie zaczernij :D wlasnie chyba stres, obzeralam sie wszystkim co mi w rece wpadlo :D i tak sie skonczylo, ale u mnie trwalo to dluzej. teraz nie glodze sie, jak mam ochote sie napchac to sie i tak napcham (mialam bulimie, teraz mi przeszlo w jedzenie kompulsywne) ale kwestia produktow - zamiast czekolady wybiore pomidory, ogorki albo rybe. czyli generalnie staram sie nie robic smietnika ze sowjego organizmu tylko jesc tak rozsadnie, nawet jesli czasem duzo. i to pomaga.

Gość ,mnk,mklmkl
Aha a jak przyjdzie do mnie kontrola z ZUSu sprawdzic co ja robie tyle na zwolnieniu to bedzie trzeba pani puscic pare bakow zeby szybko sie pozegnala i nie zadawala zbednych pytan bo jak sie wytlumacze z oszustwa??!!

Gość ,mnk,mklmkl
nie zmienie ;p dobrze mi sie to czyta;p