Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudnomitak

sposob na blizniaki

Polecane posty

Gość nudnomitak

z tego co mi znajoma polozna mowila, zeby miec blizniaki to po dluzszym stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych trzeba nagle przestac je brac w polowie cyklu . Nie wziąć jeden dzien i potem drugi i wychodza ponoc czetso 2 komorki jajowe i sa blizniaki. Jednak zaznaczam, ze to jest opinia tylko poloznej ( nie jest po medycynie) wiec 100% skutecznosci nie moge zagwarantowac osobiscie - jedynie na podstawie jej wywiadu. Rozmawiala z kilkoma matkami, ktore swiadomie splodzily blizniaki i im wyszlo. Za to kilku tez nie wyszlo jednak na pewno moze zwiekszyc to szanse. Wszelkie konsekwencje po nie braniu tabletek 2 dni trzeba omowic wczesniej z ginekologiem. Co o tym sadziecie?

Gość nudnomitak
zalozylam ten temat poniewaz wiem jak bardzo duzo mam pragnie miec bliznieta . To jest tez dobry sposob na to by od razu za jednym razem odchowac 2 dzieci w tym samym wieku :) Ja bym osobiscie chciala jednak nie bede tego probowala poniewaz nie bylo by mnie stac aktualnie na az 2 bobasow:) Wystarczy mi jeden bo wiadomo blizniaki wiaza sie z wydatkiem x2. Trzeba brac to pod uwage by dzieciom zapewnic wszystko :)

no tak wydatki napewno podwójne, opieka też, ale też cieżko jest donosić taką ciążę i gratuluję wszystkim mamom bliźniaków

Gość ja z mezem
staramy sie 3 lata o dziecko mam wrogi sluz i za niedlugo czeka nas inseminacji na cykly stymolowanym noi jest szana na blizniaki

Gość nudnomitak
:)))) I po tych 3 latach staran zycze zdrowiutkich i slicznych blizniakow:)

Gość ibedxzie
i bedzie chodzil w szmatach brudnych po 6 dzieciakach , kserowal ksiazki do szkoly i jadl zarcie z przecen 2 dni przed koncem terminu?? Kolejna co mysli ze dziecko nakarmi miloscia:) nie ma jak krowa rozrodcza

Gość dfgadsf
ja mam blizniaki po sztucznym zaplodnieniu. mozna naturalnie zajsc w ciaze z blizniakami jak stosuje sie hormony przez ktore urosnie wiecej niz jedna komorka ale wtedy tez ryzyko ze moze byc wiecej niz 2 ;)