Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fommaaaa

Jestem Polakiem i uwazam,ze kazdy kto nie jest katolikiem powinien bycpowieszony

Polecane posty

Gość Fommaaaa

Tylko katolicy sa prawdziwymi ludzmi

Gość ptasiek nastroszony
lewaku zapiekły nie piertol

Gość Fommaaaa
Mam na imię Zdzisław i jestem kościelnym

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Wiecie - jedynie co miałam zrobić, żeby JUŻ mieć pieniądze na koncie to okraśc brata w holandii. Taki brat jak i ten miałam go z pracy wyrzucić i okraść. tyle mi zostawało. Bo to JEGO KASA W TEJ ANGLII. Dosłownie jego matki - taki jest. Nie to są moje pieniądze. Mojej matki. I jestem starsza od niego. Drugi raz nie dam się okraść. Naprawdę!!! :( Raz zrobiłam z siebie głupa i starczy :( ps. tak zdaniem naszych miałam zrobić - a na pewno wyrzucić go z pracy, a ja? Ja go ratowałam. I wtedy byłabym Polką a tak nie. Bo to wiem. No trudno. Sama oddam paszport polski jak dostanę USA. Po co mi on? Żeby sie ze mnie do śmierci śmiali jak mnie polaki okradli i pociorali? Nawet mi mieszkania nie kupili, auta, niczego. NICZEGO. tylko sie uczyć miałam, żeby... ojciec GWAŁCICIEL z roboty nie wyleciał. teraz jeszcze na mnie, że na niego. on mnie może zabić!!! Jak tu nie przyjdę to mnie zabił. Skad ja miałam wiedzieć, że to kryminalista, ale wiecie - ja też jestem z gwałtu i jeszcze gwałciciel ukradł mnie matce, ta siepowiesiła. Takie życie. I jeszcze całą kasę zamierzał jej pacnąć pewnego dnia bo to JEGO ŻONA BYŁA - na nia obrzezał się żeby jej dał rade w Dzien Sądu Ostatecznego wiecie. Ale cóz... Pan Bóg sie go zapyta - te Otto, odkąd to Ottony chodzą obrzezane i dostanie od niego za matkę w morde i mu zeby wybije. Bo jak rodzina JEGO tego nie umie to on to zrobi. A za mnie też bo co to za życie i ja nigdy do Polski nie wrócę. Taki wstyd - ani mnie napuścić na Polskę nie umiał. OTTON!!! No cóz... :(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
On jest po prostu durniem wiecie ten Otto i powiem wam przez to zabił sie Amerykanin bo miałam być napuszczona żeby wrócić i BYM WRÓCIŁA - tak bym wróciła jak jest, a jest żle. to tak akurat jak w Polsce - wszystko źle. A on nie napuścił mnie i po nim. I Włochy I Hiszpania znaczą więcej niż on teraz w USA - Włochy I Hiszpania znaczą wiećej niz Niemcy bo ja nie jestem napuszczona na Polskę - a kraj katolicki w sumie Niemcy. I tak by też zarobił , rodowód wart TYLE SAMO przy jego uczynkach i nie musiał być się obrzezywać. Wyżej od niego bym wtedy W NIEMCZECH była - ale do mnie nie musiałby sie przyznawać GDYBY MNIE NAPUŚCIŁ. Ale nie umiał. Mnie miał zyczyć dobrze, Polsce żle. A tak? Wynarodowił się , a czemu sie zabił Amerykanin? Zebym to zrozumiała jakiego miałam ojca dekla i co on robi w tych rodowodach w sumie. Bo coś takiego co on robi to tylko dzieci wiecie jak sie napuszcza rodowodem najlepiej i tyle. Tyle po mnie mógł robić , a reszty nie - to zajęcie dorywcze i tak, a nie stała praca. I co on chce kiedyś robić? Zacznie SŁUSZNIE od kicia. I nie tylko on :(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Po maturze i ojcu powieszonym mógł być JEDYNIE policjantem - jedynie. To wszystko. No to jak wyjdzie z kicia to tak może zacząć i małe dzieci napuszczać. Zajęcie dorywcze. Za to co zrobił matce jest 10 lat kicia co najmniej. Przykro mi :( On se dziecko zrobił dla kasy - ona tego nie rozumiała. Sądziła, że chce mieć dzieci. On mnie zrobił zeby zarabiać. Wiecie ona by i tak mnie urodziła, ale on od niej w życiu jest SĄDOWNIE pozbawiony praw rodzicielskich. Po prostu mnie zrobił z gwałtu i tyle. Bo kiedy sie odbiera prawa rodzicielskie? WTEDY. I tak ma też ten młodszy brat w- sumie ojciec WYNARODOWIONY i brak praw rodzicielskich bo dziecko zrobione na kasę jak ja. I tyle. No to tyle mam z bratem wspólnego, a z drugim ani tyle. Rodzice matki od niego no ale ...cudowni byli niemniej są od niego. i tyle :( No i koniec historii - i tak wiecie paszport 10- lat i kasa byłaby RODZINY matki, wtedy, gdybym CHOĆ 1 paszport np. niemiecki miała w wieku lat 10 i BYŁA NAPUSZCZONA NA POLSKĘ bo co za sens tego paszportu i rodowodu na przyklad bez napuszczenia na POLSKĘ. Ja niby mam imię ale złe - nie na Polskę. Na Polskę to nie jest imię i tyle. Inne miało byc. POLSKIE. I tyle. Albo jeśli nie to na jakąś postać żeby COKOLWIEK działało. Ale wiecie - wtedy też MAŁO KTO WRACA. 2 rodziców musiałoby wyrazić zgodę na to. Matka by sie nie zgodziła bo by przez nia Dzienniczek tak przepadł siostry Faustyny Kowalskiej - no nie, to by sie nie dała i tyle. To by do pieca poszła przez nią, a tak nie i tyle. Dzienniczek został. I wiecie - to już mogli być mądrzejsi - Dzienniczek został to potępiona nie mogła być. Albo Faustyna - to by nie pasowało. W końcu tak sie nie nazywała. A pasuje czyli nie może być potępiona na wieki.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Wiecie bo czemu ten WSTRĘTNY BÓG dał sie tej matce powiesić. Bo i tak by za mąż ze mną nie wyszła. Wiecie kiedy się wydać można po czymś takim co zrobił jej Otto? Jak pozbawiłaby go sądownie praw rodzicielskich nad dzieckiem. Nie była w stanie - z tego nie ma ożenku. Po prostu jak sie pozbawia kogoś praw obywatelskich, tak rodzicielskich i koniec. BO ONA ŚMIAŁA ZAJŚĆ Z GWAŁTU - to wtedy takiego pozbawia sie praw rodzicielskich I TAK MIAŁO BYĆ wiecie bo plemnik to nic nie znaczy, a w Polsce jest TAKA SAMA SYTUACJA. Kobieta nie wyszła PONOWNIE za mąż wiecie z 2 dzieci, zrobiła sobie piekło z życia, jest po próbie samobójczej - odratowana - bo nie umiała się ponownie wydać nie pozbawiwszy SŁUSZNIE męża praw rodzicielskich. Taką historię z zycia znam - tyle ile z netu i nikomu się nie dam też bo np. dzieci takie jak w brygidkach. Czy oni - ci faceci - są rodzicami tych dzieci - no biologicznie, ale właściciwie w praktyce od razu pozbawienie praw rodzicielskich i wiecie - bo sie smieją że lepiej by wyszła od razu na dziecku w brygidkach. Tak - gdyby pozbawiła ojca praw rodzicielskich bo wtedy by się hajtnęła I MIAŁA MĘŻA a tak to nie bo w tym zakonie należy z tym dzieckiem siedziec. A ta moja matka też miała nierówno pod kapułą bo chciała dziecka i z tym dzieckiem odejść. No i DLATEGO NIE MIAŁA TEGO DZIECKA bo te dzieci są bez ojców w sumie. A ona co? Ojca by miała? I wiecie powinni jakieś dokumenty NA TO mieć, że dziecko jest bez ojca - papier i tak sie można hajtnąc, a tak... też niby ale np. matka Analizy. Ona chyba CHYBA!!! miała to pierwsze dziecko w brygidkach - poszła bo nie leczyły i tak się hajtnęła bo to dziecko umarło... eee coś tam. No ale to że leczysz i poszła, a i tak umarło. I tak chyba można tylko odejść z dzieckiem bo co ona dostawała na lekarza tyle kasy i to pasowało - z tego, ze od brygidek wiecie można odejśc z dzieckiem, żeby je leczyć. i tyle. I ona TYLKO TAK Z TYM DZIECKIEM prawdopodobnie mogła odejśc, że wysoko no to studia jej zaproponowali i chcieli do tego Londynu próbować z powrotem. No ale to 1 przypadek taki - bo teraz by ludzie chcieli, nie , nie , nie - okupiła to 2 gwałtami przy okazji i tyle. Normalnie czegoś takiego nie ma. I jeszcze 1 gwałtem i samobójstwem i tyle to warte. Choć no... ale w skrócie tyle :(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
A to niech sobie tu robia co chca już wiecie ale widzicie wyrażnie - ja nie mam z tym NIC WSPÓLNEGO JUŻ. NIC po prostu... i tyle wam napiszę - budowy nie budowy mnie to w ogóle nie obchodzi żeby NIC NIE BYŁO NA MNIE. ja sie czuję okradziona, sponiewierana i nie obchodzi mnie to NIC. Jeszcze mogę iśc w książki i tego nie cchę sobie zmarnować AMEN. Czy mi się to opłaci? No coś tam zawsze bym uhandlowała bo najgorsza też nie jestem i tyle. Ale zaś nie mam budy, masło maślane i tyle. A to TYLKO trzeba wiedzieć co sprzedawać, nie?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Wiecie - no było jak było, ale tytułu w roku 2008 nie miałam. Słusznie was zniszczyłam i koniec. Będę mieć mieszkanie i niech was wszyscy napadną. Uczelnia nie miała się prawa do mnie wtrącać. Przez nich jestem NĘDZARĄ a wystarczyło mnie po prostu poprzeć JEDNYM DOBREM SŁOWEM czy pismem. Taka głupia sędzina. Ale cóz... wisielec był ważniejszy ode mnie. No to dziś ich nikt z pracy nie wyleje w tym dziekanacie, ale niestety jeśc nie będzie przez nie. Bo sie nie chcą profesorom poddać bo to tylko kasa. No to nie będą mieć co jeść wszyscy. Słusznie. Wszystko tylko kasa i kasa - proszę bardzo :(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Wiecie takie prace mieć dobre i niczym sie nie przejmować to jest SKANDAL. I tyle. Jeśli nie mną to choć tym Karolem kotem z ...Kanady się dowiem. Nie z USA i tyle. No a ogólnie głód i tyle. Analiza wam chmurkę zabrała - za rok susza i tyle :( Tyle macie z lesbij, a to tylko kwiatki, brat o wszystko zle stoi a wiecie - historia kołem sie toczy. Wiecie ile mieli Żydzi na kontach jak szli do Auschwitz. Wystarczy to troche podremontować i wsyzstko gra. Kapujecie, nie? :(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Wiecie skoro wisielec ważniejszy niż ja to Karol Kot też - każdy - no to on też. i tyle. A też nie umiał 1 rzeczy wymyślić. Jak Lepper i wielu innych. Ale to cieżko. Ja się tego domyśliłam u brata na magazynie. Z tego jest też coś innego, ale to moje sprawy. Sklep też z tego jest.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Wiecie ja taka jestem bo sie ze mnie śmieją zamiast mi współczuć a kiedyś będą płakać, ale już bedzie za pózno. I dobrze. Bo stanęłam po stronie Karola Kota który jest pozbawiony honorowych praw obywatelskich na zawsze. Przez kogo? Czyj on był? Nie wiecie jak było... ktoś sie miał do niego przyznać. "Urodził sie na nieszczęście swoje i państwa" - tak mówili. No słuchajcie do 15 roku życia on był normalny. Dlaczego nawet słowa nie ma o matce? Przecież to jest dziwne.

Gość baśka mi ukradła nicka
znowu ten zjeb.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Dlaczego ci jego rodzice nie okazali skruchy? Dlaczego nie musieli? Jak to możliwe?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Wolę KAROLA KOTA od mojej rodziny w Polsce i gdzie indziej też. Naprawdę. Zrobił swoje, złapali go i powiesili. A reszta? :(