Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trojkacik2

Pytanie - co do wieku

Polecane posty

Mam do was pytanei ...Ciekawa jestem jaki wiek partnera sexualnego preferujecie jesli sami miescicie sie w przedziale 20-30 lat...? skad takie pytanie? A stad ze duzo oosb mowi ze podobno mlodszy facet lepszy ale czy na pewno dziewcyzna w iweku 20 lat chce meic mlodszego czy wrecz odwrotnie?

20 letnia dziewczyna młodszego faceta do czego?:O chcesz go do szkoły prowadzać?:classic_cool:

Pytanie nie dotyczy mnie - tylko jest pytaniem ogolnikowym statystycznym :) Czyli po prostu jestem ciekawa jak kto woli i ile jest prawdy w tym ze mlodszy niby dluzej mzoe a starszy bardziej doswiadczony :)

To co facet ok 40 zycia jzu wymieka i nei daje rady? A co z mlodymi laskami w wieku 20 lat wola starszych?

"ile jest prawdy w tym ze mlodszy niby dluzej " Tyle w tym prawdy ile w raporcie na temat smoleńska. Jestem nie najmłodszy a mogę godzinami jak trzeba. 20 latek- 3- 5 minut przeważnie :P

rusłan Po 30 laski chcą młodych bo mężom już słabo stoi (albo wcale) jak czytam takie wpisy to z utęsknieniem wyczekuję 1 września 😭

Chyba słabo czytasz forum. Ile jest tematów od żon których mąż nie tyka?

Jeśli żona po paru latach wygląda jak 70 kilo nieszczęścia to co się dziwić :P

To zależy od typu ludzi. Są faceci nie dbający o siebie po ślubie i są takie kobiety.

no napewno to zalezy wszystko od osoby... A wracajac do tematu to co facet w wieku 40 lat juz nei daje rady?

Może nie tyle nie daje rady co olewa. Mam tu na myśli ten typ który ma żonę po to żeby mu gotowała i prała. Jak ma atrakcyjną i chętną żonę a jej nie zauważa to się żona rozgląda za kimś kto ją zauważy.

O ja pierdolę, co za temat. A skąd taki pomysł, że 40-latek może mniej, albo że mu nie staje?

"Może nie tyle nie daje rady co olewa" Źle się wyraziłem wcześniej...

trojkacik2, kobieta która nie została przerżnięta przez 40-latka nie wie co to seks i tyle Ci powiem. Przy pewnych warunkach oczywiście. Bo facet taki musi być zadbany i w dobrej formie fizycznej. Wydolność organizmu jest kluczowa. 20-latek nie ma pojęcia co się robi z ciałem kobiety.

Gość niezaspokojona koteczka @
Ja mam 30, partner może być tyko starszy czyli 30 (tu starszy choćby o minutę :D)do 40 z groszami max.45