Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trojkacik2

Pytanie - co do wieku

Polecane posty

Gość niezaspokojona koteczka @
dobra dobra my już swoje wiemy :classic_cool: :D

no ba :classic_cool::D

Gość greegor
mam obecnie 44 lata a moja partnerka 34 lata , gdy miałem 33 lata miałem kobietę która miała 22 lata, natomiast w wieku 37 lat miałem 15-to letnią partnerkę, wiem wiem powiecie że dziecko z tym że ona nie była cnotliwa już w wieku 14 lat

15-letnia dziewczynka to zboczenie. Nie wiem co może Cię w takiej nastolatce pociągać... Jak dla mnie kobieta zaczyna się od 30 lat. Są oczywiście wyjątki, bo i młodsze potrafią być interesujące, ale to jednostki.

Gość trzepiemozg
Autorko! Mam to samo ale ja jestem z facetem 7 lat... Przyznam szczerze nie umiem odejść choć bardzo bym chciała, te obietnice zmiany.. Czytałam Twój list i tak jak bym o sobie czytała tylko, że my nie mieszkamy razem jeszcze.. Wiesz co ostatnio zrobił? schylałam się przy samochodzie na mieście poprawiałam buta a on pierdnął mi w twarz... Nie mam już sił.. Wystarczy jedno zle słowo a ja już trzęsę się z nerwów, nie mam cierpliwości.. Nic... Zbieram w sobie siły na odejście...

Gość greegor
nie 15 letnia dziewczynka tylko 15 letnia młoda kobieta, nigdy byś jej tak mało nie dał kolego gdybyś ją zobaczył, gwarantuję , no i sex z 15 latką jest zupełnie legalny

młoda kobieta... 15-latka to siksa. Ale każdemu według potrzeb. Mnie gówniary nie kręcą.

Gość trzepiemozg
chooooja lepszy młodszy mój fagas ma 22 lata i jak mu stane to świeto jest. Dochodzi po 30 minutach przy dobrych wiatrach!

To ja przed snem się też wypowiem. Wolę starszych. Choć nie każdy starszy wie co i jak, to z reguły są bardziej doświadczeni. A nie ma nic gorszego niż bierny facet w łóżku. Młodzi dochodzą w moment i ten tekst 'bo tak mnie kręcisz' masakrejszyn :-P podsumowując starsi i jeszcze raz starsi :classic_cool:

Nie widziałam w życiu 15 letniej młodej kobiety :) bardziej 15 letnią młodą dziewczynę . Jeśli nie wygląda na swoje 15 lat to jedyne co ma to tona fluidu, pudru i cieni do powiek .O ubraniu nie wspomnę . btw.mógłbyś być jej ojcem 🖐️

Gość Chińska poezja
zobaczcie co mam w głowie: motyl na jajach mi usiadł wnet zajrzałem i ujrzałem chińskiej małpy rok pierwsza myśl nie wyrywaj druga szybsza i wyrwałem... ten motyl spoglądając na mnie puścił bonka i tak ujrzałem w sobie jasną stronę mocy i kremówe zjadłem jasne światło niczym świeczka oświetliło mą wątłą grzywkę niespodziewania nabrała koloru czarnego...

Gość greegor
czyżby? więc co powiesz o małżenstwie Łapickiego? jego kobieta jest o 60 lat młodsza

Gość greegor
zresztą to zamkniety rozdział, wyraznie napisałem ze jestem teraz z kobietą o 10 lat młodszą

Gość Mimosyzu
Ja mam 24 i nawet biorę pod uwagę takich 20letnich, tzn tacy mi się też podobają, a raz nawet mi się podobał taki co miał 40lat, ale tak na stałe to tak do 27

Gość motz
młody to świeżak. trafisz na pikusia co nigdy tego nie robił i klops. :( , sama musisz dzieciaka uczyć, chociaż penisa to widziałaś na malowidłach skalnych. nie ma gotowych schematów. chyba, że chodzisz do podstawówki, tam zawsze ci o rok wyżej mogli więcej. :P Ale jak już odbiera się dowód, to już można chyba {????} wyrobić sobie chociaż embrionalne instynkty, czego od życia się oczekuje.

Gość tlenik
a ja jestem z przedziału 25-30 mam faceta 3 lata młodszego i nie zamienię Go na innego. Nie chodzi jedynie o seks ale również o sprawy codzienne:) I sądze że wiek nie ma znaczenia lecz charakter obojga osób.