Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzynna Ynna

Farbuję się na czarno! Chcę trochę naturalniejszy efekt. Jaką farbę wybrać??

Polecane posty

Gość Katarzynna Ynna

Od kilku lat jestem czarna (farbowana) więc nie poddam się dekolaryzacji itp... Chciałabym aby włosy nadal były ciemne (bo lubię), ale może takie bardziej naturalne? Nie takie "sztuczne" Postanowiłam zafarbować mój ... już 3cm odrost na inny kolor... i będę żyła nadzieją, że za jakiś czas to się zgubi, zleje, zrówna :D Jaki kolor wybrać? Myślałam o jakimś takim ciemnym brązie ... Mokka - Londy?? Proszę o poradę, pomoc :)

Gość fkfdl
powodzenia, przy czarnym nic nie chwyci. Proponuje balajaz. Podobno nie modny ale to chyba jedyny w miarę bezpieczny sposób przejscia z czarnych na jasniejsze

Gość ja proponuję
piankę loreal zmrożony kasztan, nie ma nic wspolnego z rudym kasztanem bo to bardzo fajny odcien ciemnego brązu a balejazu nie polecam bo na czarnym wyjda fatalne pasemka a do tego w dwoch odcieniach na odroscie inny na farbowanych wlosach inny

Gość ja proponuję
większość brązów szczegolnie czekoladowych smywac sie bedzie na rudo szukaj zimnych odcieni brazow nie cieplych jak chcesz uniknac takiego efektu

Gość aaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaa
czytajcie ze zrozumieniem!!!!!!!!! Ona nie chce czarnego farbować tylko odrost. W nadziei, że to sie jakoś w miare zleje z tym czarnym ja Polecam jakiś CIEMNY brąz, ale konkretnej nazwy nie podam, bo sie nie znam :P