Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaśmina33

jak się zachować w takiej sytuacji

Polecane posty

Gość jaśmina33

byłam z facetem około7 lat ,mieszkamy dość blisko siebie jest duza mozliwość przypadkowego spotkania np stacja ,przystanek,sklep...zawsze brałam pod uwagę ze to moze nastąpić więc tylko cześc ,co tam u ciebie i tyle....ostatnio spotkałam jego kolegę który był na jego wieczorze kawalerskim i jak się okazało wszyscy jego koledzy troszke nabijali się ze mnie...powiedział mi to sam nie wiem czemu i po co...odpowiedziałam mu ze jest to mi obojętne co mój były robi i mówi a ten mnie przytulił do siebie i powiedział ze dobrze ze to nie ja zostałam jego zoną....zrobiło mi się dziwnie .....teraz się zastanawiam jak mam się zachować gdy spotkam tego eks przejsc na drugą strone i udać ze go nie znam,czy jak wczesniej sobie zawsze planowałam z uprzejmością i uśmiechem pozwalając mu triumfować...

Gość pokojówka stroskana
udawaj obojętnosc

Gość normalnie powiedz mu czesc
z usmiechem i przejdz nie zatrymujac sie bedzie widzial cie szczesliwa i wlasnie triumfowal nie bedzie

Gość to jaaaaaaaaaaaa
Olej to, niech sobie gada...:P Zajmij się swoim życiem. Bądż szczęśliwa bez niego i podkreślaj to w każdej sytuacji gdy go spotkasz...

Gość jaśmina33
dziwne jest dla mnie to ze chodziliśmy razem 7 lat (dla mnie to duzo) nigdy nie mówiłam o nim zle ,nie wysmiewałam go...mimo ze gdy odszedł to cierpiałam ale gdy opadły emocje zyczyłam i zycze mu dobrze...tez myslałam ze kiedys gdy się spotkamy przypadkowo będzie to miłe.... a teraz...