Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony...

Czy piękne kobiety zawsze są takie beznadziejne w łóżku

Polecane posty

Gość zawiedziony...

Jestem z piękna kobietą, babka za którą oglądają się faceci. Niestety w łóżku to porażka , brak inwencji, brach chęci , brak otwartości. Jak delikatnie artykułuje jakieś swoje marzenia to włóko słyszę, że chyba sobie złą żonę wybrałem i to wszystko. Poprawa tej kwestii jej nie interesuje,nudzi ją to. Mówi, że za dużo wymagam i żebym się wypchał.Dla mnie ta sfera życia jest bardzo ważna i jest moim życiowym napędzaczem. Jak to zmienić ?

Gość dfsdfs
połóz ja na łózku odchyl jej głowe i posuwaj w usta - wtedy głębokie gardlo najlepiej wychodzi

To przed ślubem było inaczej? Wykazywała ochotę, inwnecję i chętna była na eksperymenty?

Nie wykazywała, ale fajnie mieć nieziemską laskę u boku. Nie mylę się? Ładne kobiety mają to do siebie że myślą że urodą wszystko załatwią. Na szczęście nie wszystkie...

Gość polla303
Ładna to nie znaczy szalona w łóżku. Faceci jak patrzą na piękną kobietę od razu myślą jaka jest super w łóżku,a przecież jedno z drugim nie ma nic wspólnego.

To się nazywa "myślenie życzeniowe" tudzież "postawa roszczeniowa" :P

Gość Poncjusz Piłat
Umie się seksownie ubrać, a nie umie uprawiać seksu? Podejrzane.

Gość Pan Zdzisiu
Oddaj ją mi, chętnie przyjmę

Gość fsddfs
sa do niczegooo

Gość erw43
piekne sa beznadziejne

Nie sądzę żeby uroda miała wpływ na to jaka jest w łóżku :) Nie chce osądzac czy Ty coś źle robisz czy to ona jest oziębła ... ale warto o tym pogadac z swoją partnerką . Nie zarzucac ani wypominac tylko normalnie rozmawiac .

Gość vfgbthyhy
phi ''beznadziejność w łóżku'' to bardzo, ale to bardzo subiektywne stwierdzenie, ma widocznie inne preferencjke niż Ty czemu debiile z erotycznego nigdy tego nie zrozumieją?

Gość vfgbthyhy
*preferencje

Gość zawiedziony...
No dobra. Żartowałem, już mi dała i wszystko jest OK. Przy takiej ładnej to człowiek ma po prostu potrzeby, żeby nie powiedzieć chcicę, na dodatek ciągłą .........nie schodził bym z niej :) gdyby się dało

Gość Mimosyzu
Nie wiem, ale ja nie jestm piekna i tez jestem baznadziejna, najbardziej lubie jak facet jest nade mna, nie cierpię na jeźdca

miałem w życiu kilka pięknych kobiet, były słabe w łóżku - to fakt, miałem przeciętne - sex był udany, miałem też jedną brzydką - sex był cudowny. Ale pamiętaj, są wyjątki. A każdy wyjątek potwierdza regułę. Spotkałem piękną z którą sex był najcudowniejszy - została moją żoną :D :D :D

zawiedziony... Jestem z piękna kobietą, babka za którą oglądają się faceci. Niestety w łóżku to porażka , brak inwencji, brach chęci , brak otwartości. Jak delikatnie artykułuje jakieś swoje marzenia to włóko słyszę, że chyba sobie złą żonę wybrałem i to wszystko. Poprawa tej kwestii jej nie interesuje,nudzi ją to. a za to jaka porzadna :classic_cool: